Çekecem ben bi ayar korkmayın
Çekecem ben bi ayar korkmayın
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
çek tabi valla yaa... yeniçağaya gel kendi gozlerinle bi gor... Vaktim olursa gidecem ben tekrardan resim fln cekerim. Otelcileri ayarlamaya calısırım Belediyeden izin alırım cadırcılar için vb seyler işde. ne yeni ne içilir...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
tarıhten bi haber varmı sayın pro.yoksam ben zaten 27.28.29ekimde 8.İsoff Off-road Oyunları 2007 (Pamukova-Ercova yaylası) burda olacam bence hep birlikte bu tarihte orda olalım güzel bi kamp kuralım ve endurocu olarak etkinliklere katılalım.
benle aynı fikirde olan varsa yazarlarsa sevinirim.
bu resimler geçen seneden alma bence güzel olucak ve bizim kamp tarihi beli deilken bence o zamana denk getirsek ve motosiklet.net olarak bi kamp kursak iyi olur.
resimler enduroclub.org tan alıntı
valla arkadaşlar ben gitmeye çok kararlıyım benim için kendimi ve teneremi çamura bulamak daha iyi ve zevkli zaman olamaz
gelmek isteyen bütün MT yüyelerini bekliyorum özellikle prometheus sizi aramızda görmek ve tanışmak isterim.
etkinliklere kesin katılırım amaç birinci olmak deil zate sadece güzel ve zevkli zaman geçirmek.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Bu sessizliği gezinin iptaline vereceğiz demek ki. Bunda da vardır bir hayır.
Yine de haber bekliyorum.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
aslında güzel bir gezi planıydı.ilk kez katılıcak ilk kez uzun yol yapıcaktım ama kısmet işte başka gezilere artık.ama olursada süper olur.
Drift Religion
Havalar bozdu KAR yağıyor
PIAGGIO X8 200 eksi 120 km/h
Polemik Yok. Sende Kendi Açından Haklısın.
21 ekim de refrandum var. Oy kullanacağız zaten.
Motorunuzu trafikte bir taşıt gibi kullanın ki, diğerleri de size taşıt gibi davransınlar.
onada aklım yattı aslında ama ben sadece cumartesi pazara izin alabilirim.bide önümüzdeki hafta belli olur ne olacağı.teşekkürler.
Drift Religion
valla bende istiyorum 8.İsoff Off-road Oyunları 2007 katılmayı ama hayırlısı bakalım.. Motor Fren sıkıstırmasıyla basım dertte. Hava kaldı sanırım içinde onu en kısa zamanda yaptırırsam ve bi kaç kişide yanıma bulursam katılımcı olmayı cok isterim... Pro can da bunu bi değerlendirse iyi olabilir aslında ama içinmden bi ses olmayacagını soyluyor Demi procan
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
valla gelen olursa super olucak bende heralde pazar günü dönerim duruma bağalı biz şimdilik dört arkadaş gidiyoruz.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
nerde bu millet? nerde bolu güzelleri haberiniz var mı; ne yapıyorlar?
Sırf herkeste 4 teker var diye...
Arkadaşlar Bolu gezisi olsaydı güzel olacaktı ama duruma bakılırsa olmayacak gibi duruyor.
Uçanteneke arkadaşımın önerdiği 8.İsoff Of-Road oyunları da çok güzel geçeceğe benziyor. Pamukova daki Ercova yaylası da hemen İzmit'i geçince.
Gezmek, kamp yapmak ve eğlenmek isteyen arkadaşlar sizlere sesleniyorum. Gelin Pamukovaya beraber gidelim. Bu vesile ile tanışmıy oluruz ve iyi de eğleniriz.
Herkeze selamlar.
Kazasız sürüşler.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
Bi motorum olsa gelmez miyim Kısmet...Seneye inşallah
:bestmt:
ucan teneke hocam bende orda olucam enduro ,doğa ve kamp işi olunca pek yanaşan olmuyo ercova yaylasına izmitten otobandan cıkıp yuvacık barajı ustunden de gıdılebılıyor yol hakkında gelıcek arkadaslara yardımcı olurum görüşmek tanışmak üzere
üssü var,üstü yok
aklıma serseri dizisinde devamlı " aşiretimin prensesi " diye ortalıkta dolaşan kıronun bi lafı geldi şimdi bana cbr 125 ile oraya gelemem deyince laf atanlara;
"fıs oldiniz oglimmmm!"
Sırf herkeste 4 teker var diye...
ucan teneke hocam benım tam kesın degıl hangı gün gıdecegım ıs durumları malum ben de cumartesı ogleyınden sonra cıkmayı dusunuyodum ama o günü 4.12 calısıyorum ve pazar sabahı cıkmayı dusunuyorum ama burdan arkadaşlarım gıdıcek cumartesı ogleyınden sonra 1.30 gıbı burdan cıkıcaklar sızı onlar ıle kamp alanına yonlendırebılırım ızmıtın ıstanbuldan gelırken ılk cıkısı degıl 2.cıkısından cıkıcaksanız yanı otogar tarafından eger kesınleşırse gelıcegınız otoban cıkısından ben sızı alıp arkadaslarım ıle kamp alanına gonderebılırım gorusmek uzere
üssü var,üstü yok
14-21 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da eğitimde olmam sebebiyle gereken ağırlığı veremediğim için herkesten özür dilerim. Bir sonraki etkinliği myheart'a bırakmadan doğrudan kendim organize edeceğim Başlık kilitlenmiştir.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)