Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

...21.08.PAZAR F1 EŞLİĞİNDE TANIŞMA GEZİSİ NASILDI...

REKLAM ALANI

metehan abi döktürmüsün...

abi senin motor nerdeydi ya göremedim ben....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    ohh freeozkancım geldi ayndınynr kardeşim hadi sende gel bi mejaz atta burda olduğunu görelim

abi ayd1n abi varm1st1r eyupe kadar beraberd1k ... nete girmez sanm1yorum...

Motosikleti
    HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
    Alıntı baron985 adlı üyeden alıntı

ubaykal ve zevcesi...ulaş baba çok karizmatikmiş.yengemizle tam bir uyum içindeler.birbirlerini çok seviyorlar belli..biraz yalnızlık çeker gibi oldu bizim gibi fırlamaların yanında ama yengenin yanında tabi ağır abi..
    buda CaBRioLeT ti ve ubaykal hacıoğlunda bize uğrayıp birkaç işim var sonra gelicem diyip gelmiyen kişiydi
    Ben de isim karışıklığına gitti beni geldi sandılar dedim ama barona yakalandık. şaka bir yana arkadaşlar. o birkaç işim daha yeni bitti. aklım hep sizdeydi. (Aslında ercüment abinin getirdiği tatlılardaydı ama siz böyle bilmeyin.. )
    neyse ben iş icabı 3 gün eskişehirde olacağım. lütfen haftasonuna şarköy vb. yatılı gezi hazırlayın da cumbur cemaat gidelim.
    özkan kardeşim gelemediğim için gezi detayı konuşamadık. baron sen bu geziyi ayarlarsın...

Motosikleti
    HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
    Alıntı ExPrEss adlı üyeden alıntı
    u_baykal, sen yırttın sanma abicim listede adın yok diye senin yaptığın daha fena,ne ölçü almakmış o be insan o saatde kadar anadolu yakasının ölçüsünü alırdı mazeretini ivedi bekler saygılar sunarız
    abiciimm yaa hiç bişe de gözünüzden kaçmıyor. tam gelmeyenleri okudum. oh bee diyordum sen bu mesajı atmışsın. hanımla gülmekten kırıldık.
    Kusura bakmayın arkadaşlar. eve döndüğümde misafir gelmişti. Hanım çalıştırdı beni. ama aklım sizdeydi....

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    ubaykal kardeşim çiğ köfte işindemi acaba ee gene acısını az kaçırdın galiba kenidinize iyi bakın

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    tiz kafasi vurula tayfasina beni de dahil etmissiniz.
    oysa ben de ''bi aksilik çikmazsa'' yazmistim.
    ümraniyede kirvemizin dügününü unutmusum vallahi.
    o yüzden gelemedim. hiyarlik edip haber de vermedim, ama kadir kardesim sagolsun aradi.
    mete_han kardes; sana biyerde stend-up ayarlayalim. he?
    (ulen tatli da varmis. kacirdik beee. Tüh!!! )

Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    İsmimizi tahtaya yazmışlar, hemde en başa Örtmen gelmeden başkana yalamalık yapıp sildirmek lazım
    Arkadaşlar gönül isterdi ki sizlerle tekrar beraber olmak ama gelemedim kusura bakmayın :
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Motosikleti
    AS 150 T
    slm arkadaslar..guzel bır gundu bız cok eglendık.muhabbetımız ıyı ve duzeylı aynı zamanda eglencelıydı.ozellıkle kucukyalı sahıldekı.metehan dıyalogları.freeozkan kardesım metehanının dedıgı gıbı tam samata bırı.bu arada mehmete tesekkur ederız hepımızın hesabını odedı.ama boyle olmuyor buna bır cozum bulmalı.e_erdun abı harıka bırısı cok karızmatık ve ıyı kalplı tulumbalar ıcın tesekkurler.metecım adımı da dogru yazsaydın ıyı olurdu hala sap gıbı kalmaktan bahsedıyorsun bırak bunları yoksa yanında sevgılısını olan senı cagırır haberın olsun
    motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21

ubaykal, senin kategoriler disinda cezalandirmak icin listeye koyupta siradan saticilar arasinda yirmani istemedik senin cezan daha buyuk.

bu arada pek de gezi hakkinda konusamadik. 29 agustosu birlestirelim falan dedim ama millet izin alamiyor galiba. 27 sindada ehliyet sinavi var.yani bu gezi biraz zor gibi. valla ben zaten gezi toplanti olaylarini duzenlemiyorum bundan sonra. Herkes gelicem diyip gelmiyo.

Motosikleti
    olsun baron ben gelirim yahu

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Arkadaslar ben F1 deydim o yuzden gelemedim
    Motorlarla gittik ve canli canli izlemek cok guzel oldu. (ben artciydim motoru kullanmadim). Sabah giderken yagmura yakalandik, kirbac gibi insanin yuzune vuruyo yagmur. Yarim kask yagmurda caiz degilmis!
    Gittigimizde orda gorduk ki Avrupanin bir cok ulkesinden motorla gelen insanlar olmus, cok guzel bir goruntuydu onlari yan yana gormek. Cogu Enduro tip motorlardi...
    Haa bi de arabayla gelenler 2bucuk 3 saatte donmusler biz 1 saatte
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

Motosikleti
    AS 150 T
    bılmıyorum derya bız kolları sıvamıs senı beklıyorduk okey ıcın
    motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21

CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    haftaya ne yapıyoruz ????

CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    bu arada kulaklarım hep sizdeydi millet, sizde anlamışınız yanıda hanım varken .......... diğer buluşmalarda daha da kaynaşırız kopukluk olmaz hoş biz evliyiz diye dışladınız bizi o ayrııı... 2 masa vardı 1 masada ben ve eşim oturduk 2. masa bomboştu millet bizden mümkün olduğunca uzağa sandalyelerini konuşlandırıp muhabet ettiler ya.....

Motosikleti
    cabriolet olurmu öyle şey tabiki diğer buluşmalarda daha çok kaynaşmalar oluyo
    aslında bende hanımı getirecektim ama yalıköy ormanlı gezisinde bayağı yoruldu
    sabah kıyamadım uyandırmaya

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    kadirsoyyy, Valla okey icin bir aksam bulusalim sahilde
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

aydinynr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as 125 t gri
    CaBRioLeT, Kızmadın umarım bize Ama sen yengeyle gelince biz rahatsız etmeyelim dedik...

Mete_Han kardeş yazdıkların çok güzeldi Bir de isimleri karıştırmasan daha da iyi olacaktı... Bu arada biz arkadaşlarla karar verdik aramızda para toplayıp sana altında görünebilecek ölçülerde bir motor alacaz... Adam 130 kilo motor 80 kilo Yolda oturur vaziyette hız yapan birini görürseniz o mete_han'dır. Tabi motorun gözükmemesi gerekiyor...
    \"Turkish Choopers\"

arkadaslar böyle organizasyonlar yap1yoruz da gelicegim kesin deil diyen arkadaslar1 bi kenara ay1r1p söylüyorum... bu bende gelicem diyip gelmeyen arkadaslar bu bende gelicem olay1n1 biraz daha düsündükten sonra söylerlerse daha iyi olur... örnegin baron arkadas1m1z ve mehmet abi 2-3 gün öncesinden gidip yer ay1rtt1lar 20-30 kisi gelecegimizi söylediler ama maalesef 10 kisiydik san1r1m ... e tabi bu diger organizasyonlar için sorun yarat1yo baron arkadas1m1z ben bidaha organizasyon yapm1cam dedi... ac1kcas1 bende bi sarköy gezisi planlamay1 düsünüyodum ama bende vaz gectim... yani sonuç olarak kendine güvenmeyen bende bende bende bende demesin ve gelemeyecegini bi gün önceden bildirsin...

bu olay1 biraz daha ciddiye alal1m arkadaslar lütfen...

skullhunter arkadas1m seni de baya konustuk ama tavr1n1 anlamland1ramad1k...ve bi cogumuz taraf1ndan elestrildin...

Alıntı aydinynr adlı üyeden alıntı
    CaBRioLeT, Kızmadın umarım bize Ama sen yengeyle gelince biz rahatsız etmeyelim dedik...

Mete_Han kardeş yazdıkların çok güzeldi Bir de isimleri karıştırmasan daha da iyi olacaktı... Bu arada biz arkadaşlarla karar verdik aramızda para toplayıp sana altında görünebilecek ölçülerde bir motor alacaz... Adam 130 kilo motor 80 kilo Yolda oturur vaziyette hız yapan birini görürseniz o mete_han'dır. Tabi motorun gözükmemesi gerekiyor...
    yolda oturur vaziyette h1z yapan heee offff abi geberttin yaa

ulas abi aynen bende rahats1z olma diye öteye oturdum yani sak1n akl1na kötü bisey gelmesin...

metehan abi sen su isim olay1n1 iyi bi cal1s bu is böle gitmez abi... okuyan diyecekki metehana bak kimseyle tan1smam1s

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler