[QUOTE=mkg12;810744]motorsikletin bakımını yaptırabilirsem bende gelmek istiyorum. karar ıcın son tarıh nedır?[/QUOT
eğer karar verirsen son tarih 20.09.2007 perşembe günü orda olursan seviniriz
[QUOTE=mkg12;810744]motorsikletin bakımını yaptırabilirsem bende gelmek istiyorum. karar ıcın son tarıh nedır?[/QUOT
eğer karar verirsen son tarih 20.09.2007 perşembe günü orda olursan seviniriz
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Bende gelmek ve sizlerle tanışmak isterim. Ama yeri bilmiyorum. kaybolmaktan korkuyorum. Ben anadolu yakasındayım karşıyı pek bilmiyorum. Gelmeyide çok istiyorum. Anadolu yakasından gelecek olan bir yada birkaç arkadaşla bu yakada buluşup gelsek daha iyi olur sanırım.
Anadolu yakasından gidecek arkadaşlarla bir yerde buluşup topluca gitsek. Nasıl olur?
kambersiz düğün olur mu yawww
aaaaaa
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
benıde yazın tahtayaaaaaaaaaaaaaaa bende gelmek ıstıyorumm lakın bır aksılık cıkmazsa aranızdayım dostlarımm.
liste de sondurum bu şekil arkadaşlar gelmek isteyen olursa hemen eklerim bilginiz olsun güzel bi buluşma olcak inş
katılım listesi
1.ümmet perkitan
2.silah1
3.ihsanhakan abi
4.KAARİA
5.faruk59
6.syrıana [bülent]+arzu
7.çağlayandan moto harun [hüseyin)
8.pınarrr
9.DENİZCİMUZAFFER+1
10.metalgod+1
10.sPORTSoFFICER
11. tencere
12.tugcetugce
13.ydanis
14.berkforce
15.darkdıamond
16.alper_tim
www.perkitan.com
yannız ben bişi sölim beni bi yerden alıcaksınız herkesin bildiği bi yerde toplanalım ben bilmiyorum oraları kaybolurum soraaa
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ümmet abi benide yazzz:D
inş. gelmeye çalışıcamm
:bounce: "[FONT="Arial Black"]YAŞAMLA ÖLÜM ARASINDAKİ İNCE ÇİZGİDE MOTORUMLA YOL ALIYORUM..."[/FONT]:bounce:ARH +
Abi orası bize dar gelecek gibi
arkadaşlar anadolu yakası veya avrupa yakasından gelicek olupta yeri bilmeyen arkadaşlar 1.levent Bp'de toplanırsa ben veya o anda uygun olan bir arkadaşımız gelip alabiriz sizi...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Bende gelmek istiyorum BP de kaçta buluşalım arkadaşlar.
benim gelişimde kesinleşti oleyy
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
duydum artçı geliyormuşunuz.renk katarsınız aramıza
selam arkadaşlar listemizin son şekli bu işi çıkıpta gelemeyecek arkadaşlar ve gelmek isteyenler lütfen perşembeye kadar haber verirse çok sevinirim kardeşlerimizde ona göre hazırlancaklar bizlere mahçup olmak istemiyorlar.duyarlılığınız için şimdiden hepinize teşekkürler.
katılım listesi
1.ümmet perkitan
2.silah1
3.ihsanhakan abi
4.KAARİA
5.faruk59
6.syrıana [bülent]+arzu
7.çağlayandan moto harun [hüseyin)
8.pınarrr
9.DENİZCİMUZAFFER+1
10.metalgod+1
10.sPORTSoFFICER
11. tencere
12.tugcetugce
13.ydanis
14.berkforce
15.darkdıamond
16.alper_tim
17.zentürk
18.tikky
19.achille
20.Discordian
21.SYMALİ +1
www.perkitan.com
Yeriniz varsa eşimle birlikte gelmek istiyoruz. Listeye eklerseniz sevinirim.
Fakat yemek kapalı mekanda yapılacağından sorun olmaz diye düşünüyorum
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
www.perkitan.com
keşke bende aranızda olabilseydim ümmet abicim. bir çay da benim yerime içer misin?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)