ExPrEss, Walla ne yapıp edip gelmeye çalışıcam
baron985, freeozkan, E ben çok şeker olduğum için eririm korkusu taşımıyorum herhalde Bir aksilik olmazsa gelicem
ExPrEss, Walla ne yapıp edip gelmeye çalışıcam
baron985, freeozkan, E ben çok şeker olduğum için eririm korkusu taşımıyorum herhalde Bir aksilik olmazsa gelicem
\"Turkish Choopers\"
freeözkan yarın eyüp sultanın neresinde buluşçanız be de geleyim sizinle tulumbaları taşımaya yardım edersizin
abi o is yatt1 galiba ayd1n abi kars1dan gelecek galiba bende öle yapab1l1r1m..
freeozkan tamam oldu oazaman ben tek başıma gideceğim işallah tulumba tatlılarını yolda ekmem
ExPrEss, yok abicim. normaldir işin olabilir. zor bişi değil zaten. elimize yapışmadı
aydinynr, merak etme, ben erimezsen kimse erimez bide cd bulamadım bugün. ama haftaya kesin geliyor
buluşma yeri ve saatinide tekrar veriyim de durumunda değişiklik olanlar söylesin. Kesin olmayanlar da bir gelişme var mı?
Buluşma Yeri: Maltepe Süreyyapa'da Hacıoğlunun karşısındaki otopark
Buluşma Saati: 12:00
Gidelecek Yer: Kartal Leylim-2 (Özgürlük parkı halı saha yanı)
SON DURUM
========
freeozkan
aydinynr
ExPrEss
baron985
thunderkiller
eyong
JoJo
Skullhunter
RUZGARSEVDALISI
boy +(bandit ve Avo )
gurzan
nichtsx
kadirsoyyy +1 (kartala gelicek)
shadow-vt
ubaykal (cumartesi akşam kesinleşecek)
leto
tetron
e_erdun
cenkmenderes (kesin degil)
ccbbdd (kesin degil)
alestevardiya
CaBRioLeT ve esi
ubaykal
chatnoir (kartala gelicek)
Kartal23 (kesin değil)
mete_han
çok sessiz kalmış bu saatde bu topic ilginç kimsede yok ortalıklarda. hey tuzlukçular sizdemi kayboldunuz
freee yoksa aydınla birlik olup zühtücanın gezisinemi gittiniz ?
TEK RAKİBİM THY :P
herkese selam, bu tarafdaki hava durumunu veriyim. yağmur yağdı ama şimdi durdu. yerler ıslak. biz çıkana kadar biraz daha kurur inşallah. gelicek arkadaşlar daha temkinli ve yavaş gelin. Kötü bir haber duymayız inşallah.
SON DURUM
========
freeozkan
aydinynr
ExPrEss
baron985
thunderkiller
eyong
JoJo
Skullhunter
RUZGARSEVDALISI
boy +(bandit ve Avo )
gurzan
nichtsx
kadirsoyyy +1 (kartala gelicek)
shadow-vt
ubaykal (cumartesi akşam kesinleşecek)
leto
tetron
e_erdun
ccbbdd (kesin degil)
alestevardiya
CaBRioLeT ve esi
ubaykal
chatnoir (kartala gelicek)
Kartal23 (kesin değil)
mete_han
Karşıdan gelecek arkadaşlar dikkat edin gelirken.....
ilk eve gelen olarak ben yazmak istedim. Eveeeet satıcılar birbir çıksın ortaya. özellikle pusuya yatıpda az kişi geldiğini görüp ben gelemicem diyenler 11-12 kişi olduk ve çok güzel bir gün geçirdik biz
Gelmeyenler
========
eyong
JoJo
Skullhunter
RUZGARSEVDALISI
boy +(bandit ve Avo )
gurzan
nichtsx
shadow-vt
ubaykal
leto
ccbbdd (kesin degil)
alestevardiya
Kartal23 (kesin değil)
KATILIMLARINDAN DOLAYI HERKEZE TEŞEKKÜRLER,
kardeşim baron zannedersem yanılıyon özür dilerim sonradan gelen arkadaşlarımızla 3 masa bileşik yaptık en az ONBEŞ kişiydik
express kardeşimede ayrıca teşekkür f1 için bu imkanı bize sağladığından dolayı hepiniz çok şeker çocuklarsınız
arkadaşlar herşey için tşk ederiz eşim ve ben çok memnun kaldık herşeyden çok keyifliydi tekrar tşklerr
Yanlız arkadaşlar ben hesap olaylarında biraz karışıklık gördüm bunu belirtmek isterim... bazı arkadaşların ısmarlama dürtüleri fazla gelişmiş , bunu engelleyip herkez payına düşerse verirse daha rahat olacak gibi gelio bana, bilmem siz ne düşünürsünüzkine???
cabriolet aslında toplu gidilen yerlerde ödemeler alman usulu oluyordu (tulumba tatlıları durumu olayı başka ) ayrıca bi gün express arkadaşımızın jestini tabiki telafi edeceğiz
bizim bulusma topic imizxe giripte provake edenlere destek veren arkadaslarında görüyoruzki 7 kişiden öteye gidememişler. ne demişler gülme komsuna gelir başına..
zuhtupasa, arkadasim lutfen tartismani baska konularada sicratma !
zühtüpasa sen topicine dön orda tart1s.. 7 kisi de degildik ....buray1 buland1rma topicligin alemi yok
free sen 10 numara bi çocuksun seni lider yapacağım,yakında piss tuzlukcu harikasın sen...
zuhtupasa, git git burdan git
\"Turkish Choopers\"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)