@ L.Şahin
Evet boludanım galiba şşşş yavaş ol bunu heryerde sölemek istemiorum boludan bıkkınlık söz konusu
Bu arada evet o geziye gelmek istemiştim çok ama ehliyet yoktu bizde o yüsden gelememiştik .. Ama bu sefer her türlü orda olcaz
@ L.Şahin
Evet boludanım galiba şşşş yavaş ol bunu heryerde sölemek istemiorum boludan bıkkınlık söz konusu
Bu arada evet o geziye gelmek istemiştim çok ama ehliyet yoktu bizde o yüsden gelememiştik .. Ama bu sefer her türlü orda olcaz
rock'ın roll sevmiyorsaaann
çek çek çektir git :P
Bolulu arkadaşlar önümüzdeki hafta içi o tarafa geleceğim büyük ihtimalle. Çadır için yer bakmaya. Haberiniz olsun
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
@Prometheus Gel gel.. Gelmeden 1 2 gün önce ara bana mutlaka haber ver ama.. Sonra geldimde sattın deme
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Arkadaşlar ben bu ara yoğunum galiba çünkü bu başlığı çok geç gördüm.Şimdi çalışma düzenime baktım ve o haftasonu boşum.Araştırma sonuçlarına göre çadır veya pansiyon seçeneklerini değerlendiricem.
İhsanHakan Abim,Muzo ve Burak kardeşlerde gelicem demiş.Mete'de hafif su kaynatmasına rağmen ikna edilebilir vaziyetde.Uzman mangalcılar oradaysa açlık olmaz.Haydin Kampa!...
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
İtinayla Uygun Fiyata Mangal Yapılır... ::miiz:
Her Türlü Yani: (Tost Makinesinde)
ne zaman benim yaptıklarımdan zehirlenen gördün lem
Aksilik olmazsa dolapçııı ile, oradayız. Gece yatmasında çadır, akrabalarda kalma veya pansiyon net değil.
Mete; hadi bir gelme de kırayım bacaklarını.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Sezai abim prensip ilke...gak guk...şey öhömm...abi önümüzdeki maçlara bakıcaz ya...kısmet artık...selamlar Düzceye...sel haberleri aldık abi çokmu yoğun yağmur...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Mete'ye ben kefilim, bana yamuğunu görmedim.
Geliyorum derse gelir. Şimdi diyemiyor, belirsizlikleri var.
İçses; Şartları zorlayıp gelecek diyor.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
@alp_tunay Görcez Abi... .
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)