akşama görüşmek dileğiyle...
akşama görüşmek dileğiyle...
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
mt izmirin as artçısı geldi arkadaşlar. bu akşam terasta görüşmek üzere
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
iftardan sonra bünyem yorgunluğa dayanamadı ve uykuya daldım . kalktığımda ise saat 23:05 olmuş :( bu saaten sonra da gelemedim. maalesef başka toplantıya.
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
eeeeeeeeeeee sonra ne olacak
eee....
noldu bu millete ey ahaliiiii....
güzel bir geceydi yalnız...
tabular bile yıkıldı be...;)
As The Years Go Passing By...
evet güzel bi geceydi ayarlamayı yapan arkadaşlara teşekkürler. çok güzel muhabbet ettik epey de kalabalıktık herkeş vardı nerdeyse, mekanı da sevdim ben hem sıcak bi yer hem acayip ucuz. başka zamanlarda da gidicem oraya Bornovaya gittiğimde...
ya şaka maka her birinize ayrı ayrı çok alıştım ne yapıcam İzmirden ayrılınca bilmiyorum
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
mekan süper, dostlar süper, muhabbet neden süper olmasın,
çok keyifli bi toplantı oldu.
May The Force Be With You
Emirim askerlik 36 ay oldu haberin yok mu ?
(seni izmire tayin ettireceğiz )
Konya ve Balıkesir ekipleri yerlerinde dursunlar....
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Laf aramızda ;
iyi eğlendik bence de.....
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
cok guzel bı aksamdı gelen gelemeyen herkese cok tesekkurler
Arkadaşlarr asıll geceee 00:00 dan sonra OOZE bardaa başladıı samimiyetimle söylüyorumm ekipp kırkk yılldır böyle eğlenmemiş gibi kurtlarını döktülerrrr ben eve şuan girdimm geride bıraktığımm ekipp ooze'nin önündeki İBO abinin boyöz leri ile karnını doyurduktan çaylarını yudumladıktan sonraa kaldıkları yerden son gazz eğlenmeyee devamm etmek içinn içeri daldılarrr..neysee benimdee uykumm geldii artıkınn herkese selamlarr saygılarrr...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
İstanblue'nun etkisinde olsam da gene de çekmeyi başarabildiğim fotoğraflar:
Şu motosikletin farları yanıyordu, sonra çalıştı mı? (Gerçi içeride haber verdim ama sahibi duydu mu bilemiyorum):
mr cool ellerine sağlık aslında ben başka yerdende resimler beklemiştim ama demekki oraya gidilmemiş
Arkadaşlar benimle birlikte bir süredir yaşayan belimdeki fıtıktan 1-2 gün önce ameliyat yoluyla kurtulmuş bulunuyorum.Şimdi evde esaret günlerini atlatmaya çalışıyorum ve tabiki motorum gözümde tütmeye başladı yavaştan.Bundan sonra umarım toplantılara ve gezilere daha sağlıklı ve aksatmadan katılacağım.Sağlıklı ve kazasız sürüşler hepinize,görüşmek üzere...
Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)
resimlerde çok güzel gecede çok güzeldi en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle sevgiler saygılar
büyük geçmiş olsun en kısa zamanda motorunun selesine oturman dileğiyle
Yine güzel bir buluşma olmuş (malum bu sefer ben yoktum,-muş eki oradan geliyor).
Fotoğraflar çok güzel,eline sağlık MrCooL
Volkan,çok geçmiş olsun Yapabileceğimiz bir şey varsa,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Fıtıksız hayatlar...
volkan çok ama çok geçmiş olsun lütfen sana iyi baksınlar yapacağım birşey varmı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)