Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

...21.08.PAZAR F1 EŞLİĞİNDE TANIŞMA GEZİSİ NASILDI...

REKLAM ALANI
    CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    eşim kasıt var diyor ama bence imkansız, düşmanım yok kin tutanım yok çekemeyen olabilir ancak ki o da motorun brandasını açıcak bagaj kilidini kıracak sonra biraz daha uğraşıp kontak kilidini parçalıyacak oradan arabaya geçip kapı kilidini parçalıyacak .... nerden baksan 4-5 dakka sürer, sadece hasetlik olsun diye bu risk alınmaz bence ,hoş işinin ehli için 10 sn.lik iş ( işin ehli olsaydı araç teybi ıvır zıvırı bulup bişiler götürürdü).. bence tinerci veya otçu o.....................ç................... ları kafayı bulmuş gece dadanmışlar oraya buraya....ama dur sen duuurrrrr intikaaaammmm ateşi ile yanıyorum ışık sistemi kuracam kamera sistemi konuşlandıracam ve elektrik tertibatı kuracaaammmmuuhahahahahahahahahahahahahaaaaaa intikaaAAAMMMMMMM..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    bu arada motoru götürmeye çalışmışlar ama disk kilidinide görünce vaz geçmişler heralde park ettiğim yerden 1-2 karış uzaktaydı motor

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    geçmiş olsun cabrilet bi alarm taktır faydasını çok görürsün böyle konularda

Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    alarm beyine zarar veriyor gibi bir geyik wardı ama bilmediğim bir konu olduğu için kurcalamak istemedim

CaBRioLeT, cok gecmis olsun.tinelciler yapmistir kesin. umarim fazla masraf cikmamistir.

Bu arada biz bu cumartesi gebzeye karting yapmaya gidicez. gelmek isteyenleri bekleriz.
    http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=5986

Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    asyanın gözünü seviimm komple kilit takımı ( bagaj, kontak, benzin deposu) toplam 41,00 YTL neyse buna sevineyim bari napiim nefret, lanetli bir günde duyduğum en güzel şey tabiki sizden sonra

Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    bu arada ehliyet için sağlık raporu almam lazım feneryoluna en yakın en ucuz yeri bilen varmı?

Alıntı gurzan adlı üyeden alıntı
    freeozkan, 15 senedir sarköye giderim, daha bikere uçmak deresini siftah etmedim
    kismetse 1 aya kadar motur'u çekiyorum. beraber gidelim uça uça. hemi?

insallah dostum... sen al hele bi motoru ucar1z

cabriolet gecmis olsun

deamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    cabriolet kardeşim geçmiş olsun ... cana geleceğine mala gelsin göz var herhalde diyorum...

Motosikleti
    AS 150 T
    Alıntı CaBRioLeT adlı üyeden alıntı
    bu arada ehliyet için sağlık raporu almam lazım feneryoluna en yakın en ucuz yeri bilen varmı?
    kartal kızılay 30 mılyon
    motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21

Motosikleti
    150 zat
    kadirsoyyy

herhangi bi kızılay olur mu acaba ?? (kabul edilir mi yani..ücrette problem yok..)

aydinynr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as 125 t gri
    CaBRioLeT, Çok çok geçmiş olsun keşke herkesin motorunu koyabileceği kapalı bir alanı olsa...
    \"Turkish Choopers\"

Motosikleti
    AS 150 T
    Alıntı deamon adlı üyeden alıntı
    kadirsoyyy

herhangi bi kızılay olur mu acaba ?? (kabul edilir mi yani..ücrette problem yok..)
    kızılayların fıyat polıtıkaları farklı deamon kardes.o yuzden onların fıyatlarını bılemem.

Motosikleti
    150 zat
    kadirsoy

soruyu doğru sormadım sanırım ..her kızılaydan alınan rapor kabul ediliyo mu yoksa sadece kartal kızılay mı veriyo diye sormuştum ücretle ilgili sıkıntım yok...farklı ücret olsa da olur

Motosikleti
    AS 150 T
    bu raporu verebılen her kızılayın kı gecerlı yanı anlasmaya baglı.ruhsat alan her yer verebılır (zaten veren kuruluslar gecerlı oldugu ıcın verıyordur.) ama hangılerı verıyor dersen gercekten bılmıyorum..

CaBRioLeTiYe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar!!!!

evet şimdi .... ben çok sık giremiyorum işlerim çok rahat olmadığı için..... fakat sizlere toptan cevap vereceğim ;)

1 ) nick name mim tamamen eşimin fikriydi valla .... yani hangi amaçla yaptığını önerdiğini valla kurcalamadım... ( fakat siz bu konuda serbestsiniz)

2 ) dolayı ile beni nick name olayından valla sorgulamayın ben bu konudan muafım..... valla !!!

3 ) bu arada ulaş zaten paylaşmış sizinle ne yazıkki başımıza böyle bir olay geldi
    :( çok çok üzgünüm aslında içimden başka şeyler söylemek geçiyor bunu yapana veya yapanlara fakat burası yeri değil tabii.....

4 ) ben sürekli söylüyordum fakat işlerimizden fırsat bulup bir türlü çocuğa (motora) kasko yaptıramadık fakat bence çok çok önemli .... mesela şuan motor hiç ortada olmayabilirdi tabii araba da .... çok büyük rakamlara almadık belki motoru ama neden sokağa atalım ki bence verdiğimiz paraları.....dolayısıyla bence hepimiz kasko yaptırmalıyız.....neyse az zararla kurtulduk sanırım fakat yine de insanın çok çok zoruna gidiyor.... bu arada bizim arabada alarm da olmasına rağmen işe yaramadı ......

hepinize saygılar , selamlar.......

aydinynr, sen gelmiyomusun karting e. mehmet ve umutu da bekleriz.zaten hep biz bize oluyoruz

Motosikleti
    AS 150 T
    aramıza hosgeldın cabrıoletiye.tekrar cok gecmıs olsun.kapalı garaj bulun motora bence bır an once.fiyatlar ucuzmus adınıza ve kendı adıma sevındım

CaBRioLeTiYe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kesinlikle... fiyatların makul olması bizim de avuntumuz oldu .... bu sinir bozukluğunun üzerine.... tekrar çok çok teşekkür ederim ......

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler