merhaba arkadaşlar;
Çok güzel bi organizasyon olacak inş arkadaşlar yarın görüşmek üzre kendinize iyi bakın ....
merhaba arkadaşlar;
Çok güzel bi organizasyon olacak inş arkadaşlar yarın görüşmek üzre kendinize iyi bakın ....
mersinden bora- benide yazın bende gelmek isterim.
iso yaz kardeşim uyuma kesin uyuyorsundur şimdi sen
teknik hocami da yaz o da gelecek
yeni gelecekleri ekle .......
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Şükür sonunda, güzelde bir olay oldu evet efendi iso bende pazar günü aranızda olmak istiyorum listeye eklersen sevinirim..görüşmek üzere, Mt antep hoşgeldiniz şimdiden
:bounce:
Arkadaşlar güzel bir organizasyon olacak tır eminim...
Fotolar ve Videolar benden siz eğlenmenize bakın...
Arkadaşlar yarınki iftar yemeğine katılacak toplam kişi sayısı 29 olarak belirlenmiştir organizasyon bu sayıya göre yapılacaktır Osmaniye gurubununda yemeğe katılması muhtemeldir yarın görüşmek dileğiyle SAYGILAR
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
yarın görüşmek üzere arkadaşlar eminim güzel bir etkinlik olacak
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
çook güzel olacgına eminim..Fakat istanbuldan misafirlerimin ani gelişiyle bugun öglen saatlerinde gelişim iptl oldu..
şimdiden ii eglenceler
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
osmaniye MT
iso +4 bizi de ekle.
görüşürüz.
AIRMAN
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
ben ailevi bir nedenden dolayı gelemiyecegim. size iyi eğlenceler.
hani yiiiiiaaaaaa resimler nerede bekliyoz hadi cabuk merak ettim yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
AKşam üzeri arkadaşlarla tanıştım. gerçekten sıcakkanlı insanlar. Ben oğlumla gitmiştim.
Özellikle antep usulü şiş ve fıstıklı kadayıf harikaydı.Taadı damağımda kaldı.
yücel abi bende çok mu yemişim nedir halaa acıkmadım desem yalan olmaz . bütün antepli arkadaşlarımızın ellerine sağlık çok güzel bi akşamdı katılımcı tüm arkadaşlara da teşekkürler . hele bu tatlı yokmuuuuuuuuuu ortalığı kavurdu yaktı yemekten sonra.
Gördüm maşallah tabağın dolup dolup boşalıyordu.
sana binlerce tepsi feda olsunn dayııı mazallah o göbek erirse hayabusaya nasıl bincennn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
iftar yemeği nasıl geçti arkadaşlar yaw hani hiç resim yokmu resim olmazsa inanmayız onagöre ,bir tepsi baklava resmiyle kandıramazsınız bizi.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ümmet abi iftar yemeği mükemmeldi gelemeyen arkadaşlarımız çok şey kaçırdılar keşke sende aramızda olabilseydin . kasımda geldiğinde yine bi organizasyon yaparız abi inş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)