[MT] Ankara-İstanbul-Bolu ve Çevre İller Buluşması / 20-21 Ekim 2007
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bir önerim Varr...şu Bolu Işini Bayrama Alamazmiyiz...hem Cumartesi çalişanlar Içinde Ideal Olucak...son Dakka Karariyla Değişmesini önersem...cumartesi Akşami çikmaya Yemiyo...pazar Sabahi çiksam öğlene Ordayim Akşam Dönüşü Pert Olucam...hep Büyük Bayramlaşma Olur Ne Dersiniz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Sora da bayram var die gelme demi
-
Kimsenin geleceği falan yok ta işte nağme yapıyonuz...
Procan iptal et sen en iyisimi.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Arkadaşlar top myheart arkadaşımızda. Gidemedim bir türlü Bolu'ya onun seçimine güvenmemiz gerekiyor.
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
-
Hadi bakalım harun...Pas sana geçti..Yap bir orta....
Olm siz gidene kadar kar yağmaya başlar.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
ultraukala adlı üyeden alıntı
Sora da bayram var die gelme demi
Bayramda Boluya gelmeyen ne olsun Akınım...Anca canım çıkar öle...hadi bayrama alıverin şunu...cumartesi pazar yapalım rahatca...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
gunu bırlık felabn olsaa ıyı olurdu aslında ama uzun yol..
O KaSK Takılacak ULANNNNN
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Bayramda Boluya gelmeyen ne olsun Akınım...Anca canım çıkar öle...hadi bayrama alıverin şunu...cumartesi pazar yapalım rahatca...
Bayramda millet başka yerlere tatile gider diye bilinçli olarak almadık. Yoksa bayram bana da uyardı valla.
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
-
valla bakalım Yenıcaga Golu Kenarında Kamp Alanı ilçe merkezinde de otelciler için yerleri araştırmaya gidecegim. Onumuzdeki hafta içi... Yenicaga. Otoban Ve D100 karayolu kenarında ulaşım kolay İlce merkezi Otel Varmıs 2 Tane. Kamp için izinler Vb gibi seyleri ayarlamaya calısacagım...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
Prometheus adlı üyeden alıntı
Bayramda millet başka yerlere tatile gider diye bilinçli olarak almadık. Yoksa bayram bana da uyardı valla.
millet cuma bayramlaşır...sonraki günler sıkıcıdır...yani 3 gün tatil güzel olur ...Valla ben hafta sonu yağmur yağmazsa bi Eskişehir patlatırım...veya tayfa napar bilmiyom...mtm...yada bbaday kekosu bana gelecekmiş...program belli değil...ama dediğim gibi artık çocuk değilsinizki baryamlarda evde olcanız..gezmek için en uygun fırsat...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mete_han adlı üyeden alıntı
millet cuma bayramlaşır...sonraki günler sıkıcıdır...yani 3 gün tatil güzel olur ...Valla ben hafta sonu yağmur yağmazsa bi Eskişehir patlatırım...veya tayfa napar bilmiyom...mtm...yada bbaday kekosu bana gelecekmiş...program belli değil...ama dediğim gibi artık çocuk değilsinizki baryamlarda evde olcanız..gezmek için en uygun fırsat...
metehan sen sıkıstır sunu bayrama alalım arkandayım,bırde ıst mt de katılım olmasıda onemlı.
-
-
dostlar bayramı geçelim de ben motoru yeni sattım şu an seçim aşamasındayım (herkes çin mallarından uzak dursun)hep beraber yaz başında harbi bi kamp yapalım ben boluda değilim şuan myheart kardeşimle tanışacaz mutlaka boluluyuz birbirimizi yanımıyoruz bu ne iş yaw
-
Aaa... Boluya Türkiyenin dört bir köşesinden gezi düzenleniyor ve siz bana söylemiyorsunuz. Darıldım vallahi :(
Neyse madem Metahan abi, "sereye" ve "dolapçı" (dolapçı değil buzdolapçı ) da geliyor, ben gelmezsem olmaz ama dimi ayıp olur. Hatta ayarlayabilirsem "mukus"(bu kim yaa bögghh :S ) uda getiririm.
-
MiC_CheCK adlı üyeden alıntı
Aaa... Boluya Türkiyenin dört bir köşesinden gezi düzenleniyor ve siz bana söylemiyorsunuz. Darıldım vallahi :(
Neyse madem Metahan abi, "sereye" ve "dolapçı" (dolapçı değil buzdolapçı
) da geliyor, ben gelmezsem olmaz ama dimi ayıp olur. Hatta ayarlayabilirsem "mukus"(bu kim yaa bögghh :S
) uda getiririm.
OOooo kimler gelmiş...Düzceli kıvırcık mic çek...len naber...Düzce MD de sana bi kaydırdım kanka aklın şaşar...babanın hatırına az kitledim haberin olsun...
babanın ellerinden öperim...
senin saçlarından çekerim...
size yine geldiğimde anneciğinin o muhteşem kuru fasulyesinden isterim...
Babayına selam söyle...
-
Merhaba arkadaşlar, biz gezi için kendimizi şartlandırdık, şuna kesin bir tarih koyun da gidelim artık ne dersiniz. Bu ay içindeki son hafta sonu gidelim derim ben. Başka bir tarih de uyar gerçi, yeter ki gidelim artık.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
-
yollar nasıl ben yagmurlu havada ve tozlu topraklı yolda motorumu cıkarmam.once motorumun canı
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
achille dostum...inşallah kaynaşırız hatta fokurdaşırız zamanla...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)