Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

[MT] Ankara-İstanbul-Bolu ve Çevre İller Buluşması / 20-21 Ekim 2007

REKLAM ALANI
    ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Bursa-Bolu arası 273km...Bolu içinde ne kadar bir yol gidilir tahminim yok.Gelmeyi düşünüyordum lakin motorumu dağa bayıra süremem ne yazık ki...Uzun yol canım çekti ama dağ bayır beni aşar.Üzemem mavi boncuğumu ne yazık ki...Hemen otoyol kenarında çadırlarımızı kursak olma mı?Ben çadıra da varım çadır işi ayrı bir zevk benim için...proBenim motoru seninkinin arkasına yükleyelim ben de sana artçı olayım işte o zaman olur...Hatta bütün çadırların kurulumu için yardım ederim...Sabah 5e kadar da uyumama sözü Ondan sora kontrol benden çıkıyor ne yazık ki
    AKIN FİDAN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Bir önerim Varr...şu Bolu Işini Bayrama Alamazmiyiz...hem Cumartesi çalişanlar Içinde Ideal Olucak...son Dakka Karariyla Değişmesini önersem...cumartesi Akşami çikmaya Yemiyo...pazar Sabahi çiksam öğlene Ordayim Akşam Dönüşü Pert Olucam...hep Büyük Bayramlaşma Olur Ne Dersiniz...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Sora da bayram var die gelme demi
    AKIN FİDAN

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Kimsenin geleceği falan yok ta işte nağme yapıyonuz...

Procan iptal et sen en iyisimi.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Arkadaşlar top myheart arkadaşımızda. Gidemedim bir türlü Bolu'ya onun seçimine güvenmemiz gerekiyor.
    Onur Yollarda
    www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Hadi bakalım harun...Pas sana geçti..Yap bir orta....

Olm siz gidene kadar kar yağmaya başlar.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sora da bayram var die gelme demi
    Bayramda Boluya gelmeyen ne olsun Akınım...Anca canım çıkar öle...hadi bayrama alıverin şunu...cumartesi pazar yapalım rahatca...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

RoWeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda 1000RR
    gunu bırlık felabn olsaa ıyı olurdu aslında ama uzun yol..
    O KaSK Takılacak ULANNNNN

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayramda Boluya gelmeyen ne olsun Akınım...Anca canım çıkar öle...hadi bayrama alıverin şunu...cumartesi pazar yapalım rahatca...
    Bayramda millet başka yerlere tatile gider diye bilinçli olarak almadık. Yoksa bayram bana da uyardı valla.
    Onur Yollarda
    www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    valla bakalım Yenıcaga Golu Kenarında Kamp Alanı ilçe merkezinde de otelciler için yerleri araştırmaya gidecegim. Onumuzdeki hafta içi... Yenicaga. Otoban Ve D100 karayolu kenarında ulaşım kolay İlce merkezi Otel Varmıs 2 Tane. Kamp için izinler Vb gibi seyleri ayarlamaya calısacagım...
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

Motosikleti
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayramda millet başka yerlere tatile gider diye bilinçli olarak almadık. Yoksa bayram bana da uyardı valla.
    millet cuma bayramlaşır...sonraki günler sıkıcıdır...yani 3 gün tatil güzel olur ...Valla ben hafta sonu yağmur yağmazsa bi Eskişehir patlatırım...veya tayfa napar bilmiyom...mtm...yada bbaday kekosu bana gelecekmiş...program belli değil...ama dediğim gibi artık çocuk değilsinizki baryamlarda evde olcanız..gezmek için en uygun fırsat...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    var....
    millet cuma bayramlaşır...sonraki günler sıkıcıdır...yani 3 gün tatil güzel olur ...Valla ben hafta sonu yağmur yağmazsa bi Eskişehir patlatırım...veya tayfa napar bilmiyom...mtm...yada bbaday kekosu bana gelecekmiş...program belli değil...ama dediğim gibi artık çocuk değilsinizki baryamlarda evde olcanız..gezmek için en uygun fırsat...
    metehan sen sıkıstır sunu bayrama alalım arkandayım,bırde ıst mt de katılım olmasıda onemlı.

Motosikleti
    Alıntı achille adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan sen sıkıstır sunu bayrama alalım arkandayım,bırde ıst mt de katılım olmasıda onemlı.

dün akşam maşallah hiç arkamda göremedim...

Mecidiyeköyde bi bastınız SYRIANA bey'le plakanızı bile okuyamadık...ee makina 400 lük olunca tabi normal...Devılle peşindeydi ...

neyse zaten Bolu yolunda gruplara ayrılırız...siz hızlı çocuklar önden gidersiniz...

ben bayramda bişiler yaparım abi...MYHERAT kankama daha fazla mahcup olmak istemiyorum...BOLU ya gidilecek...ama bayramdan sonra günübirlik zor...gecede tırsıyom...bayramda gezmekten daha güzel şey ne olabilir dimi paşam...

Bolu'lu Lynx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    dostlar bayramı geçelim de ben motoru yeni sattım şu an seçim aşamasındayım (herkes çin mallarından uzak dursun)hep beraber yaz başında harbi bi kamp yapalım ben boluda değilim şuan myheart kardeşimle tanışacaz mutlaka boluluyuz birbirimizi yanımıyoruz bu ne iş yaw

MiC_CheCK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki AN 400 Burgman
    Aaa... Boluya Türkiyenin dört bir köşesinden gezi düzenleniyor ve siz bana söylemiyorsunuz. Darıldım vallahi :(

Neyse madem Metahan abi, "sereye" ve "dolapçı" (dolapçı değil buzdolapçı ) da geliyor, ben gelmezsem olmaz ama dimi ayıp olur. Hatta ayarlayabilirsem "mukus"(bu kim yaa bögghh :S ) uda getiririm.

Motosikleti
    Alıntı MiC_CheCK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aaa... Boluya Türkiyenin dört bir köşesinden gezi düzenleniyor ve siz bana söylemiyorsunuz. Darıldım vallahi :(

Neyse madem Metahan abi, "sereye" ve "dolapçı" (dolapçı değil buzdolapçı ) da geliyor, ben gelmezsem olmaz ama dimi ayıp olur. Hatta ayarlayabilirsem "mukus"(bu kim yaa bögghh :S ) uda getiririm.
    OOooo kimler gelmiş...Düzceli kıvırcık mic çek...len naber...Düzce MD de sana bi kaydırdım kanka aklın şaşar...babanın hatırına az kitledim haberin olsun...

babanın ellerinden öperim...

senin saçlarından çekerim...

size yine geldiğimde anneciğinin o muhteşem kuru fasulyesinden isterim...

Babayına selam söyle...

Tutkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA AFRİCA TWİN
    Merhaba arkadaşlar, biz gezi için kendimizi şartlandırdık, şuna kesin bir tarih koyun da gidelim artık ne dersiniz. Bu ay içindeki son hafta sonu gidelim derim ben. Başka bir tarih de uyar gerçi, yeter ki gidelim artık.
    YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
    KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ

Motosikleti
    mr 250 destro
    yollar nasıl ben yagmurlu havada ve tozlu topraklı yolda motorumu cıkarmam.once motorumun canı

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    var....
    dün akşam maşallah hiç arkamda göremedim...

Mecidiyeköyde bi bastınız SYRIANA bey'le plakanızı bile okuyamadık...ee makina 400 lük olunca tabi normal...Devılle peşindeydi ...

neyse zaten Bolu yolunda gruplara ayrılırız...siz hızlı çocuklar önden gidersiniz...

ben bayramda bişiler yaparım abi...MYHERAT kankama daha fazla mahcup olmak istemiyorum...BOLU ya gidilecek...ama bayramdan sonra günübirlik zor...gecede tırsıyom...bayramda gezmekten daha güzel şey ne olabilir dimi paşam...
    dostum gece ıcın uzgunum,cunkı artcımı cok gec olmadan evıne bırakmam gerekıyordu,
    syrıana da masallah sıkı gıdıyor
    bolu yolunda kesınlıkle grup halınde gıdelım ayrılmayalım derım zaten kac kısı olucagızkı dımı ama,bırde kalabalık oldugumuzda dısardan da sıkıntı yasamayız.
    myheart la tanısamadık daha sanırım aksılık olmazsa tanısacagız,bırde lokum gotururuz
    konustugumuz gıbı gunu bırlık degılde pansıyon gıbı aktıvıteye gırersek donmayız.dıger tarafdanda pansıyon kampa uzakmı olucak bılemıyorum,boludakı arkadasların arastırmalarını takıp edıyorum.dostum senınle ılk defa karsılastım umarım sık sık gorusecegız

Alıntı Tutkun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, biz gezi için kendimizi şartlandırdık, şuna kesin bir tarih koyun da gidelim artık ne dersiniz. Bu ay içindeki son hafta sonu gidelim derim ben. Başka bir tarih de uyar gerçi, yeter ki gidelim artık.
    tabııııı makına 750 lık olunca

Motosikleti
    achille dostum...inşallah kaynaşırız hatta fokurdaşırız zamanla...

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)