[Eskişehir MT]-[İstanbul MT] 30.09.2007 Pazar günü Uludağ'da buluşuyoruz...
Reklamlar
-
choconut adlı üyeden alıntı
şuan bursada sağlam bi fırtına var yağmurda başladı,yarın sağnak olcakmış tv öle söledi havaya bakıncada anlaşılıyo zaten benden sölemesi..
30.09.2007 Pazar günü Uludağ'da buluşuyoruz
paşam haftaya Pazar ne olur ondanda bi haber versene...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
mete_han adlı üyeden alıntı
30.09.2007 Pazar günü Uludağ'da buluşuyoruz
paşam haftaya Pazar ne olur ondanda bi haber versene...
adam müneccimmi nerden bilsin haftaya havanın nasıl olacağını birde soruyo ya sinir ediyo adamı
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
bi fırıldak çeviriyon yine...
dedecim bişi dicem yanlış anlama bak...severim seni bilirsin ama demeden edemicem...
sen malmısın kanka...
olm arkadaş yarın sağanak var falan diyo bende 30 unda buluşma diyorum...harbi öküz bi adamsın sen ya...kafayı vicida verince IQ düşüyor tabi...
badi yapacağına gavur kız peşinde koşacağına kitap gazete falan oku...ayı geldin ayı gitme...
evledım nu nachiz vucuda nasıl laf soylersin hem ben sana ne diyorum haftaya hava nasıl olacak metoroloji bile yanılabiliyo bekle sabırlı ol hayret bişi
-
bbaday adlı üyeden alıntı
evledım nu nachiz vucuda nasıl laf soylersin hem ben sana ne diyorum haftaya hava nasıl olacak metoroloji bile yanılabiliyo bekle sabırlı ol hayret bişi
Boracim seni yiğit bilirdim delikanlı bilirdim ama nafile...demek vazgeçtin...bide bana fürek dersin...iyi sana güvenerek iş yapmıyorum valla...
-
Bu damı balon çıktı.............
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Bu damı balon çıktı.............
alpcim bu Bora malabadisi mesaj atmış gelemiyomuş...şimdi abi kim fürek sen de bi bana...
-
aaa len msn de işim var gelmicem diyen sen değilmiydin bide beni suçluyon
-
Olm ikinizide o gezide görmessem yandınız..... Bu kadar olur yaaa. Başlığı açan adam fos çıkıyo.....
Bide pro var...... Onun gezi da fosladı sanırım....
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Olm ikinizide o gezide görmessem yandınız..... Bu kadar olur yaaa. Başlığı açan adam fos çıkıyo.....
Bide pro var......
Onun gezi da fosladı sanırım....
Alpcim bu kıvırık varya asıl fürek ha...bundan sonra devran döndü artık...mesaj çekmiş gecenin bi yarısı 2 de sms ile kıvırdığını yazıyor...fırıldak ötesi bi adam...
-
Alpcim bu kıvırık varya asıl fürek ha...bundan sonra devran döndü artık...mesaj çekmiş gecenin bi yarısı 2 de sms ile kıvırdığını yazıyor...fırıldak ötesi bi adam...
Allah belanı vere torun rezil rüsva ettin beni foruma
-
merhaba arkadaşlar bende istanbuldan gelmeyi düşünüyorum ama sbah kaçta yola çıkılacak buradan gidiş geliş kaç saat sürer birde oruç tutacak mısınız tutsak çok mu zor olur ayrıca uludağa araba ile gitmiştim ama motor için zoruk derecesi nedir ve giden grubun ortalama hızı nasıl olcak bu konularda beni aydınlatırsanız bir karar verebilecegim.
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
sametrix adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar bende istanbuldan gelmeyi düşünüyorum ama sbah kaçta yola çıkılacak buradan gidiş geliş kaç saat sürer birde oruç tutacak mısınız tutsak çok mu zor olur ayrıca uludağa araba ile gitmiştim ama motor için zoruk derecesi nedir ve giden grubun ortalama hızı nasıl olcak bu konularda beni aydınlatırsanız bir karar verebilecegim.
istanbulden tek gelecek olan mete_han'ın otomobille gelmeye karar verdiğinden konuya istanbul mt'nin ilgi göstermemesinden gezi iptal edilmiştir ...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler