sanırım bu akşam yükleyecekler foto. işlerinden dolayı
sanırım bu akşam yükleyecekler foto. işlerinden dolayı
Birazdan fotolar gelir Aydemir abi şu anda onunla uğraşıyor yanılmıyorsam.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Adananın yolları taşdan ümmet abi sen çıkardın bizi bizi baştan. Biz ne bilirdik şehirler arası yolculuğun Mt organizasyonunun böyle güzel olacağını
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Organizasyon Mükemmeldi bastan - sona
Emeği Geçen Herkese Tesekkürler...
Abi çok güzel bir gündü hala etkisindeyim
YApımda emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için saolunn Hakan abi bu çiçekler sana çok uğraştın çünküüü sana ayrıca teşekkür ediyorumm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Evet Hakan abinin büyük emekleri oldu Ellerine sağlık. Ve hakan abi'nin o candan insanlığı beni kendine hayran bıraktı. İşallah Adana'nın antep e gelmesinde kendisinide aramızda görecez.
abi banada sitenizde yer varmı bende dün ordaydım hakikaten çok güzeldi
kardeş hoşgeldin aramıza
ya arkadaşlar öyle şeyler yazmayın utandırıyosunuz beni . orda herkesin benim kadar emeği var inşallah en kısa zamanda antepli arkadaşları bizde ziyaret edicez adana grubu olarak . bende dün aramıza katılan ve bizi yanlız bırakmayan vede bu güzel buluşmada emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorum . inşallah böyle buluşmalarımız devam edecek arkadaşlar
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Arkadaşlar 1 saat sonra topik acılacaktir
kusura bakmayın bugun cok yogundum....
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
abi dört gözle bekşliyom
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
evet bende +25 kere hemde
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
bilgisayar başında,dört gözle bende bekliyorum.
valaha abi benim bir gözüm kapanıyor
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
bizde bekliyoz istanbulda aydemir bırak tembelliği.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
arkadaşlar cok özür dilerim yarine kaldı resimler gercektende kusura bakmayın size yalancı cıkıyorum yarın saat 10 da topık acılacaktır tekrar özur dilerim
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)