[İzmir MT] 21.09.2007 Cuma Günü Teras Kafe de "Kimler Gelmiş Kimler" Toplantısı
Reklamlar
-
Ben o akşam tireye yola çıkacağım ama belki geçerken uğrayabilirim,özledik dostları,herkese selamlar
Reklamlar
-
lodos adlı üyeden alıntı
o uzun zaman oldu murat'ım teras a gitmeyeli...anılar canlandı bi anda gözümün önüne geldi hepsi,ne
onurlu bi mücadeledi be kardeşim...
kışıda terasıda sizide özlemişim ...
benim içinde takılın fırsatım olursa belli olmaz bana çıkar gelirim
valla ne cengaverdik be kardeşim ne günlerdi di mi?
MECİT adlı üyeden alıntı
kısmetse bende ordayım..uzun zaman oldu terasa gitmeyi..
İYİ KÖTÜ eski anılarım geldi gözümün önüne....
ya anılaaar anılaaaar
Vay be ne günlerdi şimdi benim de anılarım depreşti. sinirlenip tuvalate çıktığım, kapının önüne çıkıp hava alıp tekrar geldiğim günler çok uzak sanki. Manisa ve akhisar grubunun çıkartmaları, Favori nin kafası, Lodos un elinde Printer çıktılarıyla geldiği günler ve ben Deli Wallace.
Valla bak şimdi Teras kafeyi ayrı bir özledim
-
YA MOTO OLSA BENDE EŞİMLE GELİRDİM AMA ARABAYLA OLMAZ Kİ KARDEŞİM NEYSE SİZE İİİ EĞLENCELER
[B]ölümden korkanlar asla gerçekten özgür olamazlar[/B]
-
ceset57 adlı üyeden alıntı
YA MOTO OLSA BENDE EŞİMLE GELİRDİM AMA ARABAYLA OLMAZ Kİ KARDEŞİM NEYSE SİZE İİİ EĞLENCELER
farketmez kardeşim araba olmuş motosiklet olmuş. gönlü bu sevdada olan herkese kapımız açık. araba içinde park yeri mevcut civarda. bornova metro duraklarının orası bekleriz
-
Kısmetsee yarın akşam görüşmek üzree..
-
OO kanka harbiden Kimler gelmiş Kimler toplantısı olacak özledik be seni
-
-
Duyulmazım Mt izmir tarihine iyi çalışın. Cuma akşamı sözlü yapacağım sizi. Belki Aykut da sözlüde bana yardım eder. Sorulara yanlış cevap veren olursa motosiklet üzerinde tek elle 50 şınav çeker.
-
Wallace adlı üyeden alıntı
valla ne cengaverdik be kardeşim ne günlerdi di mi?
ya anılaaar anılaaaar
Vay be ne günlerdi şimdi benim de anılarım depreşti. sinirlenip tuvalate çıktığım, kapının önüne çıkıp hava alıp tekrar geldiğim günler çok uzak sanki. Manisa ve akhisar grubunun çıkartmaları,
Favorii'nin kafası
,
Lodos'un elinde
Printer çıktılarıyla geldiği günler ve ben
Deli Wallace.
Valla bak şimdi
Teras kafeyi ayrı bir özledim
murat'ım canım kardeşim...fırsatımız olursa inan atlayıp geleceğim bu ilk buluşma mekanın kutsallığından ötürü kaçmaz aslında ,hem yeni üyeler nasıl bi vukuat işlediğimizi merakta ediyordur hehe
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
lodos adlı üyeden alıntı
murat'ım canım kardeşim...fırsatımız olursa inan atlayıp geleceğim bu ilk buluşma mekanın kutsallığından ötürü
kaçmaz aslında ,hem yeni üyeler nasıl bi vukuat işlediğimizi merakta ediyordur hehe
oooo anlatmaya kalksak toplantı ertesi gün iftarda ancak biter be kardeşim. neler neler var anlatılacak.
-
arkadaslar herkezi çok özledim büyük bir ihtimalle ardayım hepiniz allaha emanet alun görüsmek dileğiyle
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
-
lodos adlı üyeden alıntı
murat'ım canım kardeşim...fırsatımız olursa inan atlayıp geleceğim bu ilk buluşma mekanın kutsallığından ötürü
kaçmaz aslında ,hem yeni üyeler nasıl bi vukuat işlediğimizi merakta ediyordur hehe
abi siz gelmezseniz yakında biz tekrar atlar geliriz gibi...özledik sizi manisa+akhisar kopun gelin
-
-
chatkut adlı üyeden alıntı
abi siz gelmezseniz yakında biz tekrar atlar geliriz gibi...özledik sizi manisa+akhisar kopun gelin
bahsettiğiniz bütün sezon boyunca oralarda iş içinde gümülüp kalırsanız, arada bi iki kaçamak uydurup görünmezseniz kesinlikle oraya baskın yapılacaktır.
May The Force Be With You
-
karmacoma adlı üyeden alıntı
bahsettiğiniz bütün sezon boyunca oralarda iş içinde gümülüp kalırsanız, arada bi iki kaçamak uydurup görünmezseniz kesinlikle oraya baskın yapılacaktır.
mustafa biz seni manisa girişinden alırız yine saati kararlaştıralım 2 saat rotarla sana ulaşırız
-
Bizim memlekete de teşrif ediyorsunuz ; ben acemiyim tabi dostluk budur...
Alsancak'a gelene kadar telef olmayayım diye dostlarım beni de düşünmüşler...
Sağolsunlar varolsunlar....
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
-
chatkut adlı üyeden alıntı
mustafa biz seni manisa girişinden alırız yine saati kararlaştıralım 2 saat rotarla sana ulaşırız
yok abi siz osman kibarda bekleyin ben gelir sizi alırım döneriz,
yada ben buluşma saatinde bi akihsara kadar gider elemanlara biraz gecikeceğimiz sööler geri manisaya dönerim, e sizde anca gelirsiniz.
pardon ya gündemimiz elemanları izmire getirtme planıydı dimi, bende anlamadım akhisara gidiş planı yapmaya başlamışız.
May The Force Be With You
-
nasipse bizde yarın toplantıdayız baya oldu sizleri görmeyeli herkese çok çok selamlar
[COLOR="Plum"][B]ACRESSİN FARKHANESİNE HOSGELDİNİZZZZ[/B][/COLOR]:rendeer:
-
yada ben buluşma saatinde bi akihsara kadar gider elemanlara biraz gecikeceğimiz sööler geri manisaya dönerim, e sizde anca gelirsiniz.
yeminimi bozdum uleyn yetti gari bu hasret. 17 de kampüsten çeviririm tekeri allah ne verdiyse bakarsın iftara akhisardayım. olur mu olur.
-
ya 7 dersek 9 da buluşma yerinde olcan çok basit boşuna git gel yapıp benzin israf etme...
Wallace adlı üyeden alıntı
yeminimi bozdum uleyn yetti gari bu hasret. 17 de kampüsten çeviririm tekeri allah ne verdiyse bakarsın iftara akhisardayım. olur mu olur.
olur canım olmamı...manisa kavşağında görüşürüz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler