bu ne böyle ya galatasaray fenerbahçe gibi mondialcılar asyacılar puahahahah
bu ne böyle ya galatasaray fenerbahçe gibi mondialcılar asyacılar puahahahah
maalesef haklısın rügarsevdalısı. buraya girip provake edenler ve onlara destek verenler sayesinde bu hale geldi konu. tüm yapıcı yaklasımlarımıza ragmen..
herkese kazasız belasız sürüsler..
Arkadaşlar bende birkaç şey yazayımda kavga bitsin. zuhtupasa, güzel kardeşim Asya ve Mondialin aynı fabrikada ve aynı grenaj motor kalitesi ile üretildiğini biliyor musun? Git ve Uğur Motorun mal sağlayıcı distribütörlerine ve bilgi edin bence, Asyaya erişipte Mondiale erişmeme gibi bir olay söz konusu bile olamaz. İnsanları motorlarına göre sınıflandırman bence motorize olan bir kişi sınıfına girmediğini gösterir. Özelliklede satırlarında maddiyatı sınırlı olan arkadaşları hedef aldıysan. Eminim ki Asya motor kullansan bu kavgayı bu sefer Asya için sürdürecektin. Benim 2 motorum var birisi Kymco bir diğeri ise Yamaha yani Asya kullanıcısı olduğum için yazmıyorum bu satırları. Ama bende gelip sana tartışması bile olamyacak bir konuda "Eee Yamaha Kymcoya binemeyende gidip Mondial alıyor" desem sen ne düşünürdün ? Bende olaylara biraz daha objektif bakarak yaz yazacaksan eğer yazılarını. Sevgi ve saygı ile kalın ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
meTal güsel kardesim..
asya ve mondialin aynı fabrikada ancak degisik kalitelerdeki malzemelerden üretildigi gerceğini (farklı ülkeler farklı sunumlar anlamında) galiba sana bu bilgiyi veren arkadaslar atlamıslar..bu 1.
bastan beri konuları dogru dürüst okumadıgını da burdaki amacın öncelikle insanları veya motorlarına erişip erişmeme konusu olmadıgını hatta maddi konuların özellikle baska marka kullanan arkadaslar tarafından dile getirildigini daha ii anlardın buda 2..
bunu sölemekten bıktım bende son defa sölüyorum."çin malı motorlar içinde her anlamda en kalitelisi mondialdir" benim tek iddiam bu sadece. tabiki marka olmus ve kendini kanıtlamıs yamaha gibi honda gibi suzuki gibi motorlarla asla mondiali kıyaslamadık vede kıyaslamıcaz ve daha önemlisi bunlara ulasamadıgımız için mondial de almıs degiliz bu da 3..
Sevgi ve saygılar..
zuhtupasa, sen Kanuniyi Japon falan mı sanıyorsunda geçmiş "en kalitelisi Mondial" diyorsun? Unutma ki Kanunide her ne kadar Türk patentli olsada Mondial gibi Çinde üretiliyor ve Mondialden daha iyi olduğu Mondialin kendi yani Uğur Motorun yöneticileri tarafından yapılan sınıflandırılmada bir üstte tutulduğu gerçeğinide gözardı etmişsin, en basit arama motoru olan googledan bu konu hakkında yazılanları bulabilirsin ayrıca madem o kadar lider bir Çin markasıda neden geçipte İtalyan motor üreticisi olan Mondialin adını telif hakları alınmadan kullanmakta? Bazı şeyleri araştırıp gelin sonrada fikirlerinizi burada kanunlaşmış materyaller üzerinde durarak belirtin bence, neyse bu konu uzamasın benden bu kadar ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
MeTaL e katılıyorum tamamen . motor ayrımı yada marka savaşı çok yanlış bir şey yakışmıyor bu sitedeki insalara...
daha fazla yanlış anlaşmaya meydan vermemek için bu konuyu kapasak diyorum artık...
hade tamam bitti daalın daaalın kardeşim hade hade kapattık hadeeeee bu arada aklıma dün akşam gördüğüm bir kaza geldi bir ferrari f450 bir toyotaya tam dönerken arkasından dokundu ve toyota f450 nin ününde hafiffçe tur atıp öteki yanına yapıştı ilk bakışta birşey görünmüyordu ama ferrarinin tampon parçalanmış yere antifiriz akıttığına göre radyatör filan daalmıştır ve kimbilir neler vardı, amcam indi arabadan plakasını söktü ilk olarak niye acaba? geçenlerde gazetede görmüştüm kendisini ama tanımıyorum neyse ...toyota nın sahibi emekli albaymış yanında da emekli bir asker arkadaşı ile orduevinden çıkmışlar hafif çakırlar ama önce bir kızılca kıyamet koptu ardından sinirler yatışınca başladık geyiğe adamla bende tam motorla geçiyordum ordan bağdat caddesinde motta dan dondurma yiyip yola çıkmıştım..neyse emekli amcamla başladık geyiğe yok abi senin arabanda birşey o düşünsün dedik baksana dağılmış ferrari yazık dedik tabi yaa dedi çaarıp polisi zabıt tutturalım diye bağırdı, aynı zamanda millete elini mikrofon gibi uzatıp buyrun ben show tv denim neyi izliyorsun deyip ardından hoş küfürlerle kovuyordu arkadaşımla ben direk dialogtayız adamla ama bize sıra ne zaman gellicek diye birbirimize bakıp durduk neyse amcam sevdi bizi heralde derken biz aradan sıvışıp kaçtık, yoksa evde hanımlar bizi sevicekti daha geç kalsaydık
evet nerde kalmıştık ben show tv den ulaş ne için burdasınız ????????
daalın daaalın
sevgili cabriolet
mizahi yaklasımına ve yapıcı davranıslarına cok tesekkur ederiz.. baya güldük. allahta seni güldürsün..anlasılan kadıköy yakasındasın..mutlaka görüşelim..
S&S
evett simdi caremonla kararlastırdık.. tekrar bi toplanma cagrısı yapcez..
S&S
Bravo Bravo tebrikler dostluk kazansın.Anlatamam gözlerim dolu dolu.
evet arkadaslar özele bir cok bulusma talebi gelio.. yeni önerileri bekliyoruz..
Havalar sogumadan Bu sefer cümbür cemaat hep beraber soleeee uçsuz bucaksız bir bulusmaya ne dersiniz....
Valla ben YİPEEEEE derim de sizi bilmem...
Hadi be satıcı
bence de bi coşalım artık yahu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)