Hani resimler yok mu?
Hani resimler yok mu?
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
güzel buluşma oldu.. Ümmet ve Halis abiye teşekkürler, yemek sonrası gidilen haliç teki gemi cafede çok güzeldi resimleri bekliyoruzz...
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
evet yine klasik MT'ye yakışan şekerpare tadında bi organizasyon oldu... yalnız motorcu üyelerimizin nerdeyse yarısının ikitekeri terketip dört tekerle gelmesi bizleri düşündürmedi değil... kendilerini bir kare içerisine alıp deşifre etme düşüncelerimi malasef hayata geçiremedim... lakin foto vermemek için köşe bucak kaçtılar...
uzun lafın kısası iftardan sonra pınar arkadaşımızın önerdiği askerlik şubesi ve adliyenin karşısında şık mekana doğru yola çıkıp çaylarımızı içmeye burda devam ettik...biz biraz erken ayrılıp geldik arkadaşlarımız halen ordalar ama yinede aramıza yeni katılan güzel arkadaşlarımızla tanışma imkanımız oldu...haftaya görüşmek üzere şimdi fotolar....
orucumuzu açtığımız mekandan birkaç görüntü...
ihsanhakan abimiz herzamanki şıklığıyla...
karizmatik pozlarıyla makinamızı bozan üyemiz alchile-aşin beyde aramızdaydı...
erhan ve damlada sürpriz yapıp bizi yanlız bırakmadı...
[/QUOTE]
iftardan sonraki ikinci mekana girerken süper ikili tencere ve teflon kardeşlerimiz objektiflerimize yakalanıyo...
komtan bey motorsikletten istifa edip scooter'la gelmiş...kendisine yakıştıramadık scooterlı mod istemiyoruz... biran önce özüne dön gürkan'ım...
seygili aye kardeşim...
bay ve bayan go-kart üyeleri...
bir diğer karizmatik kardeşlerimiz...
yavaş yavaş kalkarkene...
ohhhh be bitti sonunda ne zor işmiş bu foto yükleme işi...buna bi çözüm bulmak lazım...eeee şimdi artık diğer üyelerimizde en aşşağı 4-5 tane daha makina vardı hadi beyler size kolay gele...
hakaten bende diyorum damla bu kadar klasik ve resmi bir cevap yazmaz demekki altında bi bit yeniği varmış... damla sen merak etme kullanan arkadaş gerekli araştırma neticesinde bulunup site kuralları gereği cezalandırılacaktır içini ferah tut...
bu arada saygıdeğer cemal abimiz rahatsızlığı dolayısıyla aramızda bulunamadı...kendisine burdan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...kendine dikkat et cemal abim...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
@Syriana
Resimler için teşekkürler Bülent abi!!
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
[QUOTE=Syriana;815650]evet yine klasik MT'ye yakışan şekerpare tadında bi organizasyon oldu... yalnız motorcu üyelerimizin nerdeyse yarısının ikitekeri terketip dört tekerle gelmesi bizleri düşündürmedi değil... kendilerini bir kare içerisine alıp deşifre etme düşüncelerimi malasef hayata geçiremedim... lakin foto vermemek için köşe bucak kaçtılar...
uzun lafın kısası iftardan sonra pınar arkadaşımızın önerdiği askerlik şubesi ve adliyenin karşısında şık mekana doğru yola çıkıp çaylarımızı içmeye burda devam ettik...biz biraz erken ayrılıp geldik arkadaşlarımız halen ordalar ama yinede aramıza yeni katılan güzel arkadaşlarımızla tanışma imkanımız oldu...haftaya görüşmek üzere şimdi fotolar....
karizmatik pozlarıyla makinamızı bozan üyemiz alchile-aşin beyde aramızdaydı...
/iftar018ag6.jpg[/IMG][/URL]
yahu bulentcımmm ıyı yakalamıssın benı yaa,sozunde ve ozunde dusuncelerın ıcın cok tsk edıyorum...ama harbıden ıyı cıkmısım tekrar bbı bakımmm
we gercekten ıyı bulusma oldu bu kadar mt uyesının gelmesı benı cok sevındırdı,gunden gune sızlerle daha ıyı dost olduguma ınanıyorum degerlı mt kardeslerım hepınız cok sagolunn
.........................................
....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
[B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]
evet evet çok güzeldi halis abimle ümmet abim çok yaşa
çok teşekkürler.. pınar a da mavi haliç için ayrı bi saygım var
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Herkese teşekkürler.. Güzel bir akşamdı ;) her ne kadar 2 tane burak, 2 tanede mustafa olsada genede güzeldi yani
Gorkem, Komtan, Morrigan, Tencere, Silah1, Ummet abi, Metalgod, r0cc0 ve ben bulusmaya tophanede cay ve nargile keyfiyle devam ediyoruz.
Gorkem tavlada yenilince camura yatti, mekani birbirine katti, komtan nobetci eczane aramaya gitti, emzik bulunursa rahatliyicaz
Tencere kustu, kafasina dev semsiyedeki biriken yagmur sulari indi arkasi pamukkale travertenleri gibi oldu, kaskli 5 yaslarinda bir cocuk tencereye kagit mendil satmaya calisti vs. vs..
Yemekleri ben kacirdim ama guzel aksamdi Ummet abiye tesekkurler
tamam şimdi resimleri yollayabilirsin muratcım
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
arkadaslar ben tencere umit icin soylediklerime pismanim beni affet umit!!!
tencere sen bizim herseyimizsin, yakarin kurban olsun sana
1000RR imi satiyorum arkadaslar cbr 125arar le yada mazda rx7 ile takas olur haberiniz olsun
cuma gunki organizasyonun fotolarinida eklemedigim icin pismanim affedin:(
beni yusufyusuf lada tanıştırdın ya pınarr... daha ne diyim
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)