21 Ağustos Marmara Ereğlisi Gezisi
Reklamlar
-
17 Ağustos 2005, 01:07
baron985, evet arkadaşım haftaya biz uzun,katılımı daha fazla bir gezi düzenlemeyi düşünürken, korkak ve SULUKULE DANSÖZLERİYLE kıyaslanmak bizler açısından pek hoş olmasa gerek, ayrıca bir satış da söz konusu gerçi bunu hiç kaale almıyorum fakat diğer benzetmeleride pek yakıştıramamakla beraber e_erdun beye yaşı itibariyle saygılarımızı sunarız burdan.
Reklamlar
-
17 Ağustos 2005, 01:13
Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş..!!( ata sözü )
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
-
17 Ağustos 2005, 01:18
shadow-vt,
-
17 Ağustos 2005, 09:05
-
17 Ağustos 2005, 09:15
Süper Moderatör
Şiiişşşş
şakalaşıyorsunuz, yok birşey panik yapmayın.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
17 Ağustos 2005, 09:42
e_erdun, Peki abi, özüre falan gerek yoktu bence ama... keşke karıştırmasaydın öyle "sulukule dansöz" falan... "abi forumlara da lütfen bişiler yaz öyle olurmu yaaaf" i:
-
17 Ağustos 2005, 10:21
-
17 Ağustos 2005, 10:32
e_erdun abi sen buralara gittigine göre bi gezi planı yapalım artık var mı boyle pikni alanı gibi biyer ona göre gidelim denizinin güzel oldugunu duymustum bide abi piknik alanları varsa güzel bi piknik yapalım
Arkadaslar ozelden mesaj atmayında burdan artık acıkca nerelere gidebiliriz onları düsünelim.Bide bu geziyi günü birlik mi? 2 günlük mü yapalım ona göre biyer ayarlayalım.
::::::::::GALLOWS:::::::::::::
THRASH TILL DEATH
-
17 Ağustos 2005, 10:47
Listeye göre
---------------------
kabir
e_erdun
mo_zat
ubaykal
mete_han
boy
bandit
avo
sereno
arkadaslar bu kadar kisimiyiz simdi hadi deniz piknik hadi yaa katılım gerek cook eglenceli olacak yaa
THRASH TILL DEATH
-
17 Ağustos 2005, 11:59
-
17 Ağustos 2005, 12:10
Admin
kabir, pazargunu icin f1 org. geziye katılımı dusurecektir bence bu geziyi daha ileri bir tarihe erteleyelim. Tabi gitmek siteyen arkadaslara mani olmayalım.
Ayrıca alternatif oalrak bu cumartesi gunu yapılacak bir gezi var onada katılabilirsiniz
-
17 Ağustos 2005, 12:29
Arkadaslar bu hafta herkes gezi düzenliyecegine bi gezi olsun düsüncesindeyim maksat hem gezi hem sohbet hem rahatlamak o yüzden pazar günü marmara ereglisini diger arkadasların dilegiyle Ormanlı gezisi ile birlestirme kararı aldık linki veriyorum
http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=5811
herkesi oraya bekliyoruz
THRASH TILL DEATH
-
17 Ağustos 2005, 14:37
aydinynr, çok sağol hocam Allah Razı Olsun... İnşallah bu pazar ki geziye gelirim.. bi aksaklık olmazsa.. zaten bütün yaz çalışarak geçti... bunalmış vaziyetteyim.. motoruda alcam alamıyorum... kafayı sıyırcam... Allah büyüktür... hayırlısı diyelim.. bu arada eyong, kanuninin performansı vesayre rodaj , yağ , gibi olaylarını bana anlatırsan çok memnun olurum... yürüyen aksamında bazı problemler oluyomuş galiba sesler falan geliyomuş... gerçi ben başvurdum iş işten geçti ama almadan nasıl kullancam hakkında bilgi verirsen sevinirim. rodaj dan sonra en iyi performansı almak istiyorum motordan çünkü... ilgin için şimdiden sağol.. Herkese Saygı ve Sevgilerimle
Semih Cesur
GAz gaz gaz gaz gaz....
-
17 Ağustos 2005, 14:49
dostum geziye katılacaksan ustte linke bi bak istersen ok
THRASH TILL DEATH
-
17 Ağustos 2005, 15:10
arkadaşlar son durum nedir biri diyo ormanlı biri diyo marmara ereğlisi... bu arada ben cumartesi saat 2 ye kadar çalışıyorum.. bence F1 izleyebileceğimiz uzaklarda güzel biyere gidelim pazar günü.. hem vakit geçirir makara yaparız.. hemde pazar günü işi olmayanda fazla olur.. tabi bende motoruma bi kavuşursam siz sormayın gezinin tadını.. Saygılarımla...
Semih Cesur
GAz gaz gaz gaz gaz....
-
17 Ağustos 2005, 15:11
arkadaşlar son durum nedir biri diyo ormanlı biri diyo marmara ereğlisi... bu arada ben cumartesi saat 2 ye kadar çalışıyorum.. bence F1 izleyebileceğimiz uzaklarda güzel biyere gidelim pazar günü.. hem vakit geçirir makara yaparız.. hemde pazar günü işi olmayanda fazla olur.. tabi bende motoruma bi kavuşursam siz sormayın gezinin tadını.. Saygılarımla...
Semih Cesur
GAz gaz gaz gaz gaz....
-
17 Ağustos 2005, 18:25
Admin
Sanırım Eregli gezisi ileri bir tarihe ertelendi
ormanlı gezisi yapılacak cuamrtesi gunu pazar gunude F1 org. var hatta F1 den sonra salı pazarında toplanacak mondialcılarada katılabiliriz
http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=5811
-
17 Ağustos 2005, 19:43
-
17 Ağustos 2005, 23:36
Skullhunter adlı üyeden alıntı
skullhunter şimdi mondialcilerin kavgasını pardon forumunu okudum. onlar sanırım c.tesi toplanıyorlar.. düzeltelim de yanlış olmasın...
-
18 Ağustos 2005, 00:15
e_erdun abi, seninle bizzat tanışmadık. Neden bu kadar bozulduğunu anlamadım. Ona buna çatıyorsun hep. Bence Pazar Marmara Ereğlisi'ne gitmek yerine eğer uygunsan Cumartesi sen de bizimle Ormanlı'ya gel, eşini de getir. Sonraki haftasonu da hep beraber Marmara Ereğlisi'ne gideriz. Pazar günkü gezi F1 yarışına denk gelmesi nedeniyle biraz plansız olmuş sanırım. O nedenle çok katılım olacağını sanmıyorum. Hadi abi... Seni de bekliyoruz...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler