herkeze teşekkürler alp nasılsın site bekçisi değil sen sitenin baş tacısın kardeş
herkeze teşekkürler alp nasılsın site bekçisi değil sen sitenin baş tacısın kardeş
hayırdır nedir bu yalakalık yoksa siz waffle falan yemeğemi gittiniz yoksa bilmediğimiz bir şeymi var
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
bu toplantıda resim yokmuydu acaba bana çok miktarda flaş çaktı gibi gelmişti yoksa yağmur vardıda şimşek mi çakıyordu
CENGOMOTO
dostum sen hep kılpayı kaçırıyorsun sanırım bi göremedik seni...
tabu oynanmadı ve süper bi toplantıydı...tabuyu yakalamayalım diye biraz ağırdan alıp geç geldik toplantıya ama boşuna kasmışız
bu arada ben böcek'i almaya gittim geldiğimde kapının önündeydi herkes bi daha girmedik içeri gece eve gelince cebimden adisyon çıktı 1 adet çayım vardı...ödeyen oldumu benim çayı ödeyene ilk toplantıda iade-i çay yapayım...kimse ödemediyse terasın armağanı olsun
resimler basılsında ondan sonra görün toplantıyı hala çenem ağrıyor gülmekten ne şişe bıraktık ne kadeh kırmadık hatta tahtaları bile kırdık çıkan molozlarlada bina yaptık gerçi küçük oldu ancak murata çay ocağı olur o binadan toplamda 166 küçük çay 121 büyük çay içilmiş 43 fincan nescafe 3 kasada soda tüketmişiz çaykurdan teşekkür plaketi için aradılar wallace murat ile bağlantıya geçip törenle vereceklermiş
CENGOMOTO
Walla Wallace pazartesi akşamdan önce koymaz resimleri.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
72 saat oldu ve hala resim yok murat yine bir arkadaş buldu yada kokusunu aldı sanıyorum çay sigara ve hanımlara dayanamıyor ne yapsın sıkmamak lazım çocuğu ne kadar ömrü kaldıkı nede olsa resimleri basmazsa ben onu BOĞACAĞIM
CENGOMOTO
Resimler nerde ben göremedim...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Hemen de duyarsınız di mi...
Evet dostum Kıbrıstaydım ; az önce döndüm...
(motorun aküsü bitmiş ; kara kızım küsmüş bana)
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)