GitardanDo Karmacoma ile temasa geçin arabayla gidersiniz.
Duyulmaz bak GitardanDo gitarını alacakmış. bizde alsak mı yanımıza. Sen Bass ı al anfi bende nasıl olsa. Hemen bir Trio yapsak orda
GitardanDo Karmacoma ile temasa geçin arabayla gidersiniz.
Duyulmaz bak GitardanDo gitarını alacakmış. bizde alsak mı yanımıza. Sen Bass ı al anfi bende nasıl olsa. Hemen bir Trio yapsak orda
Bu seferki buluşmaya gelemiyorum maleseftirr..
Sizlere iyi iftarlar (Şİmdiden her birinizee afiyet bal şeker olsunn.. Tuttuğunuz Oruçlarınızı Allah kabul etsinn..), bol gülüşler ve keyifli uzun bir Cuma akşamı diliyorumm..
Bir dahaki sefere inşallah görüşmek üzree..
kanka keşke gelebilseydin yaw. söyle Ayben e I-Ben i de alsın gelsin bir akşam. olmuyor böyle
ARKADAŞLAR şimdi gittim yerimizin masamızın dizaynını ayarladım..min.20 max.30 kişilik bir masa ayarladık..yemekten sonrada BARIŞ ALANI diye bir yer var oraya,,çay-kahve molası vermeye gidicez..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
olabilir kardeşim
,,kafamıza göre...
haydaaaa yaww o kadarda imzamı atarken dikkat et demiştim AYmete
hahaha kopardın be kIIIIIraaaaL(!)
aga gelicem inşallah 18,45te max 19da biter dersim ama sezi de ist gitjek gece 12 otobüsüyle onu da ugurlamam gerekio nasıl yapjas çözemedim yaww
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
ellerine sağlıkkk mecittt
bu yoğunluğunda bu işi de hallettinn
bu arada barış alanı neresii???
mt sayesinde daha neler keşfedicem bakalım
yaaa sensizz olmazkiii i-ben
üzüldümm şimdi
yaaa sensizz olmazkiii i-ben
üzüldümm şimdi
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
bir kere üzülsen yeterdi neden 2 kere üzüldün bizi beğenmiyormusun biz geleceğiz işte aybenle I-ben izmirde nöbet bekleyecek izmire bişi olmasın diye haftaya sen gelirsin görüşürsünüz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
mecitim o kadar didindi uğraştı yaptı organizasyonunu ama nerden bilecekti mt bu hafta klonlamayı keşfedecek,
karmacoma mustafanında gelmesini istiyo, forrap tunceri getirecek, wallace murattan hiç ayrılmaz, chatkut aykutu artçı alacak, duyulmaz ile ahmet arasında hüsumet varmış baltasını çalmış ama onlarında arasını yapacağız, ceyz yeni çanta almış içine ceydayı koyup gelecek, gittardando çalacak ali söyleyecek, apv ve 41 haramiler cenkis abiyide zorla getirirler kesin, v.s.v.s.
bi kaç çiftte fire veriyoz tabii, lodosla serkan zeytin modifiyesinde, darksilence mesaide olacak özgürde evde onu bekleyecek, I-BEN gelemeyecek canı sıkılmasın diye yanına ayben ablayı bırakacaz. off off artık iyice karıştı işlerr.
May The Force Be With You
bu kadar adama yemekmi yeter be ya mecit kaçacak yada adam dükkanı kapatacak okursa siteyi ORDU geliyor diye
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
6 da yazmak mı istedin Bekir Ne adamsın sen ya...18:00 da Manisa kavşağında ol,"şu manisa otobüslerinin kalktığı yer" de,kampusun önünde
Yaw Bİzİm Sayimiz 30 UgeÇermİ???
Manİsadan Toplasan 12-13 KİŞİyİz,,ben Adamlara 25 KİŞİ Ortalamayiz Dedİm Ama.....????????
25-30 civarı oluruz ortalama o zaman Mecit toplamda,bizde 10-15 kişi arası oluruz,büyük bir ihtimal 10 kişi felan geliriz.
Adamlara 25-30 dediysen tamam işte,en fazla 3-5 fazlası olur,onu da kaldıramayacak kapasite bir mekan olduğunu sanmıyorum.Takma kafana...
valla ümmet abicim yemek bu akşam. aman dikkatli gel.
Bu arada Chatkut aykuta söyle kayboldu bu aralar. sesi soluğu çıkmıyor Murat darılmış aramıyor diye.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)