abi en kolayı bandırma sonrası motosiklet daha kolayı direk izmir sonrası motosiklet
ekliyorum
abi en kolayı bandırma sonrası motosiklet daha kolayı direk izmir sonrası motosiklet
ekliyorum
Abiler ben de gelmek istiyorum ama sadece eğitimlere daha fazlası için param yok..Özür dilerim..Paramın hepsi aldığım motoruma gitti bu ay:( en azından eğitimlere gelme şansım nedir..Yeni başlayan biri olarak buna gerçekten ihtiyacım var
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
Ben evdekilere durumu aktarayım...Gitmeyi can-ı gönülden istiyorum...Biraz uzak sayılır sizlere benden daha fazla.benim sorunumu biliyorsunuz hafta sonu dolu dolu çalışma gibi bir derdim var izin alırsam eğer haber edicem...60ytl+100ytl yol hacirası ort 200ytl ye gelir bana...Çok güzel bir hafta sonu olur kanaatindeyim...Bakalım durum ne olacak.Haber edicem umarım dolmaz ben izni alana kadar...Kalacak yer işini nasıl yapıcaz?Yağmur yağmazsa çadır kuralım
AKIN FİDAN
merhaba benım motorum yok ve motor deneyımım sıfır motoru sız ayarlıyosanız hemen benım de adımı yazın özelden görüsebiliriz bende böyle bir fırsat beklıdum zaten
MÖTÖRÜM MÖTÖRÜM MÖTÖRÜMÜ VAR GALİ YÜCE YARABBİM:queen:
bende katılabılırım cağtay abı sana cepten ulasırım kayıt ıcın saygılar..
benimde gelmem gerekiyor sanırım...guzel bir program ve buna ihtiyacım var
hoşçakalın
[B]Bayrakları bayrak yapan ustundeki kandır,
Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandır[/B]
Eğitim için ayrıntılı bilgiyi msn adreslerimizden alabilirsiniz
alsancaksurucukursu@hotmail.com
msnimdensanane@hotmail.com
sayın holygun sizide bekleriz
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
walla izmirde böyle bir aktivasyon ne deyim helal olsunnn. Uyan izmirrr harika bir program ve çok ucuz. Bende gelsem mi ne izmirli motor kullanıcıları için üzülüyordum izmirli biri olarak hem asfaltları kötü hem de ileri sürüş öğreten organizasyonlar yok diye neyseki böyle bir organizasyon yapılmış. Devamını dilerim. iyi şansınız bol olsun arkadaşlar
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
evet teşekkürü unutmayalım çağataya ve ekibine haftasonu oradayım.
Ride your way
Çağatay ücretsiz demişsin başlıkta 60 ytl yemek ve go kart ücreti varmış içerikte....
Sadece eğitim almak isteyenler ücret vericekmi orasını anlamadım?.... Belki anlamayan ve katılmak isteyenlerde vardır diyerekten sormak istedim....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
60 ytl lik ücretin içinde yemek+gokart tunuvası ve sizin için hazırlanan diğer giderler vardır...organizasyon karışıklıgı olacagından grubu bölemeyiz ,bu organizasyonun formatı bu şekilde olacak...
25 kere kaçtı Ben maalesef gelemiyorum Ama daha çok daha mutlu bir haberim var... sokemonnickli arkadasımız ile irtibatımız sonucunda Bursa'mızda birebir olmasa da benzer organizasyonu yaratma aşamasındayız...pist ve konferans işini hallettik sayılır bu hafta sonu netlik kazanacak.Çok büyük bir holding ile iletişimimiz sonucu olumlu yanıt aldık.Netlik kazanınca açıklayacağım. Umarım tüm eksiklikleri görülmüş ve hataları düzeltilmiş bir eğitimin daha mükemmelini Bursa'da organize edebiliriz.Çalışmalarım tüm hızıyla devam ediyor.Pazartesi günü holding patronu ile son görüşmeyi yapacağım (bu konuda harbiden ciddiyim) ve organizasyon işi için yeniden irtibata geçeceğim sizler ile.Şimdiden umarım aksaksız ve güzel bir havada tamamlarsınız eğitimi başarılar diliyorum.Görüşmek üzere...
AKIN FİDAN
merhabalar ben adımı çağatay a yazdırıp ilk kaydımı yaptırmıştım. başıma gelen üzücü bir olay yüzünden çok istememe ragmen katılamıyorum. arkadaşlar kusuruma bakmayın.. hepinize keyifli günler..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)