oooo tam benlik yaz benide pro
oooo tam benlik yaz benide pro
alp gelirse benim çadırı onunkinin içine kuralım
silent mp3 player da getirelim amon amon amarth halden düştüm yaaa diye kamparız
Haydiii, yok mu başka gelen. Grup sürüşünün ardından grup halayı çekeceğiz.
Fotoğrafla ilgilenenler kaçırmasınlar derim bu kampı
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
yaşasın hakkı bulut bir de anlatamadım aaagghhhh agghhh var züper bir parçadır
neyse geç olmuş , herkese saygılarımı sunarım, konudan uzaklaştırmayayım sizleri
tamamdır bende geliyorum metenin ifadesini alacam orada benide liste yaparsanız ekleyin
ben pek anlamam paşalar...
raaakiii çok güzelee şiş kebapp çok güzel...yine gelecekk benn...
Ankara Sadrazamı Procan listeyi oluştur artık yavaştan bence...
hadi bakalım erkek...görüşmek kaynaşmak dileğiyle...ekürilerine haber ver...bişi dicem...siahlimuzin gelebilirmi sence...uzakmı ona...veya sen artcı alsan paşam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Sen gidiyorsan ben haydi haydi giderim METE. Görüşmek üzere kamp çadır mat herşey hazır bizde
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
Hocam daha çok var organizasyona öngörülen zamana.. Ama madem kamuoyu araştırması yapıyosun, çok çok uç problemler çıkmazsa orada olurum diyebilirim.. Yağmur, çamur, soğuk hava gibi durumlar mazeretten bile sayılmaz.. Yok yok güzel bişey olucak gibi duruyor.. Hadi hayırlısı..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
ihsanhakan...buraki77...darkdıamond ve denizcimuzoyu yaz paşam...hepsi benden onaylı izinli...İstanbul MT nin ağır topları orada olacak...en ağırlarıda ben zaten...120 kilo...
burak bey bbaday kankamla olan ruhani bağım yüzünden o gün sizlerle fazla vakit geçiremeyeceğim...şimdiden affınıza sığınıyorum...küçük burak inşallah bu konuyu dikkate alır...
onur kardeşim bakıyorum aprilia'yı aldıktan sonra verdin çoşkuyu gezilere...dur durak bilmiyosun...
diyeceğim oki çevre iller kemik kadrosuyla bile olsun gelirse İstanbul MT hayli hayli gelir...
bu arada gidiş geliş kaç km...kalınıcak yerin fiyatları ve seçenekleri...menü fiyatları vs.vs. falan detaylı olarak irdelenmeli...yani biraz detaya inilmeli diye düşünüyorum...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)