Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

27-Agustos Cumartesi Tuzlada Karting Yapmaya Gidiyoruz

REKLAM ALANI

2. go kart patladımı ne

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Erhan, sende telim var.. Senin de ben de var.. Araşırız abicim.. Yola çıkarken haber ver.. Kadirsoyy telefonumu ben yazmıştım. Beni de arayabilirsin. Ben Tuzla girişe gelmeden 50 metre gerideki benzinlikte ekibi bekliyeceğim. En kötü ihtimalle sen de oraya gelebilirsin.. Sana özelden de ayrıca telimi atıyorum.
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

kabir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250
    BENDE FATIH FINDIKZADEDEN SINAWDAN CIKIP YETISEBILIRSEM GELIRIM AMA KESIN DEGIL BU KESIN
    ::::::::::GALLOWS:::::::::::::
    THRASH TILL DEATH

kabir, simdi bu kesin degil amlaminami geliyo

bulusma yerini ve saatini hatirlatiyorum:
    27-Agustos-2005 Cumartesi
    Hareket Saati 13:30
    Maltepe Süreyyapaşa Migrosun ilerisindeki Hacıoğlunun Önü

simdi skocyigi ve kadirsoyyy haricinde herkes maltepeye mi geliyor? birde kesin olmayanlarda durumu degisen var mi ?

SON DURUM
    ========
    baron985
    cenkmenderes
    ccbbdd
    conqueror
    Biscuit +4
    kadirsoyyy
    CaBRioLeT ve CaBRioLeTiYe (kesin degil)
    scuba (kesin degil)
    skocyigi (tuzlaya gelicek)
    mete_han
    kahraman34 (kesin değil)
    gaffar
    Skullhunter
    kabir

Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER
    baron985 sınav yerinde buluşuyoruz dimi... Birbirimiz nasıl tanıyacağız Ben salon 9 sıra 14 deyim.. İstersen özelden Telleri yazabiliriz...

Alestevardiya, biz seni çok sevdik. Sensiz gezinin tadı çıkmaz. Sen gel. Ne ile istersen gel. Bir dost gibi gel.

Motosikleti
    alestevardiya, püüüüüüüüüüü diyom sana.. 2 aydır kullanıyosun ve sahil yolundan dışarı çıkamıyosun.. Allah cezanı vermiye emi.. Ben de 2 aydIr kullanıyorum ve gitmediğim yer, sürmediğim trafik kaLmadI, dünya turuna çıkarIm yeminlen.. Bi de bayanları temsil ediyo olcen.. Neyse kızma.. Sen araba ile de gelebilirsin.. Gelmeni isteriz..

gaffar, ozeline yolluyorum.

cenkmenderes, bu arada abi herseyi soylemissin sonra neyse arabayla gel sen olmus

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    ya ben de gelmek istiyorum içimden bir ses öyle diyor ancak dışımdan bir ses de (patronum olur kendisi) .ok yeme otur da cumartesi çalış işleri bitir diyor

şimdi ben hangi sesi dinlesem acaba. sadece dış sesi dinlersem gelemem ama biraz kaytarırsam belki geç te olsa gelebilirim hem böylece tanışmış da oluruz netekim o zaman ben şimdi kaytarmanın yollarını aramalıyım, bulmalıyım

zpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yaw baron 985 arkadaşım bu tür aktivitelere sadece baylar mı gidiyo:yazın bu son güzel günlerine bunları sıkıştırmanız güzel fakat ben uzak oturuyorum hadi maltepeye geldim ordan nası gelirim?Sürüden ayrılanı kurt kapar !
    cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....

zpoint, yaw zaten maltepden birlikte gidicez. nassssi yaaaani??

onu bayanlara sorucan abi. biz su gelsin bu gelsin demiyoruz. malum bayan sayisi cok degil zaten. yani bu birazda dogal bir sonuc

zpoint, sen maltepeye git, biri atar arkasın götürür. yannız yanında kaskını da götür...

yaw ii tamam bende onu diyorum işte otobüste mi sürüniim zaten b.düzünden gelcem maltepeye kadar

ha bak o olurda millet ayıp olmaz mı yani açıkça sırtında mı gidicen muhabbeti yani

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ********************I**********************

zpoint, beylikdüzünden in bakırköye, bin deniz otobüsüne geç kadıköye (veya bostancıya) bin minibüse, ulaş maltepeye. yok ben ekonomik yoldan gelirim dersen, bakırköyden atla denize maltepeden çık...

Motosikleti
    zpoint, sen maltepe'ye git, orda seni artcı alacak biri mutlaka bulunur. Anladığım kadarı ile bayansın, kilon çok çekmez muhtemelen senin, alırlar rahatça arkaya seni. Sen gelmek istiyor olduktan sonra yol bulunur merak etme.

explorer, benim cep telefon numaram yazılı bu başlık altında bikac sayfa geride, yola cıkarken ara ben sana yardımcı olurum, hatta gelir bi yerden alırım seni kaybolma diye, gelmek isteyen arkadaşlara her turlu kolaylıgı yapcaamın sözünü burdan veriyorum.

baron985, abi alestevardiya'ya biraz gaz verim diyorum belki cesaret eder gelir diye de, gaza gelmezse de araba ile gelsin diyorum işte.. Cruiser süren bayan sürücü nasıl olur merak ediyorum ama görmek kısmet olmiycak boyle giderse, baksana mahallesinde ileri geri gitmekten baska bisi yapmıyomuş abi..

zpoint, gel sen alan bulunur mutlaka

ii ben ekonomik olanı seçiim

Motosikleti
    zpoint, kaskın var mı ? kask getirmen gerek cunku..

cenkmenderes, valla ben ilk once zayif, ufak tefek kisi alarak arkada kisi tasimaya alismak istiyorum. ben alabilirim gozum yerse

53 kgt yeterince hafif mi ama kaskım yoooooooooooook benim kaskımı hep arkadaşlarım temin edrde hiç ihtiyaç duymadım yada yokluğunu hissetmedim.şirketten çıkıyorum leptop ı yanıma alcam ilk bağlantı kucam yeden bağlanıcam byssss

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler