[Eskişehir MT]-[İstanbul MT] 30.09.2007 Pazar günü Uludağ'da buluşuyoruz...
Reklamlar
-
Evet başlıkdada belirtildiği gibi 30 eylül pazar günü uludağa çıkacağız daha önceden bursa gezisine katılamayan arkadaşlar ile bursaya gidiyoruz istanbuldan şu anda sadece mete_han listede umarım zaman içinde katılım artar ve bursa ve istanbuldan daha çok arkadaş aramıza katılır
Birkaç hafta önce yapılan bursa gezisinde uludağa çıkılmamıştı daha önce katılıpda uludağa çıkamayan arkadaşlar içinde havalar soğumadan güzel bir fırsat olacağını düşünüyorum gezi günübirlik olacak aynı gün içinde geri dönüleceği ve pazar günü olacağı için pek çok arkadaşa uygun olacağını zannediyorum güncel liste aşşağıda olacak ve sıklıkla güncellenecektir... rüzgarınız bol olsun
Katılımcı Listesi
bbaday
Mete_han
Viper1
Beyfa
umut_utu
zonex2
olctiyboy
hadi kardeşim bakmayın ordan öyle sizde katılın
Reklamlar
-
Sabah buradan vakitli çıkarız. Şehirde toplanma ve mola. Ardından Uludağ'a çıkarız. İnişte de niyetli olmayanlar karnını doyurur. Sonra vakitlice döneriz memlekete. Dönüşte de karanlığa kalmayız...
-
gezin gezin oooh müthiş valla.ya abi ben ehliyet işi için taşbaşı s.kursuna başvurdum dayın bana 650-700 hesap çıkardı yaw 2008de alırsın şu kadar zam gelir felan ddi
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
-
ihsanhakan paşam...
denizcimuzaffer paşam...
buraki77 paşam...
DARKDIAMOND paşamm...
teşrif edeceklerdir...yani inşallah diyelim...
MTM....uygunnn adımmm marşşş...sass duruşşş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
hadi bakalım maşallah kim tutar sizi.. ard arda geziler... gelmek isterdim.. malesef maddi ve vakit yetersizliği var..size iyi gezmeler..
-
geziye istanbuldan ilgi yok neyse biz eskişehir grubu olarak gezimizi yaparız keyfimize bakarız
-
Eskişehirli paşalar hava durumunuda iyi takip edelim...yağmurlu olursa tekrar düşünelim bu işi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Eskişehirli paşalar hava durumunuda iyi takip edelim...yağmurlu olursa tekrar düşünelim bu işi...
daha 1 hafta var sen füreklik yapmaya başladın oldumu şimdi yağsada yağmasada biz geliroturz tatlı su motorcusu değiliz senin gibi herşey cubuf almakla bitmiyo kararlı olacan azimli olacan illa pandalık yapma sende
-
bbaday adlı üyeden alıntı
daha 1 hafta var sen füreklik yapmaya başladın oldumu şimdi yağsada yağmasada biz geliroturz tatlı su motorcusu değiliz senin gibi herşey cubuf almakla bitmiyo kararlı olacan azimli olacan illa pandalık yapma sende
ulan gelmeyen ne olsun emi...ama bak bi arıza çıkarırsan Allah yarattı demem...
-
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
-
ulan gelmeyen ne olsun emi...ama bak bi arıza çıkarırsan Allah yarattı demem...
kanka meraklanma gelecem daha uludağda el ele gezecez nirvanaya ulaşcaz
buraki77 adlı üyeden alıntı
Selam eğer meteyi tanıyorsam son anda kesin yan çizer
hava yağmurlu olacak büyük ihtimal
bizi istiyorsan biz araba ile peşinden geliriz mete
valla eğer yan çizerse füreklikde kurtarmaz onu bütüm internet alemine rezil ederim googlede ilk sayfada madara olur
-
buraki77 adlı üyeden alıntı
Selam eğer meteyi tanıyorsam son anda kesin yan çizer
hava yağmurlu olacak büyük ihtimal
bizi istiyorsan biz araba
ile peşinden geliriz mete :queen:
evrekaaa evrekaaa....
kanka meraklanma gelecem daha uludağda el ele gezecez nirvanaya ulaşcaz
valla eğer yan çizerse füreklikde kurtarmaz onu bütüm internet alemine rezil ederim googlede ilk sayfada madara olur
Bursa işi temem kanka...arabada hazır...ben bunu neden düşünemedim...heheh...sizler ıslanın ...ben arabayla geliyom kanka...burak abimler muzo abimler hakan abimler darkdıamond abimlerde Ford Fıestaya sığarlarsa geelebilirler...
-
evrekaaa evrekaaa....
Bursa işi temem kanka...arabada hazır...ben bunu neden düşünemedim...heheh...sizler ıslanın ...ben arabayla geliyom kanka...burak abimler muzo abimler hakan abimler darkdıamond abimlerde Ford Fıestaya sığarlarsa geelebilirler...
Ford fiestaysa o iş biraz zor sadece sen arkayı kapatırsın sen gene motür'le gel seni cıbıfla göreyim nasıl bir rögüntü oluşuyor muhtemelen motor altında kayboluyodur
-
Ford fiestaysa o iş biraz zor sadece sen arkayı kapatırsın sen gene motür'le gel seni cıbıfla göreyim nasıl bir rögüntü oluşuyor muhtemelen motor altında kayboluyodur
arkadaşım sanane ister traktörle gelirim ister F16 ıyla...
-
mete tamam eğer araba ile gidiyorsan ve yolda da deli gibi sürmeyeceksen, ben ve yas geliriz listeye yaz bizi
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
-
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
şuan bursada sağlam bi fırtına var yağmurda başladı,yarın sağnak olcakmış tv öle söledi havaya bakıncada anlaşılıyo zaten benden sölemesi..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler