Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

...21.08.PAZAR F1 EŞLİĞİNDE TANIŞMA GEZİSİ NASILDI...

REKLAM ALANI
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Skullhunter , keşke sende maltepeye kadar gelipte az ilerde oturmaktansa yanımıza gelseydin de tanışsaydık. sevmedin bizi heralde. aşk olsun!
    Aslında Maltepdeki bulusma yerine ilk biz geldik (peril ile)
    F1 yarısını sıraların işim oldugu icin bulusmaya katılamayacaktım sadece sizler ile tanısmak icin kısa sureliginede olsa Maltepeye geldik. Ben geldigimde ortada kimse yoktu biraz erken geldigimizi dusunup bir yerde oturup kahvaltı yapıyorduk. Hava yagmurlu oldugu icin kimse bulusmaya gelmedi diye dusunurken arkadan bir kac motorcu gectigini gorduk. Hemen birini yakayıp işimiz oldugundan gelmeyecegimizi soyleyip gelen herkese ii eglenceler diledik ve ayrıldık

Guzel bir bulusma olmus birdahaki bulusmada gorusmek uzere

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Skullhunter, ben 11:55 te geldim ve geldikten biraz sonra yagmur yagmaya basladi. gelicek arkadaslar da gelince yagmur dinene kadar haciogluna girdik. 12:30 sularinda kartala dogru yola ciktik. haciogluna dogru gelseydin motorlari gorurdun. keske gelseydin de senide bir gorseydik.

CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    latife ediyorum beyler hepinizi gerçekten çok sevdik, çok değerli, samimi,( ağar abi diliyle) güzel insanlarsınız ... bu buluşmayı kaçıranlar üzülsün ... artık taş kimlere gidiyorsa bilemem, bu taşlar kask filanda dinlemez kafa yarar.

Motosikleti
    AS 150 T
    bosverın arkadaslar kımse elestırmeyın.gelecem deyıpte gelmeyenlere kızalım.erhan hıc olmazsa gelmıs oramızda olup olmaması bızı ılgılendırmez.ama hıc yoktan gelemeyecegını soylemıs..uzatmayalım..
    motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21

thunderkiller, sende cep telefonuyla fotolar cekmistin. hemde seninkiler baya kaliteliydi. onlarida bekliyoruz. hadi abi

Motosikleti
    ASYA 150T-1
    barış thunderkillerin(önder) çektiği fotoları bana göndermiş,bende sennin maile attım haberin olsun.
    TEK RAKİBİM THY :P

Motosikleti
    AS 150 T
    mehmet sag olun sız aranızda bakın bak dun gezıyı organıze edıyorsun dıye kalkıslarda gazlamadım.oyle tek rakıbım thy yazma bence sonrasına karısmam

Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    ekleyinde görelim resimleri ... millet bu arada bir yeni üyemiz daha oldu CaBRioLeTiYe nicki ..... bilin bakalım kim ????

Motosikleti
    AS 150 T
    ben buldum esındır herhalde

CaBRioLeT, bende bildim bende abi bir insan bu kadar mi baski kurar esine

ExPrEss, aksam eve gidiyim ilk is olarak koyucam resimleri, yanliz aksam isten sonra kadikoye ugramam gerek biraz gec kalabilirim. su kurs bi gidiyim artik da en azindan sinav sorularini aliyim

Motosikleti
    ASYA 150T-1
    Alıntı kadirsoyyy adlı üyeden alıntı
    mehmet sag olun sız aranızda bakın bak dun gezıyı organıze edıyorsun dıye kalkıslarda gazlamadım.oyle tek rakıbım thy yazma bence sonrasına karısmam
    yaa bide konuşuyorsun kadir abi yapma lütfen kalkışta hayabusa yı geçtim bmv 1100 ü hiç saymıyorum(artçısıyla konuşmaya dalmıştı ) bile 10 tane şahidim vardı arkamda. 150t bide yani sendeki

bu arada fotoları baron koyacak ben sildim valla bendekilerin aynısıçünkü
    TEK RAKİBİM THY :P

Motosikleti
    Virago 535
    çok kıskandımmm çooookkkk
    bir dahakine kesin ben de varım...

Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    baskıyı asıl o kuruyor ya

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    baron tum evraklarini tamamladin mi? saglik, ikaetkah vs yarin son gunmus haberin olsun....
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

CaBRioLeT, en kısa zamanda sizleri çift motorsikletli görürüz gibi geliyor bana yada baskı yüzünden sen artçı olursun bu gidişle

alestevardiya, valla ben agustos basi tamamlamistim da sozde derslere gidicektik, onunden bile gecemedim

ChatnoiR, abi baski ters tarafli bence. baksana hanimini kendi nicinin disina bile cikarmamis

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Arkadaşlar ben iş yerinden 16.15 gibi çıkabildim. Direk bastım leylim-2'ye geldim. Ama kafeyi bulmakta biraz zorluk çektim. Yarım saat oralarda kafe aradım. Vardığımda malesef siz gitmiştiniz. Garsona sorduğumda 20 dakika kadar önce çıktılar abi dedi. Sahil yolundan bostancı yönüne doğru yavaş yavaş ve bakınarak gittim belki sizleri görürüm diye ama o da olmadı. Ben de eve dönmek zorunda kaldım. 40 km. yolu boşa gitmiş oldum :(

Bu arada Skullhunter'ı da aradım ve sizlerden birinin telefonu vs. varmı diye eski mesajlarınız da dahil cok aradım. 118'den kafenin telefonunu da istedim kayıtlı degil dediler. Yani buluşabilmek için çok cebelleştim ama olmadı malesef.. Gelmedi listesinde görünen satIş isimlerden çıkarILmayI taLep ediyorum yani
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

baron985, olurmu abicim; yenge kardeşimizi kızlar kapmasın diye özellikle aynı nicki almış. etrafa göz dağı veriyor

sınav yerleri vs belli olmuşmu? ben sınav belgemi çarşamba alıcam...

arkadaşlar bi sonraki geziyi "darıca hayvanat bahçesine" yapsak mı? maddi olanaksızlıklardan kapanacakmış orası, bari kapanmadan göremeyenler görsün diyorum, nedersiniz? (bende hiç gitmedim bu güne kadar, bende gezmek istiyorum )

ChatnoiR, hiimmmmmm bak ben bu acidan bakmamistim hic. genelde bayanlarhep boyle gizli surdururler yonetimlerini
    Bende bakicam iste sinav yeri belli mi falan diye.bide sorulardan falan isterim.birkacta isim vardi zaten

cenkmenderes, valla biz 12:00 da bulustuk, sende o saatte gelemiyebilirim gelecek biri telefonunu verebilirmi demedin. talebin RED edildi

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler