o tarihte istanbulda olacağım. gelemeyeceğim için üzgünüm. sizlere iyi iftarlar...
o tarihte istanbulda olacağım. gelemeyeceğim için üzgünüm. sizlere iyi iftarlar...
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
bayrama kadar özgürüm, bayramdan soorada bi iki hafta daha istirahat ediimmi dedim de o kadar boşluk sıkar diye bu kadara karar verdim, sizlere iyi çalışmlalar
yani burdan gideceğim, hatta ben bu defa test edebilirim, yolda gördüğüm böcekler , karıncakar, benzin istasyonları , ağaçlar ne varsa hepsi için dura dura gideceğim bakalım sizin geldiğiniz sürede varmak mümkünmü anlayacam.
May The Force Be With You
arkadaşlar herkesin aklında 1 milyoncu kalmış ben bundan sonra manisanın neyi meşhur dediklerinde ayni ali falan demiyim 1milyoncuları diyeyim.bide bizim meşhur 70 cm dürüm var belifeless'ın dediği gibi kedi eti mi at eti mi bilmem oda baya ucuz bizim arkadaşlarla ona verdiğimiz isim de köpek doyuran.neyse arkadaşlar son olarak belifeless'a sorayım peki kır kahvesine gittiniz mi hem şelaleyi de görmüş olursunuz...........ama nargile yokkkk:(((((
ben saat 18 30 kadar çalışıyorum pazarlar hariç daha hanımla bile iftarı açamadık buda demektirki bende iftardan sonra geleceğim ama o yemekleri yinede yiyeceğim kimse ile buluşabileceğimi sanmıyorum yolu yanlız geleceğim ( cuma olduğundan saat net belli olmaz ) bu şekilde daha hızlı olacağımı sanıyorum sadece bana yeri kısaca tarif edin zamandan kazanayım yer aramayım yada anıtın orada birinizi arayım yolda karşılayın
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
abi yeri manisalılar tarif eder ama ben kısaca söyleyim...manisa girişinde bi tane otel varya giderken solda kalıyo onun yanındaki benzinliğin kafesi burası VES cafe yazıyo kocaman manisaya girince sola bakmaya başla görürsün kesin...
bu arada ben iftara geliyorum yani 18 de ege önünde buluşuruz en geç 18:15 te teker döner
otelin doğramalarını ben yapmıştım yer anlaşıldı o zaman kafe falan yoktu tabi sadece benzinlik vardı o bile tam değildi
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Bravo Mecit
Bu Ramazan gerçekten de bayram havasında geçiyor nazar değmesin.
Bir aksilik olmas ise orada olacağı bizde.
Herkese selamlar...
gelemiyoruz arkadaşlar ...
iş saatleri uymuyor (sabah 07:30-akşam 22:00)
ben ,gürkay,favorii,deniss...
iski de ist'e gidiyormuş...
ALLAH iftarınızı kabul etsin ...
Ben maalesef gelemeyeceğim. APV41 neden gelemediğimi biliyordur. Artık bir daha bırada yazmayayım yoksa çarpılacağım.
1 kacar 2 kacar ama 3.buluşma kacmamalıişten cıkış durumuma gore bende gelmeyi istiyorum buluşma saatini kacırırsam yolda yetişiriim olurmuki?
[B]Bayrakları bayrak yapan ustundeki kandır,
Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandır[/B]
Genellikle yeni gruba katılan arkadaşlarla yola çıkmadan önce bazı kriterlerimiz var,yani bazı şeyleri bilmemiz,onun da bazı şeyleri bilmesi gerekiyor.Grup sürüşü şakaya gelmez,kimseyi daha doğrusu kimsenin motor tecrübesini,bilgisini ya da kişiliğini bilmeden yol yapmayı pek göze almıyoruz,sonuçta kimseyi tehlikeye atma gibi bir lüksümüz yok.
Ama bu yemeğe giderken pek kalabalık olacağımızı sanmıyorum 3-5 motosiklet oluruz,o yüzden istersen arkadan yetişip gelebilirsin.
Tabi ki yine temkinli bir şekilde...
Ben de gelebilir miyim..
Kuşadası aquacentera gitmeden önce Forrapım Tuncerim bi kahvaltı yeri ayarlamıştı.Çaylar beleşti
Sadece bir eleman çay dolduruyor ve getiriyor boşları topluyor ve bi daha bi daha bi daha....... en sonunda kız biz gidince 2 kişiyi cinnet geçirerek cineyete karışmış.Ha bunu neden anlattım.Oradaki garsonlara allah sabır versin...
15 Ağustos Akhisar gölet buluşmasında KARMACOMA ya bu soruyu sorun,zira en iyi cevap onda.Bekleme dakikasını değil yediği ve içtiği sigaraları da sorarak bu zor denklemin x sayısını bulabilirz.YEPPAAAAA!!!!
gelmeyenin başı bitten kurtulmasın (artık kesin gelir!!!) hehehhee
bu arada yeni çanta almışsın hayırlı olsun. gelirsen o çantayı mutlaka tak da gel ablaaam...
geçen hafta annemin cuma iftar saatinde gelmesinden dolayı iftar yemeğine katılamadım o gün bugündür açım arkadaşlar o nedenle manisada inşallah acısını çıkartırız.
Duyulmaz:İki tas kebabı alabilirmiyim...
Garson:size 3 ayran,iki çay 4 tane de kapuskamıydı???
Duyulmaz:Bi de işkence yok derler...Evet hocam ver ne yemek varsa getir.
:pr::pr::pr:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)