[Manisa MT] 5 Ekim Iftar Yemeği....
Reklamlar
-
Wallace adlı üyeden alıntı
arkadaşlar güzel bir geceydi herkese teşekkür ederim. foroğrafları az sonra ekleyeceğim.
Grup sürüşü ile ilgili olarak asıl hata bende. ben bir an daldım ve grubu dönüşte bilgilendirmedim. Sadece Rots'a sen 1 ol dedim herkesin grup sürüşü yaptığını düşünmüştüm bizle. Neyse. bornova ayrımında da kopan bendim çünkü grup ikiye bölünecekti. bornovada kalanlar ve evlerine doğru yola devam edenler şeklinde. Bu konuda da Rots a bilgi vermediğim için koptum ve öne geçtim. Gerisini toplantılarda yüzyüze konuşuruz.
Sevgilerle.
Murat yaz başından beri bir çok kez grup sürüşü yaptık biliyorsun.Daha önce toplu sürüş yapmamış olan arkadaşlar dışında diğer arkadaşlar bilir yazılı olmayan kurallar vardır bu tip sürüşlerde.
"Kendini ve başkalarını tehlikeye atacak hareketler yapma"
"Sürüş arkadaşlarını gözlemle ters bir durum olduğunda diğerlerini uyar"
"Grup içinde yol güvenliğini koru" ve
"Ana ayrım noktalarında dur"
Orda ileri çıkman senin koptuğun anlamına gelmiyor zaten doğal öncümüz sensin sürüşlerde, normal bir hareketti bence.
Uzun süreden beri görmediğim arkadaşları görmek güzeldi bidahakine tekrar görüşmek üzere inşallah.
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Reklamlar
-
topiğin amacı dışına çıkmadan şunu söyleyeyim ;grup sürüşü kuralları ve uygulamaları sürekli gruplar içinde canlı tutulması gereken sürekli gündemde olması gereken bi konu
nedeni ise ; son bu buluşmamızda da olduğu gibi sürekli yeni ARKADAŞLARIN GRUBA KATILMASIDIR .
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
rots adlı üyeden alıntı
Murat yaz başından beri bir çok kez grup sürüşü yaptık biliyorsun.Daha önce toplu sürüş yapmamış olan arkadaşlar dışında diğer arkadaşlar bilir yazılı olmayan kurallar vardır bu tip sürüşlerde.
"Kendini ve başkalarını tehlikeye atacak hareketler yapma"
"Sürüş arkadaşlarını gözlemle ters bir durum olduğunda diğerlerini uyar"
"Grup içinde yol güvenliğini koru" ve
"Ana ayrım noktalarında dur"
Orda ileri çıkman senin koptuğun anlamına gelmiyor zaten doğal öncümüz sensin sürüşlerde, normal bir hareketti bence.
Uzun süreden beri görmediğim arkadaşları görmek güzeldi bidahakine tekrar görüşmek üzere inşallah.
evet haklısın kardeşim. bende senle aynı görüşteyim. ama yine de her zaman yaptığımız gibi yola çıkmadan önce keşke ufak bir bilgilendirme yapsaydık.
-
Bu da bize ders olsun....
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
-
arkadaslar aranızda olamadıgim için çok üzgünüm aksilik işte serkan abi aramış zeytinlikleri dolasmaya gitmiştim tel evde kalmıs artık seneye görüşürüz kib
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
-
-
İskender abim seni de görmek isterdik ama olmadı,bi daha ki toplantıya görüşmek üzere.
Bu arada resimler iyi olmuş hhahaaaaa.Ya bi de iki kişi bi cekete nasıl sığarlar konulu belgeesel çekimi avrıd o yok mu???
-
yaww murat abi fotoların hiçbirinde ben yokum.. ohoo yeni katıldık die adamddan saymıonuz mu yani neyse birazdaha kıdemleneyim o zaman hesaplaşırıs susuyorum şimdi
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
-
-
bocek az daha ceyzin arkasına geçseymişsin tek bedenden 2 kafa çıkıyo olcakmış...
(pardon ya arkadaki ceyzmiş puahahha,öndeki kim yaw ayrılın bakiim çözemedim ben bu kıskacı )
-
chatkut adlı üyeden alıntı
bocek az daha ceyzin arkasına geçseymişsin tek bedenden 2 kafa çıkıyo olcakmış...
(pardon ya arkadaki ceyzmiş puahahha,öndeki kim yaw ayrılın bakiim çözemedim ben bu kıskacı )
Bir ben vardır benden içerüüüü
-
ikimiz bir fidanın güller açan dalıyızzzz
-
-
(minimum 25 karakter)
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
-
ERENNNNN !!!
söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun
okuduk artık
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
lodos adlı üyeden alıntı
ERENNNNN !!!
söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun
okuduk artık
üstad gene döktürmüşsün. al benden de o kadar.
-
-
forrap adlı üyeden alıntı
heavy_incitement,mesajda bişeyler yazılıp silinmiş sanırım
Biz okuyamadık ama istihbaratımız kuvvetlidir,elbet okumuş kadar olurum
...
Böyle daha kötü olmuş,silmesen belki mahkumu olmazdın.
ya bak eren herkes ne diyor. dün imageshack.us da bir sorun vardı resimlerin hepsini ekleyemedim parti parti oldu ama olsun oldu ya.
-
durun yaww teker teker gelinn.. Alla Alla
@wallace murat abi maksat muhabbet olsun bea sorun yok dewam sıkıştımayın beni artık...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)