iskele duvarının dibinde bi balıkçı lokantası var orda yapılan çok hoş bi patlıcan yemeei
iskele duvarının dibinde bi balıkçı lokantası var orda yapılan çok hoş bi patlıcan yemeei
May The Force Be With You
GELMEYE ÇALIŞACAĞIM...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
muhittinkaplan manisaya kadar geldiysen bunada gelirsin artık,
oo serkan abi büyük harflerle yazdığına göre gelirsin gelirsin ..
canım istemiyor değil , o yüzden bağıra bağıra yazayım (ne demekse) dedim,
mustafa
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
canın istemezmi ya hatta az bile yazdın dimi içim gidiyor desene
ves cafede yaptığın süpriz sevindirmişti hepimizi, gelmeyince kimse gönül koymuyor elbette ama gelincede sevindirik ediyon milleti
Dün en son 16.06 da mesaj atmışım topiğe bir baktım sabah 09 gibi topic almış 2 sayfa daha yürümüş. Kime ne cevap yazacağımı şaşırdım. Allah hepinizin karnıyarığını versin, afiyet olsun.
yooook yok aman diyeyim HOLYGUN ben sevmem kucaklama işini. en azından kocaman adamları kucaklamayı sevmem
evet Forrap hepimize şevgi şefkat göster
Olur bırak bizde dalgıç kıyafetleriyle geliriz o zaman akşam. Çare bol.
Olm pilavcıbaşı ilan ettim seni. Toplantıya gel çay borcunu öde. kaçamazsınnnnn
hakkaten doğrusun burak. Eskiden hırgürden şikayet ederdik şimdi geyikçi olduk. allah sonumuzu hayretsin
Dinime küfreden bari müslüman olsa diye bir atasözü geldi aklıma ALP_TUNAY.
Muhittinkaplan hoşgeldin öncelikle. tamam sende sıkı çaycısın ama MT izmir'in kadrolu çaycısı benim.
Anaaaa lafa bak şimdi gelde işleme. ALp_TUNAY sen ne zaman yattın bizim kör çengiz ve forrapla.
evet aslında haklısın. bu konuyu bir düşünmek lazım ama arkadaşlara ısındık biz bu seferlik bir istisna yapalım.
Karmacoma bende bayılırım musakkaya bir de kapuskaya. Bana da söylesene bir porsiyon şöyle bol acılı yiyelim
KARDEŞİM VALLA MI. SENSİZ TERAS CAFE MUSTAFA KEMAL SİZ ÇANAKKALE SAVAŞI GİBİDİR. TOPLA GEL EKİBİ
alico96,ciddiye alma o tür yazıları,geyikçi grubuz biz...
Aman diyim...
Arabalı,arabasız,motorlu,motorsuz,her türlü başımızın üstünde yeriniz var.
Motor para ile alınır,motorculuk alınmaz,insanlık alınmaz..
muhittinKaplan,aramıza hoşgeldin tekrar Seni tanımaktan mutlu olduk,her zaman bekliyoruz...
Bu günde ..
güzel bi toplantı olacağa benziyor,şimdiden iyi eğlenceler arkadaşlar.
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
Birazdan yola çıkıcam.... Anca gideriz yol uzun...Taaaaaa bornova.....
Yakında ayvalıkta yaparız buluşmaları..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Neyse Kısmet Değilmiş. Başka Akşama Artık..
https://www.youtube.com/@yolsakini
arkadaşlarr tamamen kendi dikkattsizliğimm sonucu sizlerlee olamadımm, ben 19-10-2007 tarihini gördüm amaa taa hafta başındann beri cumartesi akşamı die zannettiğimden hiçde dikkat etmedim. yarında misafirlerim varr bu akşamm hani bekarızz yaa yok temizlik yokk toparlamaa ilee geçtii toplantıdan 20:30'da neden gelmiyorsn diee haber geldi amaa maleseff gelemedimmmm... tühh ele verdik kendimizii bazenn salıveriyorumm kendimii valla savaşş alanınaa dönütorr evvv... kamyon kaybolsa bulunmazzz....he he he
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
gittik eğlendik geldik....... Güzel geceydi... Herkese teşekkür......
Benden başka kimse de yok sanırım.... Nöbetçisi benim sitenin......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
toplantıda elektriği yiyince zihnim açıldı cin gibi oldum enerji geldi, yeni geldim eve. gelen herkesin ayağına tekerine sağlık.
güzel bi akşam oldu, bi kaç haftadır görmediğim arkadaşları gördüm iyi oldu. ama bi randevuya gideceğim gibi 22:00 gibi ayrıldım. naptınız atraksiyon oldumu tabu neyin oynadınız mı nöörrrrdüüünnüü zzz ???
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
her ne kadar 15 dk kalsam da yeni simaları görmek beni mutlu etti arada kaçamak yapıp gelmeye çalışacağım önümüzdeki toplantılara ...
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)