Ekip saglam süper gezi olacak belli
Memleketimiz yakın degil ki bizde kaçalım,kısmet başka zamana.Sizlere şimdiden bol gezmeler,iyi eglenceler ( mete varsa kesin eglence vardır )
Ekip saglam süper gezi olacak belli
Memleketimiz yakın degil ki bizde kaçalım,kısmet başka zamana.Sizlere şimdiden bol gezmeler,iyi eglenceler ( mete varsa kesin eglence vardır )
Born To Be wild,Live to Ride...
Olmayan listeye beni de ekleyin arkadaslar Tarih yaklastiginda gelemememe sebep bir durum cikmadigi surece sizinleyim. Kalacak yer de ayarlamaya calisiriz herhalde bakalim vakit var, olmadi motorun uzerine yatariz artik
Valla gaza geldim, yazın beni de
Kar fırtına olmazsa gelirim, yoksa 80le giderik bütün yol he
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
@marwel114 Dur olim milleti Haberdar edelimde sonra gelip bize ayu demesinler... Zaten dag taş her yer orman. Ayusuz Olmaz Yani demi
@JaNTi Saol kanki iyi dileklerin için...
@Melihce Ben Detaylı sekilde bi Ön hazırlık Yapıp Bildirecem herkese...
@st_erdogan Tatlı Su motorcusu Olma..Senide Yanımızda Görmek İsteriz...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Procugum, beni de yaz efenim. Ben de gelmek istiyorum.
Bekliyorum, bekliyorum bir gün Antalya da gelirsiniz diye bekliyorum..
Hehe, aslında gelmeli, Harun a Falcon sürdürmeli.. )))))
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
keşif gezisi boş gezi olmasın , kalınacak pansiyon , otel , çadır , vs. alınacak izinler araştırılsın derim , diyorum , dedim
evet bakalım nasıl bir organizasyon olacak boludan arkadaşler ile elimizden geleni yaparız.Myheartın ayı coktur boluda dikkat lafını da kulak ardı etmeyin
SevCan'ı Gönülden...:wiinkk:
çok iyiolur eger zamanda uygun olursa gelirim ama hava soguk olur arkadaşlar sanıyorum ki otel olabilir.
Ankara MT nin her tur gezisine gelirim AMA Gerekirse çadırın önunde motorumu parlatır ayaklık acıkken ustune oturur pastaneciligimi yine yaparım.
Şu tarihi azcuk öne alsak havalar iyiyken yapmiş olmazmiyiz ?
Su antalya fikrinide dusunelim beee hem ne guzel sıcak olur =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Oley istanbula geldim burdaki gezilere katıldım şimdi boluya gidiorum boludakilere katılıcam çok şanslıyım Ama ben size şimdiden söliim sora yok ben duymadım yok ben bilmiodum fln demein ekimin 20 si çok geç bir tarih yani aşırı soğuk oluyo orası çok yüksek ve zaten orası bolu .. en son yaz okulunda gitmiştim ki ağustostu gittiğimde hiç abartmıyorum gece 1 de geri dönmek zorunda kaldık bence tarih biraz daha erken olmalı...
rock'ın roll sevmiyorsaaann
çek çek çektir git :P
Bende büyük keyifle katılmak isterim..ama tarihin biraz daha öne alınmasında hem fikirim..ekimin ilk haftası itibariyle mısır' da olabilirim..
arkadaşlar orası gece sahiden soğuk olur sıfırın altına düşer yani , çadırda kalacak arkadaşlar en az -2 konfor derecesinde tulumla gelmeliler yoksa donarlar valla
http://turkish.wunderground.com/glob...ons/17060.html
http://turkish.wunderground.com/glob...ons/17070.html
Hava durumu değişikliklerini takip edelim bakalım. Eğer işlerimizi ayarlayabilirsek şahane olacaktır. Ertesi gün sinekli pürenni ve güzeldere üzerinden inanılmaz güzel bir rota ile İstanbul dönüşü olabilir OO helecanlandım vallah. Dur bir bakalım neler olacak
Poturdak
Ben de katilmak isterim. Gelip görelim su ankarali arkadaslarimizi Termal oteli ayarlayalim o dönem cadirda kalmak pek akillica olmaz benim icin belki bize indirim uygulayabilirler.
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
mete şu kinroadı göreyim demişsin boluya enduro ile gelebilirim olum ben nirvanaya ulaştım son noktaya vardım artık enduro bakıyorum seneye nasip olursa race almakdan vazgeçtim enduro bakacağım oralara kadar gelipde cross yapmadan dönmek olmaz
hadi bakalım inşallah iyi şekişde yparsınız.
biz katılamayanlar içinde gezik bakın eglenin.
abicim ekleyin benide.. ama bikere caponun arkasına binerim..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)