işyerim istifamı kabul ederse bende gelcem :D bana izin vermiyolar çünkü
işyerim istifamı kabul ederse bende gelcem :D bana izin vermiyolar çünkü
Gölcük'te kamp yapmak yasak olduğundan yine Bolu'da başka bir yer arıyoruz. Bilginize
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
kamp yapılmayan yere kampa goturuyorlar , bu ne lakayitlik
gölcük manzara dehşet yalnız , yakınında bolu termal var , illa gölcük de kalalım diyen olursa ankara , kızılcık , gölcük yolu da hava iyi olduğu sürece müthiş bir motosiklet parkuru, çıkan 4 ayaklı inekler 2 ayaklı olup araba kullananlardan daha sevimli aynı zamanda (bakınız ılgaz gezisiz )
Yuh diyorum..... Ulen pro adamlar ta nerelerden geliyo.... Yarıldım len gülmekten....
Topla götür hepsini sorgun yaylasına.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
başlığı baştan sona okudum da, koptum walla
pastanecilerle crossçular, termalcilerle çadırcılar, ankara-istanbul-bolu mt şeytan üçgeni,yeni motorunu uzun yolda denemek isteyenler,scooterla dağa çıkanlar falan
ya bu her geziye katılanların hepsi iş yerinde patron falan mı? ne bileyim yok mu hiç aralarında memur takımı?
1.memur olmasam ( ya da 5-10 gün izin alabilsem )
2.motorum cbr 125 olmasa ( ya da cıbıra 250lik motor takıp tekerlerini kalınlaştırsam )
3.halam, amcam olsa ya da
çook çalışmam lazım çoookk
güzel olurdu yol yapıp çadırda kalmak, uyku tulumunda donmak falan
giden arkadaşlar benden bolu beyi' ne selam söylerlerse sevinirim
Sırf herkeste 4 teker var diye...
Termal Otel Yanlarında pansiyonlar var... Kalacak olan ekip istege gore Termal otel yada pansiyonlarda kalabilirler... İsterseniz Biz pansiyonlara gidip araştırma yaparız.. Pansiyon yanlarında Müsait alanlar olması lazım. Cadırcı ekipler içinde Oralarda müsait bi mekan bulabiliriz diye düşünüyorum...
@dorlion Gezi Tam Memurlar için Uygun Nitelikde... Cumartesi Ve pazar günü. Ayrıca Cbr 125 de cok rahat gelebiliyo. Geçen Seneki 10 Aylül Abant Gezisinde Tronick nickli Arkadaşımız İstanbul'dan Gezimize Katılmıstı
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Belki akşam abantta kamp kurulabilir?? Hem oraya kadar gitmişken iki yer birden görülmüş olur iki göl arasında çok mesafe yok ve abantta çok güsel bi yer ayrıca çadır alanları var ve buna bağlı olarak kamp alanı için gerekli olan ışık, düz alan flnda ...
rock'ın roll sevmiyorsaaann
çek çek çektir git :P
Bu taşı kim attı bolu tarafındaki kuyulara onurmu
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
her şey kontrol altında merak etmeyin
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
"dorlion" eğer organizasyon olgunlaşırda küçük bi gurup bile yola çıksa Kanuniyle(Storm150) gidicem o dağa bayıra abicim.Sende CBR125'le tereddüt yaşıyosun.Ha neye güveniyosun? dersen benim sıpanın gitmediği yer kalmadı.Bakımınıda aksatmadıktan sonra çıkmadığı yer yok keratanın.Hem bu eğlence kaçarmı be abi?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
korkum yok, sadece zevkini çıkaramam o yolculuğun ve hız yapamam, hepsi o hangi cbr 125 ciye sorsan söyler zaten sana muntazam bir asfalt bulamayınca ne kadar nazlandığını ya da 30 derecelik bi yokuşta araba sollayamadığını mesela hele bir de yaptığım son kazadan sonra bütün suçu motoruma bulmasam da altımda başka bişey olsa bu kadar rahat düşmeyeceğime eminim...
Sırf herkeste 4 teker var diye...
herseyden onemlisi motoru tanıyıp ne durumda ne tepki verebilecegini tahmin etmekde bitiyor...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
CBR 125 ile Yedigöller-Mengen arası bozuk yolda (o şeye yol demek iltifat olur) "aha düştüm, aha düşecem" diyerek, çok yavaş ve geç de olsa gidebildim. O yüzden tek sorun "yusuf" adındaki artçı ile binmek zorunda kalmanız
Onur Yollarda
Sayın Pro. gezi tarihi yaklaşıyor, bir gelişme var mı acaba.
Yani herşey hazır mı? Bütün araştırmalar yapıldı mı?
Bu gibi konularda bizi bilgilendirirseniz memnun oluruz.
Selamlar.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
Bolu ALadağlar ve Yeniçağa arasındayız şu ara. Bu arada 21 Ekim'de referandum var ne yazık ki. Tarihi erteleyeceğiz sanırım
Onur Yollarda
tarih netleşsin bir bakalım bende katılmak isterim. Çadırlı kamp güzel olur
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
sayın pro.tarıhte bi ilerleme varmı hadi koyalım artık son noktayı da gidelim sabırsızlıkla bekliyoz bak hava şartları bence pek önemli deil kafaya koyan herkez her türlü hava şartlarında gelmeye hazır gibi.
iyi ve motosikletçilere yakışır bi kamp yapalım yani
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)