zpoint, Karting in 5 Dakikasi 6 YTL imis
ChatnoiR, zor
cenkmenderes, ben tuzlaya gaffarı gödereyimde, bide söyliyim sarı peruk taksın
zpoint, Karting in 5 Dakikasi 6 YTL imis
ChatnoiR, zor
cenkmenderes, ben tuzlaya gaffarı gödereyimde, bide söyliyim sarı peruk taksın
yaw ben dartcem yapmam karting falan düşüpte rezil olamam
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
baron985, ejheuheue.. hacI oldurdun beni gulmekten ya.. gaffar ve sarı peruk cok iyiydi ya..
zpoint, bulurum ben seni tuzla'da merak etme. etrafta 10 tane sarışın olmiycaktır sanırım.. Anti parantez belirtiyim, doğal sarışın degil boyama sarışın olsa da olur canım, biz de bulduk bunuyor degiliz
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
********************I**********************
doğal tmamen doğal
tamam arkadaşlar sizi buluşturacam tuzlada bu gecelik bu kadar geğik yeter bence. konuyu dagıtmayalım fazla. ben tekrar hatırlatıyorum
27-Agustos-2005 Cumartesi
Hareket Saati 13:30
Maltepe Süreyyapaşa Migrosun ilerisindeki Hacıoğlunun Önü
SON DURUM
========
baron985
cenkmenderes
ccbbdd
conqueror
Biscuit +4
kadirsoyyy
CaBRioLeT ve CaBRioLeTiYe (kesin degil)
scuba (kesin degil)
skocyigi (tuzlaya gelicek)
mete_han
kahraman34 (kesin değil)
gaffar
Skullhunter
kabir
zpoint
listenin yarısı gelirse öp başına koy baron... direk satış olcak yarın...
baron985, ben zpoint'i isterem söyliyim.. sarışında sarışın.. sarı olsun taştan topraktan olsun. on tane esmer olcaana bi tane sarı olsun. yemegin tuzlusu, kadının sarısı (?olmadı ya neyse), ve tanrı kadını yarattı(ne alaka)
cenkmenderes, al senin olsun.
saol canım ve tanrı sarışını yarattı
zpoint, yarın kalkiyim guzel bi traş falan olim bari. Bak heves ettim şimdi, ne zamandır sarışın bi kızla tanışma fırsatım olmamıştı, hele ki motora sarışın bindirme şansım hiç olmadı daha.. Start vercez işallah..
zpoint, ya bu arada gerçekten geliyon dimi. kaskı falan getiriyom bak
BARON 985 KIZMA YAW
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
zpoint, yani kesin geliyosan getiriyim. kızdığım falan yok. ama ben yarın bi nazi kaskımı deniyim bari. gelmezsen ben takarım.
Yarın saat 13:45 gibi Tuzla girisine gelirkenki benzinlikte olsam nasıl uygunmu arkadaşlar ? Siz çıkışta gecikmeyin de ağaç olmiyim..
gelcem de iiice tarif et şurayı
cenkmenderes, bir daha hatırlatıyım durumu. ama biraz zor o saate olmamız. biz anca o saate hareket ederiz heralde ama sen erken gel. kaçıtrma bizi
27-Agustos-2005 Cumartesi
Hareket Saati 13:30
Maltepe Süreyyapaşa Migrosun ilerisindeki Hacıoğlunun Önü
SON DURUM
========
baron985
cenkmenderes
ccbbdd
conqueror
Biscuit +4
kadirsoyyy
CaBRioLeT ve CaBRioLeTiYe (kesin degil)
scuba (kesin degil)
skocyigi (tuzlaya gelicek)
mete_han
kahraman34 (kesin değil)
gaffar
Skullhunter
kabir
zpoint
zpoint, telefon numarası almadın mı sen baron'dan telefonlaşırsınız sabah. Böylece koordinasyon bozuklugu olmaz.
baron985, hocam tamam. Ben yinede erken giderim ki sizi bekletmiyim. Haa olur ya bi aksilik olursa ve size aksi bi haber vermedi isem beni orada beklerseniz sevinirim. Olur ya yolda bi sorun olur bisiy olur, oraya geldiniz diyelim. Baktınız ben yokum. Tel edersin, baktın acmıyosam motorun ustundeyim demektir. Bu da geliyom demektir beklersiniz accık. Ama dedigim gibi ben zaten erken gidicem oraya, her ihtimale karşı diyorum ben.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)