[İzmir MT] 21.09.2007 Cuma Günü Teras Kafe de "Kimler Gelmiş Kimler" Toplantısı
Reklamlar
-
Ben en çok printer çıktılarıyla Lodos'u gördüğümde gülmüştüm. Çıktıların bir yüzü zaytin işletmesinin reklamıydı... Ne kamuflaj ama... Pazar günü caaaanım İzmir'ime kavuşuyorum dostlar, sizlere, caaaaaanııımmmmm MT'me de tabii... ee kim gelcek beni otogardan almaya? Yüküm bayağı ağır da... 2 gitar, bir bavul, bir sırt çantası, bir ekipman çantası, hede, hödö, vs. vs...
Reklamlar
-
ben yarında aranızda olamıyacağım sağlıcakla kalın herkese bol selam
-
bir aksilik çıkmazsa gelmeyi ve sizlerle tanışmayı çok istiyorum...ama o aksilik cıkacak gbi gbi
-
yurtdas adlı üyeden alıntı
NAsipse bende aranızdayım benide ekleyebilirsiniz listeye..
kumita45 ve izmirlee35 siz erken mi gidersiniz. benim eve gelip çıkmam 19:15 gibi olur ama şimdi aklıma geldi iftar işini ne yapacağım.
geçen seferki gibi yollarda kalmak istemiyorum
bu sefer olmazsa ben iftarımı yapar öyle gelirim. artık orada görüşmek dileğiyle..
SELAMM... yurtdas benn iftarr sonrasıı oradaa olurumm okk...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
-
ben iftar yapar ole gelirim balcowadan oraya 10dk surmez sanirim(joke joke first safety)sonra dawut abi kizmasin
-
gittardando adlı üyeden alıntı
Ben en çok printer çıktılarıyla Lodos'u gördüğümde gülmüştüm. Çıktıların bir yüzü zaytin işletmesinin reklamıydı... Ne kamuflaj ama... Pazar günü caaaanım İzmir'ime kavuşuyorum dostlar, sizlere, caaaaaanııımmmmm MT'me de tabii... ee kim gelcek beni otogardan almaya?
Yüküm bayağı ağır da... 2 gitar, bir bavul, bir sırt çantası, bir ekipman çantası, hede, hödö, vs. vs...
ahhh ahhh, kardesim geliyor ve ben izmir den ayrildim bugun... 1 saat once Ayvalik a vardim kazasiz belasiz... ahhh be kardesim, bi denk getiremedik...
Wallace adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Bu cuma Teras Cafedeyiz...
Ramazan Davullarını forrap çalacak, Bass ta Duyulmaz ahmet, vokalde Davut ve Cengüz. Beraber ve solo yurttan türküler söyleyeceğiz
Ve
dansçı kızlar uglychild dan.
Sevgili Wallace,
Bu hafta ki toplantiniza son anda belli olan is seyahatimden dolayi katilamiyacagimi belirtmek isterim bu yuzden toplantiya gelecek olan gogo dansci kizlari kime emanet edecegimi bilemiyorum... umarim sen ilgilenir ve de organizasyonu yaparsin
neyse kizlar bi yana... kardesim ben kazasiz belasiz Bodruma gidip İzmir e dondum, ordan da Sasali daki dostumuza ugrayip Ayvalik a gectim... yarin da nasip olursa Midilli-Atina uzerinden ver elini Almanya, Hollanda vs... ayni turu yapacagim... oralardan isteginiz olursa e mailden ulasabilirsiniz ve de istek gelirse yine bi fotografli gezi yazisi hazirlayabilirim...
ben donene dek kendinize ve mt'ye iyi bakin ve de ramazan bayraminda AYVALIK GEZISI ni bi dusunun... size de uyarsa atlar gelirim...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
dur be sercan daha manisaya gidemedik sen ayvalık diyorsun hava soğuk daha tam kış gelmedi gelsin ocakta falan gideriz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
Bir aksilik çıkmazsa bizde geliyoruz
E artık sevgilimle gelicem yalnız gelmeler,yalnız gezmeler bitti artık
yarın 8ucagıyla izmire geliyor MT ailesiyle tanışma vakti geldi de geçiyor bile...
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
APV41 adlı üyeden alıntı
dur be sercan daha manisaya gidemedik sen ayvalık diyorsun hava soğuk daha tam kış gelmedi gelsin ocakta falan gideriz
aaaa geçen sana ya ekimdi ya kasımmm süper olmuştu ayvalıkk gezisiii
aslında ramazandan sonraa
havalarda çokk bozmadan düşünülebilir
süper de olurrr
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
tamam abla sen ne zaman istersen ayvalık senin kedin olsun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
eyyy ayvalık....çok seviyorumm seni....
arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa bende aranızdayım bu sefer...uzun zaman oldu görüşemeyeli...
As The Years Go Passing By...
-
Ne zamandır bende gelemiyordum toplantılara.yarın nasipse geliyorum.EMİR abi beraber kaçarız başka planın yoksa eger.
-
İçimden bi ses çok kalabalık olucağımızı sölüyor bu arada arkadaşlar akhisar daki abilerimiz gelemeyeceği için biz onları süpriz-i ziyaret yaptık
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
-
Wallace adlı üyeden alıntı
yeminimi bozdum uleyn yetti gari bu hasret. 17 de kampüsten çeviririm tekeri allah ne verdiyse bakarsın iftara akhisardayım. olur mu olur.
ya işte mt bööle bişi, atalarımız ne demiş = ne yiyim demeyeceksin nerde yiyim diyeceksin,
olur mu olur demişti wallace. oldu bile.....
hiç kimse farkına bile varmadan bi baktıkki olmuş bile akhisarda iftar yemeği yiyoken bulduk kendimizi. o kadar ani olduki ben dönerken anladım gittiğmizi
May The Force Be With You
-
Moderatör (forrap)
-
APV41 adlı üyeden alıntı
abi gecen sene 18 kasimda Ayvalik gezisi saglam olmustu bi de ustune ocak sonu yapip tamamlamistik...
youtube ta zok guzel videolar var, izmir mt yaz ciksin onune, gittardando Ali sahilde ve otelde bol bol gitar calarak unutulmaz bi gece yasatti bize...
tabii ben boyle diyorum ama size ne zaman uyarsa, bi de hemen olmasin dedigin gibi, daha onumde avrupa turu var, ne zaman donerim bilmem... ama ramazan da havalar da tıkırında olur gibi hani kuresel ısınma muhabbeti hesabi, yeni gelenler ve de geleceklerlede ısınırız
belifeless adlı üyeden alıntı
aaaa geçen sana ya ekimdi ya kasımmm süper olmuştu ayvalıkk gezisiii
aslında ramazandan sonraa
havalarda çokk bozmadan düşünülebilir
süper de olurrr
18 kasim idi.. sen bana yazmistin internetten nerde bulusacagiz diye ben de sana '''postanenin onune gel ben seni alirim birader''' diye yazmistim, sonra bi baktim ki kız mıssın... hatirladin mi birader?
APV41 adlı üyeden alıntı
tamam abla sen ne zaman istersen ayvalık senin kedin olsun
ne uyumlu adammissin sen be, iyi ki geri dondun gruba Grubuna sahip cık, grubuna.... anladin sen onu
Forrap iyi misin?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
Epey kalabalık olacak galiba. "kimler gelmiş kimler" toplantısına geliyorum ben de.
Wallace gelirken getirmemi istediğin bir şey var mı?
Bugün de yine arayıp tarayıp iyice, Güzel bir neden bulmak lazım.
Yataktan kalkıp da hayata karışayım diye, Kendimi kandıracak sağlam yalanlar lazım.
-
zardanadam adlı üyeden alıntı
Epey kalabalık olacak galiba. "kimler gelmiş kimler" toplantısına geliyorum ben de.
Wallace gelirken getirmemi istediğin bir şey var mı?
varmış ama foruma yazamıyo bi türlü (ya..-ye..)
-
arkadaşlar bi aksilik çıkmassa kız arkadaşımla birlikte gelmeyi düşünüyoruz sizlerletanışmayı bişeyler yapmayı çok istiyorum görüşmek üzere.......
-
gittardando adlı üyeden alıntı
Ben en çok printer çıktılarıyla Lodos'u gördüğümde gülmüştüm. Çıktıların bir yüzü zaytin işletmesinin reklamıydı... Ne kamuflaj ama... Pazar günü caaaanım İzmir'ime kavuşuyorum dostlar, sizlere, caaaaaanııımmmmm MT'me de tabii... ee kim gelcek beni otogardan almaya?
Yüküm bayağı ağır da... 2 gitar, bir bavul, bir sırt çantası, bir ekipman çantası, hede, hödö, vs. vs...
Dimi ya Ali. zeytin desenli özel mesaj çıktıları. Ne gündü ya. Bir de o gün ben Favoriyi ve suratını unutamam artık. Pazar birilerine sözüm var ama kesin değil hoş zaten bende araba da yok. ALoooo İzmir MT Gidardando gelecekmiş pazar günü eli dolu. Haberiniz olsun bir ayar çekelim
kumita45 adlı üyeden alıntı
SELAMM... yurtdas benn iftarr sonrasıı oradaa olurumm okk...
kardeşim ben iftarı bornovada açaçağım beklerim
izmirlee35 adlı üyeden alıntı
ben iftar yapar ole gelirim balcowadan oraya 10dk surmez sanirim
(joke joke first safety)sonra dawut abi kizmasin
hehe ben de bi dönem balçovadan gelir giderdim teras kafeye ne günlerdi be. neyse iftara bornovadayım isteyen gelsin alo desin beraber yeriz
uglychild adlı üyeden alıntı
Sevgili Wallace,
Bu hafta ki toplantiniza son anda belli olan is seyahatimden dolayi katilamiyacagimi belirtmek isterim bu yuzden toplantiya gelecek olan gogo dansci kizlari kime emanet edecegimi bilemiyorum... umarim sen ilgilenir ve de organizasyonu yaparsin
neyse kizlar bi yana... kardesim ben kazasiz belasiz Bodruma gidip İzmir e dondum, ordan da Sasali daki
dostumuza ugrayip Ayvalik a gectim... yarin da nasip olursa Midilli-Atina uzerinden ver elini Almanya, Hollanda vs... ayni turu yapacagim... oralardan isteginiz olursa e mailden ulasabilirsiniz ve de istek gelirse yine bi fotografli gezi yazisi hazirlayabilirim...
ben donene dek kendinize ve mt'ye iyi bakin ve de ramazan bayraminda AYVALIK GEZISI ni bi dusunun... size de uyarsa atlar gelirim...
kardeşim ne demek senin emanetlere gözüm gibi bakarım. Kazasız belasız git gel sonra ayvalıkda dibine vuralım bayramda
APV41 adlı üyeden alıntı
Valla biz dün iftarda Akhisardaydık esti be abicim napalım
darksilence adlı üyeden alıntı
eyyy ayvalık....çok seviyorumm seni....
arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa bende aranızdayım bu sefer...uzun zaman oldu görüşemeyeli...
valla di mi kardeşim özleştik gel çaylarımızı yudumlayalım sohbetimizi edelim montunu görelim di mi
karmacoma adlı üyeden alıntı
ya işte mt bööle bişi, atalarımız ne demiş = ne yiyim demeyeceksin nerde yiyim diyeceksin,
olur mu olur demişti wallace. oldu bile.....
valla di mi bu sene akhisarda iftar yapmak ta varmış pek de güzel geçti.
forrap adlı üyeden alıntı
Bravo size valla
İyi yapmışsınız...
Bizde özledik ama işte gidemiyoruz iş güç
ne demek şimdi bu sayın Modum biz boş gezenin bol tayfasımıyız allah allah çok pis alındım ilk görüşmemize 2 çay yazdım sana. sinirim ancak geçer
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler