Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINDA ANKARA GEZİSİ

REKLAM ALANI
    turkishreed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha
    30 Ağustos günü ivedik migros otoparkında saat 12'de buluşalım ve biz ankaralı motorcular olarak başkente yakışır bir gezi düzenleyelim .
    Ayrıca geziye sponsor aramaya başladım. önerilerinizi bekliyorum

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    + Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    + Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    + Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    + Şikâyetler için... info@motosiklet.net

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    turkishreed kardeşim bak sponsor bulabilirsen biz iSTANBUL'DANDA katılma imkanımız olabilir ANKARAYI çok özledim 1977/4.DÖNEM ASKERLİK ETİMESGUT TANK TABURU M47-M48 TANK ŞOFÖRÜ E_ERDUN gelebiliriz

Motosikleti
    yamaha
    ankara çok değişti gelince üzülebilirsin

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    ozaman gelmiyelim ama 2004 den beri pek bi şey değişçeğini zannetmiyorum ama genede gelmiyelim

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    vay be hızlı çıktı turkishreed, adam 5. mesajında sponsor destekli gezi organize ediyo valla daha ne olsun bravo
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Ankarada 30 agustos amacı ile organizasyonlu bir buluşma iyi olabilir. Ankaralı olarak katılırım.
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

Motosikleti
    mondial mzt 250
    Ankaralı olarak etlikte 3 motorla katılırız. mondial kavazaki jinlun chopper

Motosikleti
    yamaha
    baskılı tshirt öneren bir firma oldu kabul edelim mi? Tshirt leri giyip motorla ankarada gezeceğiz.
    oylamaya sunuyorum

Motosikleti
    yamaha

PEŞPEŞE (FLOOD) MESAJ atarsanız UYARILMADAN içeriği ne olursa olsun biri hariç diğer mesajlarınız silinecektir..!!
    Sonradan yazmanız gereken yazı olursa DÜZENLE butonunu kullanıp postunuza ekleme yapınız..!!..

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    ***************X******************X*********

BENYATAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jınlun 150 34 UD 2179
    Katılan arkadaşlarımın tümünü şimdiden tebrik ediyorum.Diğer sitelerdede bu organizasyondan haberi olan varsa birleşelim daha büyüyelim derim ben

BENYATAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jınlun 150 34 UD 2179

PEŞPEŞE (FLOOD) MESAJ atarsanız UYARILMADAN içeriği ne olursa olsun biri hariç diğer mesajlarınız silinecektir..!!
    Sonradan yazmanız gereken yazı olursa DÜZENLE butonunu kullanıp postunuza ekleme yapınız..!!..

***************X******************X*********

Motosikleti
    yamaha
    bu gezide şehir içinde dolaşılması ve eymür gölünde sucuk ekmek planlandı.
    bu sayede ankarada irili ufaklı tüm motorların katılımı sağlanacak ve buda dolaylı yoldan trafikteki farkedilebilirliğimizi arttıracak.
    istanbuldan gelişinizin boluda ismailin yerinde durup durmamanızla bağlantılı olarak 5-7 saat arasında değişeceğini tahmin ediyorum
    sevgiyle kalın

Motosikleti
    Fazer
    Alıntı turkishreed adlı üyeden alıntı
    baskılı tshirt öneren bir firma oldu kabul edelim mi? Tshirt leri giyip motorla ankarada gezeceğiz.
    oylamaya sunuyorum

Güzel fikir ayrıca bu organizasyonu aktif halde tutulmasını öneriyorum. Ankaradan katılacak cok motorcu olacaktır.
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

Yaw şu Kasım'da bi gelmedi gitti hee.. Bensiz olmaz bu iş.. BMW'nin motor kiraladığını duydum. Fiyatlar fena değil (modellere göre) ama ehliyet yokki bana vermezler.. Ehliyetli bi arkadaş varsa bana ulaşsın birlikte gideriz..
    (bi t-shirt için neler yapıyom yaw)

selcuky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşla bu tarihteki bolu gezisine ne oldu ? haberi olan varsa...

kabir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250
    beyler ben eskiden ankaradaydım cook ozledım ankarayı ama 3-4 eylulde ankaradayım ama orgazasyon istanbuldan degilse nasıl olacak bu onu bi acıklasa sevinirim özledim ankarayı grubumu offf offf ANKARA
    ::::::::::GALLOWS:::::::::::::
    THRASH TILL DEATH

Motosikleti
    Fazer
    Organizasyon Ankaradan ama İstanbuldanda bir grup yapılıp katılınabilir bence.

Motosikleti
    yamaha
    organizasyon ankaradan 5M migrosta toplanalım arzu eden herkes gelsin. çok keyifli olacağa benziyor. ankara içinde dolaşırız ardından eymür gölü kenarında bir yerde bişeyler yenir

Motosikleti
    Fazer
    Toplantı yeri ve saati yapılacak etkinlikler ve kullanılacak güzergah yol düzen vs vs bunlar katılımcılar belli olmaya basladıkca daha netlik kazanacaktır.

Ve ve ve bu senenin hemen hemen son buluşmalarıdır. Bunlar arkadaslar bu fırsatı kaçırmayalım. Ayrıca Motoru olmayan arkadaslar da bulsuma yerınde olup artcı olarak katılmaları mumkun olur kımse motor sevdalısını kırmaz sanırım arkası boş olan bi arkadası alabilir.

Motosikleti
    yamaha
    ankarada gezi organizasyonu var arkadaşlar lütfen sahip çıkalım .
    ANKARA UYUYOR MU?
    ALİ VELİ 49-50 ... DAHA NE DİYEYİM.
    YAHU ANKARADA GÜNEŞ BİLE ADAMIN YÜZÜNE GÜLMÜYOR KALKIN BEYLER KABUKLARINIZDAN SIYRILIN. UYANIN GEZİ VAR
    XXXXXXXXXXXXX

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler