Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

[İzmir MT] 21.09.2007 Cuma Günü Teras Kafe de "Kimler Gelmiş Kimler" Toplantısı

REKLAM ALANI
    PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben o akşam tireye yola çıkacağım ama belki geçerken uğrayabilirim,özledik dostları,herkese selamlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o uzun zaman oldu murat'ım teras a gitmeyeli...anılar canlandı bi anda gözümün önüne geldi hepsi,ne onurlu bi mücadeledi be kardeşim...

kışıda terasıda sizide özlemişim ...
    benim içinde takılın fırsatım olursa belli olmaz bana çıkar gelirim
    valla ne cengaverdik be kardeşim ne günlerdi di mi?

Alıntı MECİT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kısmetse bende ordayım..uzun zaman oldu terasa gitmeyi..İYİ KÖTÜ eski anılarım geldi gözümün önüne....
    ya anılaaar anılaaaar

Vay be ne günlerdi şimdi benim de anılarım depreşti. sinirlenip tuvalate çıktığım, kapının önüne çıkıp hava alıp tekrar geldiğim günler çok uzak sanki. Manisa ve akhisar grubunun çıkartmaları, Favori nin kafası, Lodos un elinde Printer çıktılarıyla geldiği günler ve ben Deli Wallace.

Valla bak şimdi Teras kafeyi ayrı bir özledim

YA MOTO OLSA BENDE EŞİMLE GELİRDİM AMA ARABAYLA OLMAZ Kİ KARDEŞİM NEYSE SİZE İİİ EĞLENCELER
    [B]ölümden korkanlar asla gerçekten özgür olamazlar[/B]

Motosikleti
    Alıntı ceset57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YA MOTO OLSA BENDE EŞİMLE GELİRDİM AMA ARABAYLA OLMAZ Kİ KARDEŞİM NEYSE SİZE İİİ EĞLENCELER
    farketmez kardeşim araba olmuş motosiklet olmuş. gönlü bu sevdada olan herkese kapımız açık. araba içinde park yeri mevcut civarda. bornova metro duraklarının orası bekleriz

I-BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok
    Kısmetsee yarın akşam görüşmek üzree..

Motosikleti
    OO kanka harbiden Kimler gelmiş Kimler toplantısı olacak özledik be seni

Motosikleti
    CBF 250
    tam adında ve büyük ihtimallede tam tadında bir buluşma olacak.Bana kalsa kırmızı halı da serecem de motorda yer yok
    PRinter kağıtları mevzusu terasda mı geçmişti yaaa,benim notlarda tayfa balık diye geçiyor ...demek ki yanlış not almışız vay anasını sayın seyirciler
    :pr::pr::pr:

Motosikleti
    Duyulmazım Mt izmir tarihine iyi çalışın. Cuma akşamı sözlü yapacağım sizi. Belki Aykut da sözlüde bana yardım eder. Sorulara yanlış cevap veren olursa motosiklet üzerinde tek elle 50 şınav çeker.

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ne cengaverdik be kardeşim ne günlerdi di mi?
    ya anılaaar anılaaaar
    Vay be ne günlerdi şimdi benim de anılarım depreşti. sinirlenip tuvalate çıktığım, kapının önüne çıkıp hava alıp tekrar geldiğim günler çok uzak sanki. Manisa ve akhisar grubunun çıkartmaları, Favorii'nin kafası , Lodos'un elinde Printer çıktılarıyla geldiği günler ve ben Deli Wallace.
    Valla bak şimdi Teras kafeyi ayrı bir özledim

murat'ım canım kardeşim...fırsatımız olursa inan atlayıp geleceğim bu ilk buluşma mekanın kutsallığından ötürü kaçmaz aslında ,hem yeni üyeler nasıl bi vukuat işlediğimizi merakta ediyordur hehe
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Motosikleti
    murat'ım canım kardeşim...fırsatımız olursa inan atlayıp geleceğim bu ilk buluşma mekanın kutsallığından ötürü kaçmaz aslında ,hem yeni üyeler nasıl bi vukuat işlediğimizi merakta ediyordur hehe
    oooo anlatmaya kalksak toplantı ertesi gün iftarda ancak biter be kardeşim. neler neler var anlatılacak.

Motosikleti
    PARASI HAZIR :) İZİNE GELİNCE CBR 600 F OLACAK
    arkadaslar herkezi çok özledim büyük bir ihtimalle ardayım hepiniz allaha emanet alun görüsmek dileğiyle
    bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    abi siz gelmezseniz yakında biz tekrar atlar geliriz gibi...özledik sizi manisa+akhisar kopun gelin

Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi siz gelmezseniz yakında biz tekrar atlar geliriz gibi...özledik sizi manisa+akhisar kopun gelin
    hakkaten yaaa akhisara ziyarete gidelim,ilk defa 15 ağustosda gtmiştik.Hatta kediyi katletmeden 5 saniye önce flash patladığından kedi kaçmıştı.Tabi belgeler halen Mt de mevcut.

5 saatte Akhisara varabiliriz süre uzayabilir bilemiyorum hahahhaaaaaa
    :pr::pr::pr:

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bahsettiğiniz bütün sezon boyunca oralarda iş içinde gümülüp kalırsanız, arada bi iki kaçamak uydurup görünmezseniz kesinlikle oraya baskın yapılacaktır.
    May The Force Be With You

Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    Alıntı karmacoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bahsettiğiniz bütün sezon boyunca oralarda iş içinde gümülüp kalırsanız, arada bi iki kaçamak uydurup görünmezseniz kesinlikle oraya baskın yapılacaktır.
    mustafa biz seni manisa girişinden alırız yine saati kararlaştıralım 2 saat rotarla sana ulaşırız

Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    Bizim memlekete de teşrif ediyorsunuz ; ben acemiyim tabi dostluk budur...

Alsancak'a gelene kadar telef olmayayım diye dostlarım beni de düşünmüşler...

Sağolsunlar varolsunlar....

[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mustafa biz seni manisa girişinden alırız yine saati kararlaştıralım 2 saat rotarla sana ulaşırız
    yok abi siz osman kibarda bekleyin ben gelir sizi alırım döneriz,
    yada ben buluşma saatinde bi akihsara kadar gider elemanlara biraz gecikeceğimiz sööler geri manisaya dönerim, e sizde anca gelirsiniz.

pardon ya gündemimiz elemanları izmire getirtme planıydı dimi, bende anlamadım akhisara gidiş planı yapmaya başlamışız.

May The Force Be With You

nasipse bizde yarın toplantıdayız baya oldu sizleri görmeyeli herkese çok çok selamlar
    [COLOR="Plum"][B]ACRESSİN FARKHANESİNE HOSGELDİNİZZZZ[/B][/COLOR]:rendeer:

Motosikleti
    yada ben buluşma saatinde bi akihsara kadar gider elemanlara biraz gecikeceğimiz sööler geri manisaya dönerim, e sizde anca gelirsiniz.
    yeminimi bozdum uleyn yetti gari bu hasret. 17 de kampüsten çeviririm tekeri allah ne verdiyse bakarsın iftara akhisardayım. olur mu olur.

Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    ya 7 dersek 9 da buluşma yerinde olcan çok basit boşuna git gel yapıp benzin israf etme...

Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeminimi bozdum uleyn yetti gari bu hasret. 17 de kampüsten çeviririm tekeri allah ne verdiyse bakarsın iftara akhisardayım. olur mu olur.
    olur canım olmamı...manisa kavşağında görüşürüz

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler