cenkmenderes, ok
herkese iyi geceler ve sınava gireceklere başarılar
cenkmenderes, ok
herkese iyi geceler ve sınava gireceklere başarılar
şşş. yarın sabah ben çayırova arçelikte olacağım. işim sizin oradan geçme saatlerinde biter. bir ihtimal çayırovadan katılırım size.
ubaykal, telefonumu özel mesajla attım sana. Gelicek olursan ararsın hocam..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
tamam bende baronun telide var. gebze çayırovaya 10 dk. işim erken biterse ararım seni çay içeriz bi yerde....
abi koptum yaaa
bendemi bi tane sarışın account açayım kendime yaws iyi geyik olmuş
Bu diğer sitedeki cbrjale olayına dödü yaw
Arkadaşlar bende saat 16:00-17:00 gibi gelebilir....
z poıntcım banada bın bende alırım senı.son surat gıderız bırde 5 dakıkalık kartıngın benden
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
ben 10 dakka karting veririm..
cenk beraber gidelim.. Ne zaman çıkıyosun?
eee kimse gelmedimi daha?sağ salim döndüöü millet bilelim.
altuğ
Konuya buradan devam edecekmişiz.. Edelim madem de.. Bu Celal kardeşimizi nasıl bulucaz yaw.. Adamda kaldı bütün fotoğraflar.. Celal okuyosan abicim buraları bi haber et yaw.. Fotoları paylaşalım, hepimiz cok merak ediyoruz.. GEziye katılan herkese tesekkurler, gezi akşamı ben, skocyigi ve conqueror, ccbbdd nickli arkadasın evinde kaldık. Sabaha kadar meylendik Sabah da kalkıp skocyigi haric geri kalan tayfa olarak körfez pistine yarışa gittik. Uykusuz kaldık baya ama değdi..
celal mail adresimi almıştı resimleri göndericem diye ama haala bişey yok gönderir heralde 1-2 gün içinde
skullhunter sen celalin telini almıştın galba bi arasanda şeetsen??
selamlar.
kardeşler ben celali arayıp sölerim nasıl olsa benim atçım =).....şu an parçaladığı motoru ile ilgileniyor camiaya slm
Bizde bu gece geldik gezimizden. Çok maceralı ve güzel geçti. Yanlız fotograflar çok güzeldi. Makinadan biraz bakma fırsatım olmuştu. Hemen arkasında olduğum için birçoğunda çıkmışım. Giderken çekilen resimlere bayılıyorum. Heyecanla bekliyorum resimleri
Biscuit, celal'e cok selam soyle hocam.. irtibata gecelim diger gezilere de insallah motorunu yaptırır ise motoru ile gelir.. benim telefon numaramı sana atıyorum. sen de celal de kaydetsin.. bisiyler olcagı zaman haberlesiriz.. resimleri bekliyorum.. valla burda kudurdum resimsizlikten
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim sayenizde güzel ve bol sohpetli bir gezi geçirdik
bir hatamız olduysa özürlerimizi burdan şeyetttiriyorum görüşmek üzere
gunun yorumunu meteden alalım.hadı metecım yazını beklıyorum.
Guzel bir gezi oldun kartingde saha saglam rakipler istiyorum
Celal fotoları yollarsa en kısa zamanda ekliycem siteye hala bekliyoruuz
Selam camia umarım her kez benim kadar eğlenmiştir.ha bu arada ban nebilin saysinde kaybettiğim çantamı buldum .Çok güzel bi geziydi tekrarını en kısa sürede yapalım.BARON985 KASKIN SAĞLAM ABİCİM TEŞEKKÜR EDERİM TEKRAR.Gerçi nebilin arkada yedek kaskı varmış ama......
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
erhan keske sende bızım grupta olsaydın da kapıssaydık.saglam rakıplerı gorurdun o zaman
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)