ubaykal, gecmis olsun kardes. umarim onemli birsey degildir
ubaykal, gecmis olsun kardes. umarim onemli birsey degildir
ubaykal, gecmis olsun
Arkadaşlar pazartesi işim çıktı bodrum işi yattı sanırım ben de pazar gelicem
\"Turkish Choopers\"
arkadaşlar kaç kişi olduk tulumma tattıları benden son duruma yarın akşam bakacağım ona göre gelirken tatlıcı dükkanı gibi geleceğim
yav hastay1z ded1k b1 k1s1 gecmis olsun demedi be yaz1klaaaaaaaaaaaaaaaaar olsun birlikte sürdügümüz motorlara...
freeozkan
aydinynr
ExPrEss
baron985
thunderkiller
eyong
JoJo
Skullhunter
RUZGARSEVDALISI
boy +(bandit ve Avo )
gurzan
nichtsx
kadirsoyyy +1
shadow-vt
ubaykal (cumartesi akşam kesinleşecek)
leto
tetron
e_erdun
cenkmenderes (kesin degil)
ccbbdd (kesin degil)
alestevardiya
CaBRioLeT ve esi
ubaykal
ubaykal, freeozkan geçmiş olsun arkadaşlar, ancak eve geldim. benim kısrağın 1000 KM bakımı gelmişti oradaydım. yolda tuzluk çetesinden Express kardeşimize rastladım(aslında o beni gördü zira arabadaydı ), sağolsun pendik damlaya kadar bana eşlik etti. bi güzel motorun bakımını yaptırdım, adam motora hayran oldu euheuhe
pazar günü inşallah yetişebilirim...
freeozkan kardeşim geçmiş olsun dün özeldende geçmiş olsun dileklerimi sunmuştum daha düzelemedinmi gel gel güzel arkadaşım tulumma tatlısı getireceğim tulumma tatlısını yediğinde bir şeyin kalmayacak bana inan
freeözkan seni numaracı kardeşim
freeozkan
aydinynr
ExPrEss
baron985
thunderkiller
eyong
JoJo
Skullhunter
RUZGARSEVDALISI
boy +(bandit ve Avo )
gurzan
nichtsx
kadirsoyyy +1
shadow-vt
leto
tetron
e_erdun
ccbbdd (kesin degil)
alestevardiya
CaBRioLeT ve esi
ubaykal
chatnoir
yok abi ne numaras1 valla kapm1s1n sifay1.....e_erdun adlı üyeden alıntı
ogun o kadar gazate falan koyduk ama demek bi ise yaramad1 ...
galiba att1g1m1z gazateciyiz yalanlar1n1 allah benden cikard1...
gazateci yazar HASAN HERYER hep senin günahlar1n bunlar adam gazateye c1k1cam die bize sengülle fotograf bile cektirdi be... adam hergün gazate al1p bizi an1yodur ( sayg1yla ) kesssin...
ubaykal kardeşim önemli bi şeyin yoktur işallah geçmiş olsun
freeözkan montumu niye almadın oakşam kardeşim
ercüment abi, gelebilirsem aranıza geç vakitte katılacağım. benim tulumbalar sana emanet ona göre payımı ayırırsın değilmi
tabiki kardeşim yarım akşam saatlerinde son duruma bakacağım ona göre alacağım tulumbaları sonradan gelen valla nasıl desemki kutuyamı kalır büyüklerimizin dediği gibi dona mı kalır
ChatnoiR, Pis kedi döndün demek tatilden Pazar!a görüşürüz umarım
freeozkan, Eeee ben sana geçmiş olsun demiştim ama illede foruma yazmam gerekiyorsa o başka GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM
\"Turkish Choopers\"
aydinynr, döndüm de yarın gene gidiyorum pazar öğlen kısmetse döneceğim ve direk kartal sahile akacağım...
ozkan kardeş geçmiş olsun.o günden sonra mı oldu. demek gazeteleri kullanmasan zature falan olucakmışsın.
gideceğimiz yerle bu akşam üstü konuştum. adam zaten bu kadar kişiye görücüye çıkacağı için sorun çıkmaz heralde. Biz ayarlarız dedi. Dev ekranın olduğu kısmın masalarını düzenliyip bize ayıracak. Sonrun yok yani
SON DURUM
========
freeozkan
aydinynr
ExPrEss
baron985
thunderkiller
eyong
JoJo
Skullhunter
RUZGARSEVDALISI
boy +(bandit ve Avo )
gurzan
nichtsx
kadirsoyyy +1 (kartala gelicek)
shadow-vt
leto
tetron
e_erdun
ccbbdd (kesin degil)
alestevardiya
CaBRioLeT ve esi
ubaykal
chatnoir (kartala gelicek)
baronum amma ugrast1n be saolas1n ... eeeeee art1k bu listedeki herkes baronumuza borclu bu borcuda herkes gelerek öder demiii gelmemezlik yok yani...
ChatnoiR, Süpersin abi dikkatli git gel sadece yeter....
baron985, Bana bir sözün vardı Filmlerimi de getirirsen sevinirim (özellikle "motosiklet günlüğü") şimdiden teşekkürler...
Bu arada eyong ben gelmem falan dedi ama ikna edbilirsem ne mutlu bana
\"Turkish Choopers\"
freeozkan, herkes gelsin de borç falan demeye gerek yok. içi çift laf ederiz ve herkes memnun evine dönerse yeter bu bana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)