bence iyi fikir özgür de timsahları çok merak ediyodu varmı orda timsah bi sor da boşa gitmeyelim
bence iyi fikir özgür de timsahları çok merak ediyodu varmı orda timsah bi sor da boşa gitmeyelim
TEK RAKİBİM THY :P
ExPrEss, biri özgüre timsahlar düz duvara tırmanabilir gibi bi şey söylemişde merakı ondan başladı garibimin
baron985, yaw ta Gebze'den o kadar yolu geldiğim için bari kabul edin talebimi.. İşimin saat taa 16.15'e kadar süreceğini tahmin etmiyordum. Telefon numarası istemek aklıma daha önceden gelmemişti. Geldiğinde de çok geçti. Belki yarıştan sora yarım saat bi saat falan daha oturursunuz diye şansımı deniyim dedim geldim yine de. Dediğim gibi sahil yolunda da aradım sizi.
Bir sonraki buluşma Darıca Boğaziçi Hayvanat Bahçesi'ne yapılması fikrine direk katılıyorum. Hem değişiklik olur, hem de kapanmadan önce son bir kez görme fırsatımız olur. Bu hafta sonu bu buluşmanın gerçekleştirilmesini öneriyorum. Hayvanat Bahçesi çıkışı da sizi Eskihisar'a götüreyim. Buralar bizim mekanlar sayılır, ev sahipliği yaparım size :D
Ayrıca, bildiğim kadarı ile timsah vardI. Yani en son gittiğimde vardı. Can isminde süper bir de kaplan var. KAfese yaklaşanlara çok güzel saldırıyo kendileri. Kurtlar ve ayI da çok güzel. Deveye yaklaşmayın dil atıyor. Hoş uyarırım ben sizi yaklaşmayın diye. Çok pis kokan bir dil izine sahip olmayı istemezsiniz heralde (ben yaşadım biliyorum iğrenç oluyo)
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
ExPrEss, biri özgüre timsahlar düz duvara tırmanabilir gibi bi şey söylemişde merakı ondan başladı garibimin
yanl1z bana yap1lan bu muamele yanl111111sssssss
ben ayr1 bi çete kurucam ya bu nedir ya....
abi o hayvanat bahcesi olay1n1 baharda yapar1z bence simdi önümüz yaz ... gidelim kumbagdan 50 km ötede ucmakdere mevkiine kural1m cad1rlar1 gece de yakal1m atesi sabahta bi temiz kahvalt1... bu dedigim yer dag eteg1d1r heeee... ve marmara denizinin en temiz oldugu mevkidir...150 km san1r1m...
ilgililere duyrulur...
freeozkan, bahara kadar hayvanat bahçesi kalıp kalmayacağı meçhul. Kapatıyolar maddi sıkıntılardan dolayı orayı.. O yüzden gidelim diyoruz. Hem ne bilim ordaki görevlilerle de konuşalım, gerekirse motorcular olarak hayvanat bahçesine destek olmak için bir organizasyon bile düzenleyebiliriz daha sonra ne bilim.. Ayrıca orda timsah vaaaaaaaaaaar.. yukarda da soledim. hem de 2 tane vardı ben gittiğimde.. Bizim sevgili ziyatercilerden birisi hayvan uyuyomu, niye uyuyo, kalksın biraz şebeklik yapsın diye hayvana taş atmış gözünü çıkarmış hayvanın.. Türk insanı tabi.. normaldir..
freeozkan, kumbağda şarap üretilmiyomuydu, gidelim kamp ateşi başında kırmızı şarap içmek gibisi varmı yahu (şömine başı hariç)
valla gidicegimiz yerin arka bahcesi tekel sarp fabrikas1...(gercek)ChatnoiR adlı üyeden alıntı
hoppaaaaa
cenkmenderes, böyle bi gezi ayarlarsan ben gelirim, iş yüzünden pek forumda takılmaya ve organizasyonlara katılmaya fırsatım olmuyo ama darıcayı kapanmadan önce bi kere görmek isterim.Bir sonraki buluşma Darıca Boğaziçi Hayvanat Bahçesi'ne yapılması fikrine direk katılıyorum. Hem değişiklik olur, hem de kapanmadan önce son bir kez görme fırsatımız olur. Bu hafta sonu bu buluşmanın gerçekleştirilmesini öneriyorum. Hayvanat Bahçesi çıkışı da sizi Eskihisar'a götüreyim. Buralar bizim mekanlar sayılır, ev sahipliği yaparım size :D
skocyigi, sana özelden telefon numaramı atIyorum. Bana bir çağrı bırakırsan kaydederim.. Bu arada ismini falan da bildirirsen sevinirim.. Bu f1 buluşmasına da bu telefon numaraları olmadığı için yetişemedim..
önderin gönderdiği resimleri ilk sayfaya ekledim.
cenkmenderes, valla olmaz kelleyi bi kere vurmadan çıkarmayız listeden. bi kereden bişi, olmaz
hem darıca ya hemde kumbağ a gideliiiimmmm
Katılım olacak diyorsanız ben gidip konuşayım Darıca H.B.'ile fiyatlar vs. giriş saatleri gibi şeyleri netliyip organizasyonu yapayım ? Ne diyonuz ey ahali.. Sora 2-3 kişi gitmeyelim.. Olcaksa şöyle 15-20 kişi falan grup indirimi de konuşurum..
cenkmenderes, istersen bi topic aç. darıca hayvanat bahçesine destek diye, bakalım kaç kişi gelecek. ona göre organize edilir, dediğin gibi gelicem diyip gelmemezlik yapılmasın. hatta katılım çok olursa basına da haber veririz, maksat muhabbet olsun
ya millet al1cak tuzluklar1 kosucak simdi bende bende bende diye ama ogun gelecek k1msede t1k yok......
darıca hayvanat bahcesıne bende gelırım arkadaslar ordanda bayramogluna gecerız.bırcok yer var gıdebılecegımız.ben gelıyorum.organızasyon yanlız pazar gunu olursa ıyı olur yada c.tesi 14:00 den sonra
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
freeozkan, 15 senedir sarköye giderim, daha bikere uçmak deresini siftah etmedim
kismetse 1 aya kadar motur'u çekiyorum. beraber gidelim uça uça. hemi?
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
gezilere bu hafta sonu sanırım katılamıyacaz eşimle .......Yurdumuzun güzel insanları benim motorun bagaj kilidini, kontak anahtarını, direksiyon kilidini parçalamış ölece yatıo zavallı, eşiminde arabasının kapı kilidini parçalamışlar.......bunların hepsi o..........................................
geçmiş olsun arkadasım cok uzulduk.faıllerı tez buluna..
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
CaBRioLeT, çok geçmiş olsun, yapabileceğimiz bi şey varmı?
konu hakkında biraz daha bilgi verirmisin? olay gecemi olmuş, hırsızlık mı yoksa sadece zarar verme amaçlımı vs gibi??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)