[Manisa MT] 5 Ekim Iftar Yemeği....
Reklamlar
-
arkadaşlar dönüşte bende vardım sizinle gruptan kopmadım ama gruptan her kim koptuysa onada hak vermek lazım 3-4 tane motorun farlarının ayarı bozuk tahminim normal standartların üstünde lamba vattı kullanıyolar giderken ben kör oldum arada biraz uzaklaştım.baya yavaşladığım da oldu ama geçen olmayınca bornovaya kadar kör oldum valla
Reklamlar
-
sen arabayla gelmiştin sanırım yanılıyomuyum..?
bahsettiğin far konusu beni rahatsız etmedi...grup sürüsünü daha önce yapanlarıda rahatsız etmedi...bir tek sürüşü bozan arkadaşı rahatsız etti sanırım ben şahsen bu bahaneye hak vermiyorum ama buda bir görüş tabiiki dile getirdiğin iyi oldu far ayarı yüksek olan varsa dikkate alsın
-
Kim bozdu sürüşü... Kesin belifeless bozmuştur.... Diyodu zaten bozacam bozacam....
Özleme diyeyimde kulağını çeksin......
Eee foto çekinmedinizmi?.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay sürüşü alper abi bozdu bi daha grup sürüşüne almayacağız onu
-
yooo arabayla gelmedim en önden 4. motordum burgmanlı. özellikle beyaz ışıklı motorlardı uzun gibi yanıyolar biraz daha dikkatli olursak bu tip şeylerde daha ii olur
-
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Kim bozdu sürüşü... Kesin belifeless bozmuştur.... Diyodu zaten bozacam bozacam....
Özleme diyeyimde kulağını çeksin......
Eee foto çekinmedinizmi?.....
ahh bi bağlantı kurabilsem şu grupla sürüşüde bozucam farlarının ayarlarınıdaa
ahaliii ozza kopmuşşş ahhh ahhhh
içimmm gitttiiii
bi de anlatıyorlar ballandıra ballandıra
karınları ağlamışmış sabahlara kadarrr
ahhh be ne diyimmm
mecitt mekan vb herşey süperdi
ellerine sağlık
çıkarken herkesle vedalaştım sen arada kaynadın sanırım eren bekliyor diye huzursuz oldumm acele ettimm
darksilence özgüre sölee bi dahakine erken gelsinnnn
olmuyor böle assolist havaları
ali teşekkür ederimmm bilgilendirmen için
ben en kısa zamanda sana geri dönücemm
i-ben yokluğun hissediliyorrrr
ama biliyorumki yüreğin bizimleydi
bu arada arkadaşlar bi ara bi fon kurup wallace a bi kaval alalım
ara girişleri süperdii
sazla eşlik eden arkadaşlara
gitarda aliye teşekkürler çok ii geldii
özlemişimmmm ayvalıkk geldi gözümün önüne
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
boşverin arkadaşar o bozdu bu bozdu ben herkesi manisa kavşağında gördüm kim bozdu onu da anlayamadım ya neyse ama süper bi geceydi mecit arkadaşımıza teşekkürler
-
cagriko,anlaşıldı kardeşim...
önden 4. motor olmadan önce kaçıncı motordun..?yada şöyle sorayım manisadan çıkışta kaçıncı motordun izmire kaçıncı girdin..?
-
-
vesten 4.çıktım izmire waless arkasından 4. girdim zaten yollar ıslaktı kim koptu gitti ya benim motor yalpa bile yaptı bi ara tırstım valla bi daha bana zaten ders olsun en sondan gelcem
arkadaşım yerimi korumak isterim tabi ama dikkat ettiysen sinyal verip arkamdakileri uyarmaya çalışıyorum bozuk satıhtan dolayı şerit değiştirdim yolun durumunu farketmedin sanırım
-
İiiice fit oldum ya...Ya söyleyin kim koptu kim uçtu?.... Yada ilk toplantıda çökelim üstüne.....
Kopmuş mopmuş ama popülaritesi uçmüş.....
-
o manisanın virajlı yollarında gece gece sen boz grubu önünden giden farketmesin seni bide kaza yaptır acaip populariten artar valla alper abi
(işi geyiğe vuralım bari toplantıda konuşalım ciddi konuları )
-
-
cagriko adlı üyeden alıntı
vesten 4.çıktım izmire waless arkasından 4. girdim zaten yollar ıslaktı kim koptu gitti ya benim motor yalpa bile yaptı bi ara tırstım valla bi daha bana zaten ders olsun en sondan gelcem
arkadaşım yerimi korumak isterim tabi ama dikkat ettiysen sinyal verip arkamdakileri uyarmaya çalışıyorum bozuk satıhtan dolayı şerit değiştirdim yolun durumunu farketmedin sanırım
cagrigo kardeşimm bahsi geçenn grup sürüşündee hatalı olann motorr sendinnn, şimdii şöylee sölimm buradaa polemikk yadaa tartışmaa ortamı yaratmak yada yok sen kötü kullandın bu ne biçimm motor kullanmakk deyip kimseye çamur atmak dışlamakk falan değil kimsenin amacı.. sen hatalıydınn vee bunu bilerekk veyaa kastii yapmadınn grup sürüşü kurallarını bilmediğin içinn yaptın (ben 10 seneyi geçkindir motor kullanıyorum grup sürüşü kuralları die bişiyle iki ay önce tanıştım) farkındayımm zatenn az çokk muhabetimm varr senlee tanıyorum. hatann kısacaa şuu grup sürüşündee kafanaa göre şerit yadaa şerit içinde yerini değiştiremezsinn sıranı bozamazsın bu arkanda tarak vaziyetindee yolunaa devamm etmekte olan ekibindee seninn hamlenn yüzündenn devamlı şerittt içinde yerini değiştirmesinee sebepp olurr budaa hiçç istenmeyenn bir durumdurr. konuyuu kısacaa özetlersekk grup sürüşü kuralları yada grup sürşündeki hareket tarzları hakkında birdahaki toplantıda seninle yapacağımızz 5-10 dk. muhabbet sonucuu sendee grup sürüşündee problemsiz olarak yol almaya devamm edebilirsin, yada sitede ilgili topic e bakabilirsin. kardeşim iii gecelerr selamlarrrrr....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
-
ilk toplantıda bu konuyu ayrıntılı ele alalım zaten zamanı gelmişti kış geliyor artık EĞİTİMLER başlasın kış boyunca aralıksız çalışalım eğitimler başlasın grup şürüşü motor parkı yağışta kullanma işaretler gözden geçirilsin buna uymayanlar nasıl işkence görecek anlatılsın yol vermeyen araçlara yapılacak saldırı planları yenilensin baltalar çapa sapları zincirler hazırlansın
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
-
ben gürkaydan pıstım abii, resimde de ööle belli ediyom zaten , pc başında da tırstım.
May The Force Be With You
-
lodosabi saol resimler için...bizde seni özlemişik enerji doluydun yine maşaallah allah neşeni bozmasın...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)