Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

[İzmir MT] 21.09.2007 Cuma Günü Teras Kafe de "Kimler Gelmiş Kimler" Toplantısı

REKLAM ALANI
    gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    Ben en çok printer çıktılarıyla Lodos'u gördüğümde gülmüştüm. Çıktıların bir yüzü zaytin işletmesinin reklamıydı... Ne kamuflaj ama... Pazar günü caaaanım İzmir'ime kavuşuyorum dostlar, sizlere, caaaaaanııımmmmm MT'me de tabii... ee kim gelcek beni otogardan almaya? Yüküm bayağı ağır da... 2 gitar, bir bavul, bir sırt çantası, bir ekipman çantası, hede, hödö, vs. vs...
    ...Sergerdan...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    ben yarında aranızda olamıyacağım sağlıcakla kalın herkese bol selam
    Ride your way

Motosikleti
    honda cbr 1000rr
    bir aksilik çıkmazsa gelmeyi ve sizlerle tanışmayı çok istiyorum...ama o aksilik cıkacak gbi gbi

kumita45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yurtdas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    NAsipse bende aranızdayım benide ekleyebilirsiniz listeye..

kumita45 ve izmirlee35 siz erken mi gidersiniz. benim eve gelip çıkmam 19:15 gibi olur ama şimdi aklıma geldi iftar işini ne yapacağım. geçen seferki gibi yollarda kalmak istemiyorum bu sefer olmazsa ben iftarımı yapar öyle gelirim. artık orada görüşmek dileğiyle..
    SELAMM... yurtdas benn iftarr sonrasıı oradaa olurumm okk...
    asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır

Motosikleti
    kawasaki zzr
    ben iftar yapar ole gelirim balcowadan oraya 10dk surmez sanirim(joke joke first safety)sonra dawut abi kizmasin

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    Alıntı gittardando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben en çok printer çıktılarıyla Lodos'u gördüğümde gülmüştüm. Çıktıların bir yüzü zaytin işletmesinin reklamıydı... Ne kamuflaj ama... Pazar günü caaaanım İzmir'ime kavuşuyorum dostlar, sizlere, caaaaaanııımmmmm MT'me de tabii... ee kim gelcek beni otogardan almaya? Yüküm bayağı ağır da... 2 gitar, bir bavul, bir sırt çantası, bir ekipman çantası, hede, hödö, vs. vs...
    ahhh ahhh, kardesim geliyor ve ben izmir den ayrildim bugun... 1 saat once Ayvalik a vardim kazasiz belasiz... ahhh be kardesim, bi denk getiremedik...

Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,
    Bu cuma Teras Cafedeyiz...

Ramazan Davullarını forrap çalacak, Bass ta Duyulmaz ahmet, vokalde Davut ve Cengüz. Beraber ve solo yurttan türküler söyleyeceğiz Ve dansçı kızlar uglychild dan.
    Sevgili Wallace,
    Bu hafta ki toplantiniza son anda belli olan is seyahatimden dolayi katilamiyacagimi belirtmek isterim bu yuzden toplantiya gelecek olan gogo dansci kizlari kime emanet edecegimi bilemiyorum... umarim sen ilgilenir ve de organizasyonu yaparsin

neyse kizlar bi yana... kardesim ben kazasiz belasiz Bodruma gidip İzmir e dondum, ordan da Sasali daki dostumuza ugrayip Ayvalik a gectim... yarin da nasip olursa Midilli-Atina uzerinden ver elini Almanya, Hollanda vs... ayni turu yapacagim... oralardan isteginiz olursa e mailden ulasabilirsiniz ve de istek gelirse yine bi fotografli gezi yazisi hazirlayabilirim...

ben donene dek kendinize ve mt'ye iyi bakin ve de ramazan bayraminda AYVALIK GEZISI ni bi dusunun... size de uyarsa atlar gelirim...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    dur be sercan daha manisaya gidemedik sen ayvalık diyorsun hava soğuk daha tam kış gelmedi gelsin ocakta falan gideriz
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

extreme1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X Max250 & Yamaha Cygnus X
    Bir aksilik çıkmazsa bizde geliyoruz
    E artık sevgilimle gelicem yalnız gelmeler,yalnız gezmeler bitti artık
    yarın 8ucagıyla izmire geliyor MT ailesiyle tanışma vakti geldi de geçiyor bile...
    Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dur be sercan daha manisaya gidemedik sen ayvalık diyorsun hava soğuk daha tam kış gelmedi gelsin ocakta falan gideriz
    aaaa geçen sana ya ekimdi ya kasımmm süper olmuştu ayvalıkk gezisiii
    aslında ramazandan sonraa
    havalarda çokk bozmadan düşünülebilir
    süper de olurrr
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    tamam abla sen ne zaman istersen ayvalık senin kedin olsun
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

darksilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    eyyy ayvalık....çok seviyorumm seni....

arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa bende aranızdayım bu sefer...uzun zaman oldu görüşemeyeli...
    As The Years Go Passing By...

Motosikleti
    Honda ReBeL
    Ne zamandır bende gelemiyordum toplantılara.yarın nasipse geliyorum.EMİR abi beraber kaçarız başka planın yoksa eger.

Motosikleti
    Siyah YBR 125
    İçimden bi ses çok kalabalık olucağımızı sölüyor bu arada arkadaşlar akhisar daki abilerimiz gelemeyeceği için biz onları süpriz-i ziyaret yaptık
    Aştım artık tek teker dolaşıyorum

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeminimi bozdum uleyn yetti gari bu hasret. 17 de kampüsten çeviririm tekeri allah ne verdiyse bakarsın iftara akhisardayım. olur mu olur.
    ya işte mt bööle bişi, atalarımız ne demiş = ne yiyim demeyeceksin nerde yiyim diyeceksin,
    olur mu olur demişti wallace. oldu bile.....
    hiç kimse farkına bile varmadan bi baktıkki olmuş bile akhisarda iftar yemeği yiyoken bulduk kendimizi. o kadar ani olduki ben dönerken anladım gittiğmizi
    May The Force Be With You

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bravo size valla İyi yapmışsınız...
    Bizde özledik ama işte gidemiyoruz iş güçHerkesin bol bol işi var,ama kimsede goldwing yok,nasıl iş yahu bu
    Başka zamana kısmetse artık...

Ben Cuma günü de çalışıyorum yani bu toplantıda olamayacağım maalesef(uzun zamandır gelemeyen ama bu toplantıya gelecek arkadaşların aksine bende uzun zamandır gelenlerden olarak bu toplantıya gelemeyecem,fazla mı gelememe kullandım bu cümlede bilmiyorum ama ).

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    abi gecen sene 18 kasimda Ayvalik gezisi saglam olmustu bi de ustune ocak sonu yapip tamamlamistik...

youtube ta zok guzel videolar var, izmir mt yaz ciksin onune, gittardando Ali sahilde ve otelde bol bol gitar calarak unutulmaz bi gece yasatti bize...

tabii ben boyle diyorum ama size ne zaman uyarsa, bi de hemen olmasin dedigin gibi, daha onumde avrupa turu var, ne zaman donerim bilmem... ama ramazan da havalar da tıkırında olur gibi hani kuresel ısınma muhabbeti hesabi, yeni gelenler ve de geleceklerlede ısınırız

Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aaaa geçen sana ya ekimdi ya kasımmm süper olmuştu ayvalıkk gezisiii
    aslında ramazandan sonraa
    havalarda çokk bozmadan düşünülebilir
    süper de olurrr
    18 kasim idi.. sen bana yazmistin internetten nerde bulusacagiz diye ben de sana '''postanenin onune gel ben seni alirim birader''' diye yazmistim, sonra bi baktim ki kız mıssın... hatirladin mi birader?

tamam abla sen ne zaman istersen ayvalık senin kedin olsun
    ne uyumlu adammissin sen be, iyi ki geri dondun gruba Grubuna sahip cık, grubuna.... anladin sen onu

Forrap iyi misin?
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

Motosikleti
    CBF 150
    Epey kalabalık olacak galiba. "kimler gelmiş kimler" toplantısına geliyorum ben de.
    Wallace gelirken getirmemi istediğin bir şey var mı?
    Bugün de yine arayıp tarayıp iyice, Güzel bir neden bulmak lazım.
    Yataktan kalkıp da hayata karışayım diye, Kendimi kandıracak sağlam yalanlar lazım.

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    Alıntı zardanadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Epey kalabalık olacak galiba. "kimler gelmiş kimler" toplantısına geliyorum ben de.
    Wallace gelirken getirmemi istediğin bir şey var mı?
    varmış ama foruma yazamıyo bi türlü (ya..-ye..)

Motosikleti
    kawasaki klv1000
    arkadaşlar bi aksilik çıkmassa kız arkadaşımla birlikte gelmeyi düşünüyoruz sizlerletanışmayı bişeyler yapmayı çok istiyorum görüşmek üzere.......

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı gittardando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dimi ya Ali. zeytin desenli özel mesaj çıktıları. Ne gündü ya. Bir de o gün ben Favoriyi ve suratını unutamam artık. Pazar birilerine sözüm var ama kesin değil hoş zaten bende araba da yok. ALoooo İzmir MT Gidardando gelecekmiş pazar günü eli dolu. Haberiniz olsun bir ayar çekelim

Alıntı kumita45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SELAMM... yurtdas benn iftarr sonrasıı oradaa olurumm okk...
    kardeşim ben iftarı bornovada açaçağım beklerim

Alıntı izmirlee35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben iftar yapar ole gelirim balcowadan oraya 10dk surmez sanirim(joke joke first safety)sonra dawut abi kizmasin
    hehe ben de bi dönem balçovadan gelir giderdim teras kafeye ne günlerdi be. neyse iftara bornovadayım isteyen gelsin alo desin beraber yeriz

Alıntı uglychild adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Wallace,
    Bu hafta ki toplantiniza son anda belli olan is seyahatimden dolayi katilamiyacagimi belirtmek isterim bu yuzden toplantiya gelecek olan gogo dansci kizlari kime emanet edecegimi bilemiyorum... umarim sen ilgilenir ve de organizasyonu yaparsin

neyse kizlar bi yana... kardesim ben kazasiz belasiz Bodruma gidip İzmir e dondum, ordan da Sasali daki dostumuza ugrayip Ayvalik a gectim... yarin da nasip olursa Midilli-Atina uzerinden ver elini Almanya, Hollanda vs... ayni turu yapacagim... oralardan isteginiz olursa e mailden ulasabilirsiniz ve de istek gelirse yine bi fotografli gezi yazisi hazirlayabilirim...

ben donene dek kendinize ve mt'ye iyi bakin ve de ramazan bayraminda AYVALIK GEZISI ni bi dusunun... size de uyarsa atlar gelirim...
    kardeşim ne demek senin emanetlere gözüm gibi bakarım. Kazasız belasız git gel sonra ayvalıkda dibine vuralım bayramda

Valla biz dün iftarda Akhisardaydık esti be abicim napalım

Alıntı darksilence adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyyy ayvalık....çok seviyorumm seni....

arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa bende aranızdayım bu sefer...uzun zaman oldu görüşemeyeli...
    valla di mi kardeşim özleştik gel çaylarımızı yudumlayalım sohbetimizi edelim montunu görelim di mi

Alıntı karmacoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya işte mt bööle bişi, atalarımız ne demiş = ne yiyim demeyeceksin nerde yiyim diyeceksin,
    olur mu olur demişti wallace. oldu bile.....
    valla di mi bu sene akhisarda iftar yapmak ta varmış pek de güzel geçti.

Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bravo size valla İyi yapmışsınız...
    Bizde özledik ama işte gidemiyoruz iş güç
    ne demek şimdi bu sayın Modum biz boş gezenin bol tayfasımıyız allah allah çok pis alındım ilk görüşmemize 2 çay yazdım sana. sinirim ancak geçer

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler