Ayyy ben almiimm alana manii dee olmiimm.. Tabu mabu beni bozarr.. Ben geçen sefer ki tabu olayını biliyorumm bitmez bi oyun oluyoo kendisi.. Eee bilende bilmeyen dee oynuyoo kardişimm.. Zaten Kuralları da bazılarıı kafalarına göre koyuyorlarr.. (Anlayan anlarr ) Cıkk şimdidenn sıkıcı geldii banaa.. Ben en iyisi gelmiimm..
Cengizz Abeyy başka bi oyun felan yok muydu oynicekk yaww.. Mesela Monopoly, Amiral Battı, Katil Kim? , Jenga Extreme v.b.. gibinn..
Böcekcimm zip'e geçmişler olsunn.. Boşver sen Chatcut'a sölee O bi kere de Aykut'u değil de seni alsın gelsin artçı olaraktann..
Böcük kız zip e geçmiş olsun..Nazar değdirdik..... Neyse artçı olacağın biri olmassa haberimiz olsun.... Uçmak istiyorsan tabi..
tavla turnuvası yapalım...Hemide ödüllü..... Ne dersiniz?....
Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
alp_tunay+, ayhism, karmacoma, xxxxx, extreme1925, izmirlee35, chopperrider
5x mutlaka bekliyorum bu toplantıya ha.... Bu sefer yakaladım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
çengis abi leptop getirtecekmiş, sende bizi tabu kadastro memuru ilan ettin, şööle bi oyun oynayalım, gogıl öört'ü açalım bi yer göstrelim karşı takım oranın ada ve parsel numarasını bilsin.
May The Force Be With You
Ta biiki..Arada faydalı oyunlar oynayalım...... Ufkumuz açılsın.....
rus ruletine ne dersiniz beğenmeyen bir daha oynamaz toplantının adı tabu toplantısı herkez tabu oynamak zorunda değil isteyen nargile oynayabilir isteyen çay oynayabilir yine isteyen tavla oynasın harmandalı olabilir zeybek olabilir oynattırdınız bana sonunda hele bir gelmeyin ben sizinle motosikletle kovalamaca oynamazsam
APV41, karmacoma, bur-k@, lodos, xxxxx, extreme1925 bak bunlarda şahit gelecekler ve görecekler resmi kayıtlara izleyici olarak geçtiler artık
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Çatlak dayunla mı kovalayacan.....
alp fazla takılma cerngiz abime o herzaman zamanında gidiyo heryere kazasız belasız nargile keyifli geçsin abicim herkeze selamlar
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
kankanın attığı taş dolaylı olarak senin kafanı yarar gibi geldi bana wallace
ben 2 dakkada 6 kelime anlatarak zaten tarihe altın harflerle ismimi yazdırdım bu hafta siz oynayın rekorumu geçen olursa bi dahakine bende oynarım
Rus ruletinde bende varım
Ben bir kere basmam ama tetiğe kendimdeyken,iki kere basarım,yani size avans da vereyim
Valla rüyamda savaş çıkmıştı (ama garip bi savaş) bende snipercıydım Ondan oldu sanırım böyle ..
Valla patates kızartmasının o tür yan etkileri olduğunu sanmıyorumSanırım gündemden etkilendi bünye de..
Gerçi bu kuzey ırakla ilgili bi operasyon değildi,yunanlılarlaydı.Garip bi savaştı,tabi sonunda biz yeniyorduk...
Silahlar mermi değil,çivi atıyordu Sniper da saçma atıyordu...
Sanırım saçma bir rüya olduğu için sniper da saçma mermi kullanıyordu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)