[MT] Ankara-İstanbul-Bolu ve Çevre İller Buluşması / 20-21 Ekim 2007
Reklamlar
-
19 Eylül 2007, 22:30
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
Reklamlar
-
19 Eylül 2007, 22:51
Arkadsaşlarr bütün toppiği inceledimm benimm kafamaa yattı, hatta kendimee artçı bilemm buldummm yanlızz gözümden kaçmiş olabilirr sanırımm izmir den hiç gelenn yokkk...?... neysee şöyle gezinin masrafları programı tarihide (tarih sanırımm değişebilir) birazda kesinleşsinn.. zatenn bolu yu hiç görmemiştimmm zevkle gelirimm yanlızz banaa çadırr uyarrr yokk ölee pansiyonn mansiyonn tamamöenn motorcu ruhuu ileee......
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
-
19 Eylül 2007, 23:42
kumita45 adlı üyeden alıntı
Aha bir çadırcı daha buldum
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
-
20 Eylül 2007, 01:45
Prometheus adlı üyeden alıntı
...Liste yapmıyorum ben, yapana da niye yaptın demem. Hep insanları belirli kalıplara sokmak istediğinizden yaşanmıyor mu bölünmeler.
Her neyse maç başlayacak gidiyorum
saçmalıktan öte bişey değil bu hocam....
eğer taşın altına elini sokuyosan araştırıcaksın arıcaksın sağı solu telefon denilen internet denilen bi medeniyet var ... herşeyi netleştireceksin... ki herkes ayağını yorgunanı göre uzatsın böyle bi buluşma için varım ama ben öğrenciyim her nekadar çalışsamda... ona göre hazırlık yapıcam kendimi ayarlicam belki işyerinden izin alıcam uzun yol için motosikletimi bakıma sokucam... gerekli eşyaları alıcam... falan filan birsürü şeyi var bunun
-
20 Eylül 2007, 02:12
@denizcimuzaffer Abi Ben sinekli Yaylasına bi daha adımımı atmam Töbeliyim valla
@mete_han Affetmem paşam... O kadar sonra bekleyip , Bütün millet senle tanısmaya canatarken Pro Halt eder Sen takma abi onu Bekliyorum Ben seni...
Arkadaşlar Artık Tartısma Ortamını Kapatın İsterseniz... Pro ya Ben Soyledim Araştırmayı ayarlarız biz diye. Geçen senede Büyük Bi organizem olmustu 10 Eylül Abant Gezisinde... Ne nedir biliyorum... Boludaki arkadaşlarımızla birlikde Arastırmaya başladık Zaten... Zamanla Herseyin Bilgisi Burdan Verilecek. İsteyenler Cadır Basında sabahlara kadar eglenecek İsteyenler otellerde pansiyonlarda kalacaklar... Bunların Fiyat arastırması resimlerle birlikde Olacak yakın bi zamanda.. Biraz Sabredelim ve birbirimizide kırmayalım...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
20 Eylül 2007, 14:20
Onur Yollarda
-
20 Eylül 2007, 14:31
-
20 Eylül 2007, 14:35
Onur Yollarda
-
20 Eylül 2007, 14:54
Kusura bakma da, o taş ikimize de eşit mesafede
Hani diyorum sen bakıp araştırsan da biz okusak ona göre kendimizi ayarlasak
Olmadı de mi? Eee, o zaman ne yapıyormuşuz,
daha önce de defalarca belirttiğim gibi Bolulu arkadaşlardan yardım istiyormuşuz. Sanırım sonunda anladın
Kimse kimsenin uşağı değil sonuçta. Başlıktan günlerce önce myheart ile görüşmem ve ondan olur almam üzerine başlığı açtım. Ankara MT olarak gideceğiz biz, istedik ki gelebilen tüm arkadaşlar gelsin. Ne para aldığımız, ne de sonsuz vaadlerde bulunduğumuz bir organizasyon bu. Gidiyoruz, eğlenecegiz, döneceğiz. Hepsi bu
dostum bu uşaklık değil sorumluluktur fikri ortaya atan sensin o yüzdens en araştırlamasın yok dersenki araştırmam ozman ben yaparım merak etme yeterki ben yapmicam de sen...
-
20 Eylül 2007, 14:59
metalgod adlı üyeden alıntı
dostum bu uşaklık değil sorumluluktur fikri ortaya atan sensin o yüzdens en araştırlamasın yok dersenki araştırmam ozman ben yaparım merak etme yeterki ben yapmicam de sen...
İlla "bir kişi" mi yapmalı bu işleri Herkes bildiklerini paylaşır zaten, merak etme. Sen de araştırıp yazarsan seve seve okuruz tabi Ben yakın zamanda kamp yeri için arazi taramasına gideceğim.
Onur Yollarda
-
20 Eylül 2007, 15:01
bak bu arazi taraması fikrine bayıldım işte..
-
20 Eylül 2007, 15:01
O kadar motor tek grup halinde gidilmez çok riskli olur. O yüzden maksimum 5'erli gruplar halinde 10 ile 20 dk civarı arayla çıkılır yola. Motoru düşük hızda olanlar ilk çıkar. Ardından super sportcular çıkar, daha sonra da yavaş yavaş büyük hacimli motorlar gruplanır ve çıkar. Belirli başlı mola yerleri söylenir. Her grup kendinden sonraki grup mola yerine ulaştığında yola devam eder.
Bu şekilde olursa hiçbir cc ayırımı olmadan tüm gruplar belirlenen zamanda ve güvenli bir şekilde kamp alanına ulaşmış olur.
Geçen gün bi abiyle arabalı vapurda tanıştım adama 2 ayda bir Antalya'ya gidiyor (adam Kemer'li) benim motorun aynısı var onda da. Yani yapılmıycak bişey değil. Ben geliyorum scootercılar varsa beraber arkadaşımızın dediği gibi önden yola çıkarız biz...
-
20 Eylül 2007, 22:38
@mete_han
abi bu kadar hayranini kiracakmisin yani,kac kisi senle tanismak istiyo.sende camura yatiyon.Kirma bu kadar insani
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
20 Eylül 2007, 23:12
myheart adlı üyeden alıntı
@@mete_han Affetmem paşam... O kadar sonra bekleyip , Bütün millet senle tanısmaya canatarken Pro Halt eder
Sen takma abi onu Bekliyorum Ben seni...
...
SmirnouF adlı üyeden alıntı
@mete_han
abi bu kadar hayranini kiracakmisin yani,kac kisi senle tanismak istiyo.sende camura yatiyon.Kirma bu kadar insani
beni zamana ihtiyacım var...beni kendimmlenn başbaşaa pırakın...kısmet abiler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
21 Eylül 2007, 01:39
Keşke biraz daha yakın olsa ben de gelebilirdim. Ama internetten gördüğüm kadarıyla mükemmel bir yer. Fotoğrafta gözüken konuk eviymiş zaten. Şimdiden size iyi eğlenceler. Ben Konya ovasında dolanmaya devam
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
21 Eylül 2007, 01:41
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaaa arkadaslar bende gıtmek ıcın sımdıden sabırsızım ama ıst dan katılımın artmamasından suphelıyım,kalabalıkda daha neselı ve ıyı olucagından emınım,bırde ekımın ortası oldugundan cadır olayı sıkıntı yaratmazmı?
-
21 Eylül 2007, 02:17
arkadaşlar bolu mt den bir kardeşiniz olarak dilerseniz konaklama süresince ceatring hizmeti veren bi arkadaştan indirim yaptıra bilirim zaten boluda olmamın avantajını kullanarak ben de sizinle camping olayına giricem.
organizasyon kesin olarak yapılacaksa ve kalınacak gün sayısına göre organizasyon ayarlaya bilirim (görülmesi gereken yerler,nerde kalınır,kaça kalınır,ne yenir vs. gibi)
burn to be wild than live to ride ride to live
-
21 Eylül 2007, 03:00
@uimblack Daha Katılım Ve Organizasyon tam olarak bi kesinleşsinde Senlede görüşürüz... Piyasa araştırması yaparız.. Dediğin gibi indirimler fiyatlar neler yapılacagı konusunda kesin ve net bilgiler veririz...
-
21 Eylül 2007, 19:41
jasmn_e adlı üyeden alıntı
@Prometheus
Yani evet tabiki bu şekilde olursa çok iyi olur ama sen arabayla gelirsin fln demişsin ya ben onun için şeetmiştimm
yaw sen boludansında biz nie seni tanımıyoz
b dkkkk biz sizi beypazarı gezisine kampuste davet etmişmiydik?
-
21 Eylül 2007, 19:52
@L.SAHİN Banada öyle geliyo kanka... İktisat kantininde otururken gidip Beypazarı gezisine davet etmiştik.. Adını soylemişti sanırım Yasemin Nick de @jasmn_e olunca o mudur diye bende merak etmiştim gerçekten??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)