Güzel akşamdı başta Ümmet abi olmak üzere her üç organizasyonda da muhabbetlerini esirgemeyen herkese teşekkürler..
Bu arada Ümmet abi aman her fotoyu koyma hemen öyle
Güzel akşamdı başta Ümmet abi olmak üzere her üç organizasyonda da muhabbetlerini esirgemeyen herkese teşekkürler..
Bu arada Ümmet abi aman her fotoyu koyma hemen öyle
Ben teşekkür ederim asıl beğendiğiniz için
Bi buluşma yapıcaz inşallah oraya ama bu sefer orta katta
Bu arada pencerenin kulpunu ben kırmadım herkese duyurulur
Tophaneye sizi bensiz göndermezdim ama işte şu iş beni öldürmüyo süründürüyo
Tuğçe hep senin yüzünden. Sen gidince gidemiyorum demekki ben Tophaneye
benimle ne alaksı varrr
sen demiosunki gel misafir edelim diye ondan gelmiorum ben
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Ümmet abim helal olsun senın parmagının oldugu nekadar da belli organizasyon süpermiş İFTAR layıkıyla yerıne gelmiş Ammma bitane ben eksik :(
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
[QUOTE=Pınarr;816057]Ben teşekkür ederim asıl beğendiğiniz için
Bu arada pencerenin kulpunu ben kırmadım herkese duyurulur
kim kırdı peki pınar kardeşim belki görmüşsündür.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
o kırdı o ben yan gözümle gördüm bildiğin elinde kaldı kırdı geçirdi yine bişeyleri işte.. helal olsun ona camın kulpu
Abi şimdi ben tam kulpu tutıyım dedim. Baktım sallanıyo. Halis abiye dedim şu camı açar mısın? Şunu açıyım dedi olmaz dedim bunu aç ben bu camı istiyorum
Evet açıklıyorum kulpu Halis abi tutuyodu :D
www.perkitan.com
Kandırdınız beni zaten "sen gel biz dövücez dediniz" en çok o sebeple gelmiştim ben :(
Şimdi kim alıcak benim intikamlarımı
Bu arada sen bana delikanlı deilsin mi demek istiyosun Ümmet abi? Küstüm sana
Bu kimin motoru yahu Yeni motor aldında haberimiz mi yok
lezzet gider,mesuliyet kalır...
yokk yoook onun değil o
arkadaşlar gelirken çorluda yağmura yakalanıp geri dönmek zorunda kaldım hepinizden özür diliyorum.inşallah birdaha ki buluşmada görüşürüz.
::tutkuy::
Hyosung 'ın yeni maxi scooter modeli MS3 250.
Bu canavarın kapsamlı bir test yazısını yakında sizlerle paylaşacağız.
Dün akşam böyle bir oluşumun tohumları atıldı, farkındayım
Rahata alıştım bakarsın geri vermem şimdiden bu duruma alışın bence
www.perkitan.com
Ya ne güzel kaybolucaktık Pınar nerden çıktı doğru yolu gösterdi hiç anlamadım
KAARİA hocam bidahaki sefere nolur arabayla gelme sen açık adres ver ben seni gelir kapından alır gene kapının önüne kadar bırakırım söz
Gecenin en hanım hanımcık bayanını tuğçe seçtim bilginize. (Not: pınar ben neden seçilmedim diye sorma sakın yanımda halis abinin bilgisayarında listeye bakarken bu bybrut kim diyince kaybettin )
Ümmet abi motoru parkedişimden çıkışıma kadar kare kare çektin beni ama hiç bi fotoda göremedim kendimi bundan sonra özel fotografçı istiom buluşmalarda :D
herhalde komtan ümmet abi birde ben tek scooterlı olma özelliğini taşıdık şahsen başka scooter kullanan göremedim. Komtan test için aldım felan numaraları yapma bence plakayı sorgulattım senin adına çıktı
Mustafa abim dönüşte korna çaldın yanlış yola giriyosun diye ama hızlanmıştım duramadım k bakma Sonra gene size yetiştim :D
Birader motor vardıda biz mi gelmedik .
Merter Mc buluştuğumuz arkadaşlardan tekrar tekrar özür diliyorum adamları biraz hasta ettim de.arabayla motor takip etmek pek kolay olmuyor,trafikte bayağı beklettim ve yavaşlamalarına sebep oldum.İlgi ve anlayışları için o gruba tekrar teşekkürler...
Bir de büyük grup vardı tabi.Fakat grup büyük olunca hepsiyle tanışıp muhabbet etme fırsatı da olmuyor onlarlada bir dahaki sefere inşallah.Ümmet abi herşey için saol herşey çok güzeldi.birde pınarın götürdüğü yerdeki garsonları gözüm tutmadı robot falanmıydı onlar? ışıklı jan janlı
Emeği ve katkısı olan herkese teşekkürler devamında görüşmek üzere
arkadaşlar herkese günaydın öncelikle
c.tesi geceki organizasyon için ümmet abime ve halis abime emeklerinden dolayı teşekkürler
iftar sonrası mavihaliç gemisine gitmemizi sağlayan ve camın kulbunu kıran pınar kardeşimede teşekkürlerimi iletiyorum
keyifli bir geceye daha imza attık herşey çok güzeldi
yalnız yolda mekana gelirken kaaria arkadaşımızı yolda bekleyerek gelmeyi düşünmem balatalarımı yaktırıyordu az daha yaw ne biçim trafik vardı öyle allah dört tekerli arkadaşlara sabırlar versin
yakın zamanda gene güzel bir iftara imza atıcağımızı umarak herkese selamlarımı iletiyorum
resimler içinde çok teşekkürler
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)