Buluşma Yeri : FENERBAHÇE ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADI
Etkinlik: FENERBAHÇE - Ankaragücü maçı
Kimler Geliyooor
Buluşma Yeri : FENERBAHÇE ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADI
Etkinlik: FENERBAHÇE - Ankaragücü maçı
Kimler Geliyooor
En buyük Ankara başka büyük yok. Maalesef gelemiyorum.
Ben gelebilirim. ANKARAGÜCÜnü yendik mi artık tura çıkılabilir
Haberleşelim derim. PAZAR günü müydü maç?
DBTYSG
buyk iht,malle pazar gunu ama henuz belli degil
ne macı alah aşkına ya delirdinizmi arkadaşlar ala ala yaaaffffff
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
Hmm, bu gideceğim 2. maç olacak
Bende gelebilirim, bi aksilik cıkmazsa
hadi hayırlısı
maç ne alaka???
98'aprilia rs125->02'aprilia rsv mille 1000-> 04'honda cbr 600 rr->00'husqvarna te410->04'honda hornet 900->98'ducati 748s->06'honda cbr600f -> 08'piaggio beverly250 -> 00'ducati 748
Fenerbahçe`nin Ankaragücü ile 1 Mayıs Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı`nda yapacağı lig maçının bilet fiyatları belli oldu.
Biletix`den alınan bilgiye göre, açık tribün biletleri 15`er milyon, numaralı tribün 35 milyon, maraton üst ve sarı-lacivert tribün 50 milyon, özel numaralı 55 milyon ve numaralı VIP tribün biletleri de75 milyon liradan satılacak.
Biletlerin 28 Nisan Çarşamba gününden itibaren Biletix`den satışa sunulacağı bildirildi.
maalesef gelemiorum, hem galatasaraylıyım hem ertesi gün finalim var :((
maca gelicek arkadaslar bugun bilet alsak iyi olacak buyk ihtimaller biletler biter
kimse gelmiyo belli oldu bari son hafta sampiyonluk turu icin gideriz
hehheeee ben olsaydım amigoluk yapardım size oh sizde gidemeyin
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
ya erhan ben gelirim murat da geliyo savasta geliyo baska gelen olmasa bile gidelim beni bi arada bilet ayarlayalım hoca ok..
No FeaR NeveR
Ben malesef gelemiyorum arkadaşlar. Maç olayı yattı. Haftaya ablam evleniyor ve misafirlerimiz gelmeye başladı
Siz gidin bol bol resim çekin
DBTYSG
Abi bilet falan kalmamıs butun biletler bitmis malesef
Bizde son haftaki maca gidicez kesiin simdiden ayarlayın kendinizi
Son haftaki maça hiç bulamayız bence
Bir dev ekran TV ve lig TV ayarlayıp bir yerde seyredebiliriz. TAbi şampiyonluk son haftaya kalırsa
DBTYSG
sampiyonluk kutlamasına caddedeyiz herkesi bekleriiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)