mecit kardeş bende gelmeye çalışacağım kesin olmamakla beraber yarın yola çıkıyom istanbuldan, önce ankaraya gitçem ordan eskişehir kütahya üzeri izmire sanırım yetişirim.yetişemezsem can sağlığı.
mecit kardeş bende gelmeye çalışacağım kesin olmamakla beraber yarın yola çıkıyom istanbuldan, önce ankaraya gitçem ordan eskişehir kütahya üzeri izmire sanırım yetişirim.yetişemezsem can sağlığı.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
arkadaşlar yemekten sonra sizleri türkiyenin sayılı nargilecilerinden ayni aliye götürür herhalde mecit arkadaşımız oldukça güzel bi mekan çay kahve sevenlerde umduklarından çok daha fazlasını bulacaklardır gerçi maksat muhabbet ama manisa izmir gibi bi yer olmadığı için gidilecek yerlerde kısıtlı bu arada menü süper tebrik ederim geçen hafta olduğu gibi +1 ile ordayım büyük ihtimal o zaman oruç tuttuğum için biraz bayılmış durumdaydım umarım bu hafta daha çok kaynaşırız görüşmek üzere
izmir mt umarım eksiksiz burda olursunuzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nasıl çok iyi orda 1milyoncu bi yer vardı hani ora olacaktı .
menü harika , onların hepsinden yiyince oturduğum yerde sabaha kadar uyur kalır sabah ezanında izmire dönerim kesin.
amcaoğlu helal sana çok iyi etmişsin
teras cafede açtığım pankartı yenileyip burda da açıyorum yine
bak lodosum işin ciddiyetini anla artık,
May The Force Be With You
biz buradan çıkıp gideceğizde LODOS gelmeyecek TARİH YAZMAZ lodosum bizi bırakmaz K, A, N, yapacağız onunla ( Kavurma,Ayran,Nargile ) ramazan dolayısıyle
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
karıştırma karmacoma 1 milyoncu falan
hepsi ramazan promasyonu yapmış 1.35 e bağlamışlar işi
cagriko biz ayn-ı ali çıkartmaısnı geçen kış yaptıkk
meşhur mesir çayınızdan içirdik izmirli arkadaşlaraa
hemm kimler vardı kimler o zamannn
hatta akhisardan gelen zeytinyağlara ekmek bilem batırdıydıkk
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
aaa sende bilirmisin o bimilyoncuyu, zaten orda karnımızı doyuramazdık,
menüsü;
1 hurma , 2 zeytin, 4 dilim ekmek , 1 ayran = 1ytl
bizim işkembeleri tatmin etmezdi, burasında karar kılınması isabet olmuş .
May The Force Be With You
Can Boğaz yermisin?..... Sevdin sen sevdin.........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
MECİT abi bu yer nerdee beni bilgilendırr okuldan kacabılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nabayım abı sizi özledımm beyaaa iftara yetişemem habarınızzolsun
lodos (Serkan abi) abi bende ayarıcamm 2 saat gırıp 2 saat yok yazılcam gıbı abıı ayarlayınn ben motorla giderımm galıbaa dona dona :D insalah hava gzl olrr
iski abi senindee işler kebab abii atlaa ford kaa yaa bas manısaya gaz çevı razzz
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
ben ıftara davetlı oldugumdan malesef gelemıyorum.. baska sefere Allah nasıp ederse ınsallah..sızlere sımdıden ıyı eglenceler....
ya ne bu yıkılmış İZMİR-MT nin yılmaz yiyicileri topiğe
ulen yemek dedinmi yatılı gidersiniz hehe (tüm izmir-mt'yi kastedmiyorum)
hazır mezarın bayat ölüleri
olm ya tam şeytanın karı boşadığı zaman(iş güç yani)yapılırmı bu bize
iski siteye gir ,topiğ gör ,yazı yaz ,canımı sıkma ne yapcaz etcez karar verelim
kemal arabada (ka'da) yer olduktan sonra ne gerek var o kadar yolu soğukta motor ile gideceksin
biz gidebilirsek eğer biz ile olmadı iskender ile gidersin ...
ferhat(favorii) sende aynı şekil
bide bizim MANİSA-MT'nin brandası olacak bende, onuda getirip asalım girişede hangi aç ordu talan ediyor restorantı belli olsun
balıkesirden güray gelebilirm.yerınız var mı?
yerınız var mı banada kankıler))))))
yer varmı banada kankılerr??
ÖNEMLİ
Arkadaşlar izmirden manisa iftarına katılacaklar için bilgiye ihtiyacım var. Seçenekler şunlar iftardan önce izmirden yola çıkabilirim veya iftardan sonra izmirden yola çıkabilirim. Bu bilgileri belirtirseniz ona göre izmirden çıkış saatimizi ayarlayabiliriz. İcabında iş dolayısıyla geç çıkanlarda buluşup ikinci bir grup olarak gelebilir. Yazışmalara bu topic üzerinden devam edelim
İyi yapmışsın wallace bunu yazarak
Ben çalışıyor olacağım aslında,ama elimden geleni yapıp gelmeye çalışacağım.
Gelirsem iftara gidelim derim,kendi oyum iftar saatinde orada olmak yani erken çıkmaktan yana
SERKAN ABİ (lodos) abi bnm işş çok uzarr arabala gelırsemm okuldann kacacam :D sizle büyük bir ihtımallee gelemem sanırsamm ondna motorla gelırımm fazla da kalamamm ondan yanıı çünkü 1.derse gırıp 2 .derste yok yazılırsammm daha ıı olurr 2 saat yazılırısamm yok 4 saat olarak gecıyoo sınıfta kalırızz valla :D ben cuma günü ayarlıcamm iştee
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Tamam ben de iftara orda olalım diye düşünenlerdenim. Saat 18 gibi Ege üniden teker döndürsek yetişiriz bence
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)