-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
çok yoğunum resimleri atamadım zaten asıl atacak kişi de sadece opps yazmış. Önce o atsın resimleri sonra ben atarım.
arkadaş evde internet olmadığından bööle dandik cafelere gelip topaaaa bilgisayrlardan msj yazmak bile bi ölüm.Klavye de basmıyor zaten.
Geleceğimi bile yazmadım ama geldim elektriği de yedim hani
Cengiz abi,üzerimde bi gerginlik var ama belki sen nedenini biliyosundur.
volTAJ giDİP geLİyo LAAYYNN!!!
:pr::pr::pr:
az bile sana daha sen toplantılara gelme her karşılaşmada voltaj artacak senin için deliemin diyorlar bende delilere yaptıkları tedaviyi uyguluyorum internet özürlü arkadaşım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
gelemedım uhu uhuuhu
cenkis abi ayıp ediyon ama geliyom toplantılara,ha internete giremiyom orası ayrı tabi.
AAAAAaaaa işe bak buradan haber vereyim dedim.Dün Telekomcular bağlamışlar benim interneti.Sanırsam grev de boş otura otura canları sıkılmış.Demişler bizim deli manyaanın internetini bağlayaım sonra kedilere falan saldırıyor...
Bu sayede iinternet işim tamamdır.Ev eve benzedi hehheheee,ama halen daha koltuğum yok.Önemli değil gelenler minder getirirse sevinirim.
Elektrikli tamança da getirmek serbest.Salon boş,horon teperiz
HHAA uşak haaaa ni nininn(kemençe efekti...+burun çekme efekti+2 kem+1 küm)
:pr::pr::pr:
hayırlı olsun kardeşim internetin artık dağlara anten dikmezsin değilmi DELİ EMİN
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Ya kaç gündür bakıyorum kimsenin resim koymaya niyeti yok galiba?
Sahi ya nerde resimler?...... Şşşiii wallace.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Diğer toplantı geldi neredeyse halen resim yok.Bu motorcular ne tembel oluyor (sözüm meclisten dışarı). Murat abicim resim koymak bu kadar zoruna gitmesin be.En azında bir iki foto bari koy.Gerçi üyeleri bir iki foto ile kandırabileceğini pek sanmıyorum ya neyse çaktırma
Bence wallace değilde sanki darksilence ye pişt yapmak lazım. baksana yaptığına göre sanki resimler onda.
Haklısın sus yaptığına göre.Ama bilmiyorki biz susmayız."Susma sustukça sıra size gelecek"gibisinden.Resim istiyoruz biz.Pankart açıp tek kişilik kortej yapcam resimleri istiyoruz diye
arkadaşlar reesimler darksilence da. o akşam benim pilim yoktu çekim yapamadım
Özgür,tembelsin Neyse,bir daha ki toplantının çay masraflarının kimden çıkacağı belli oldu en azından
Mucks...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)