zpoint, ok.bende nazi de var normalde.bana haber ver ben getiririm. bye. ozeline numarami atiyorum
zpoint, ok.bende nazi de var normalde.bana haber ver ben getiririm. bye. ozeline numarami atiyorum
baron985 sınava hala arabayla geliyosun di mi?
baron985, 53 kg.lık kızı taşıyabilirsin abi bişey olmaz. O kilodaki kişiler arkada duzgun durursa varlıgını bile hissetmiyosun pek. Ben de yedek kaskımı getiriyim bulusmaya da, oraya toplu taşıma aracları ile gelen ve araçsız olan olursa alırım arkama.. 1 kişilik kontenjan da bende var yani. Ama Tuzla'dan katılıcam bunu ekliyim..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
gaffar, ewet arabayla gidiyorum. dönüşte senin de maltepeye bırakıyorum.
cenkmenderes, taşırım. kısa mesafede arkadaşı bindirdim de uzun yolda beni çok yorabilir ağır kişi diye çekiniyordum. o bişi değil zaten. banada tecrübe olur. ama haber verirse hangi kaskı getiriyim iyi olur. nazi kaskı var. çok güzel ama çok güvenli değil (benim kullanışımla kapatırız o açığı ). Bide motoru alırken verdikleri dandik kask var. oda pek rahat değil. sen seç. cenk bu arada sende gaffarı alabilirsin. onu ben arabayla getiricem maltepeye. ama tabi maltepeye sen gelmicen.
Abi maltepeye gel dön yaparsam fazladan 70-80 km yapmam gerek. Biraz cok olur. Bi de gec yatıyorum, uykusuz kalırım ta oraya gelmek icin. Gaffar nerde oturuyodu ? Gebze-Harem minibüsleri Gebze dönüşünde direk E-5'ten geliyolar ve cok oyalanmıyorlar. Bi minibüse atlayıp Tuzla benzinliğe gelse mesela.. Ben orda olcam. Orda atlar arkama. Sende telefonu var galiba arkadaşın. Ara dediğim şekil yapsın uygunsa onun için. E-5 tuzla girişinin hemen gerisindeki benzin istasyonunda olucam ben. Benim telefonu da ver arkadasa istersen.
abiler son durum nedir......
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ben zaten okuldan getiricem onu. olmazsa konuşup E-5 te bırakırım. gelir o.senin numarayıda veririm
mete_han, geliyorsun dimi hocam sen de..
baron985, tamam abi.. siz konuşun, onun için nasıl uygun olursa konuşuruz. Beni arasın yarın veya bu akşam.
mete_han, şudur
27-Agustos-2005 Cumartesi
Hareket Saati 13:30
Maltepe Süreyyapaşa Migrosun ilerisindeki Hacıoğlunun Önü
SON DURUM
========
baron985
cenkmenderes
ccbbdd
conqueror
Biscuit +4
kadirsoyyy
CaBRioLeT ve CaBRioLeTiYe (kesin degil)
scuba (kesin degil)
skocyigi (tuzlaya gelicek)
mete_han
kahraman34 (kesin değil)
gaffar
Skullhunter
kabir
zpoint
gelmemmmmmiii canlarımmmm....
hepinizin egsozlarınınızın kurumu olurummm...
motorunuzun gaz teli olurummmm...
abi tayfa eksik yaaaa....
nerdesiniz lan toparlaklaaarrrrr...
kesin değilciler satar baba...
...sizinle herşeye varım bennnn...layy layy lommmm...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
mete_han, kesin degilciler satar lafına katılıyorum. Umarım yuzumuzu kara cıkarırlar da gelirler.. Kesin degil diyenlerden de fire verilebilir. Son anda iş çıkma durumları olabiliyo biliyosun... Arkadaşlar gelen bayan da olucak, zpoint sanırım bayan. Yani kız arkadası olanlar beraber gelebilir. Aramızda rahatsızlık yaratacak karakterde insanlar oldugunu sanmıyorum cunku.
öyle canımcım aynen katılmakla birlikte...
cep nomu veriyorum 537 335 22 33...belki lazım olur...
baron985i kartingde çok merak ediyomm...
sağlam malzeme çıkar bana....
akşamına hemen döşemeye başlarım başlığımda....
ama çadır ortamında yokum amaaaaaa......
baronla yatana acırım kamptaaaaa....
zaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrtttttttttttttttt.....
sooooooooooooooorrrrrrrrrrttttttttttttt....
alo kim geliyo
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
mete_han, gelde gör karting nası yapılır merak etme. benle yatan acınacak halde olmaz. asıl sen bir karting yapt biz izliyelim. bakalım motordaki gibi motoru göstermeden gittiğin performansı sergileyecekmisin
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
********************I**********************
zpoint, yahu attığın mesajın 4 üstünde adam koymuş ya listedeki son durumu. Sen geliyosun dimi, adam ona göre kask getircek hede getircek hödö getircek, bekletme cocukları, konuşun da nerde nasıl buluşucaksanız alsın seni baron kardeşim..
ben de nazi askeri gibiyim zati
zpoint, o kadar çirkin misin yaw.. Baron, abi sen bi daha duşun bu ablamızı alma konusunu baksana nazi askerine benziyomuş..
Şaka bi yana sen haberleş baronla da soradan problem olmasın..
cenkmenderes,
hafif olsun ve arkada kırprasmasın fazla yeter bana
zpoint, valla banada pek nasip olmadı o kaskı takmak. cam olmadığı için kullanamıyorum. bi ara alırım senden maltepeye geliyosun dimi ??
çirkin diilim sarışınım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)