gelin gelin hepiniz geliinnn...bol bol foto cekicez...
gelin gelin hepiniz geliinnn...bol bol foto cekicez...
ugurderinzat, Ankara Başkent aranıza gelme durumum malesef yok izine denk gelse bişeyler yapardık walla. Tşk ederim
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
canın sağolsun ne diyeyim gelebilirsem sohbet ederiz tabii
Arkadaşlar forumda baslık konusunun dışında yazışmalar ve kişisel problemler taşınamaz bu tarz mesajlarınız silinecektir. Unutmayın ki www.motosiklet.net forumları sizler için vardır ve dilediğinizce yazabilir, haberleşebilir, eğlenebilir, paylaşabilirsiniz. Ancak şunu da unutmayın ki sınırlı süre internet bağlantısı yapabilen kişilerin sitede olup biteni daha rahat takip edebilmesi için gereksiz yoğunluğun sizleri de rahatsız etmeyecek şekilde ortadan kaldırılması gerekmektedir. Eğer sizde bize bu konuda yardımcı olursanız hiçbirşeyi silmek ya da yerini değiştirmek zorunda kalmayız.
Saygılar
Merhaba arkadaşlar,
Ben de gelecektim geçen hafta deamon ile konuştuk ama sanırım hafta sonu motorumun uzak kalacağım mecidiyeköy'de olacağım. Orada olmak isterdim :(
Deamon bak bakalım benimki kadar atak ZAT var mı gelenler arasında
Bu arada lütfen katılım bilgilerinizi gün içinde bildirinizki listemizi olusturup ilan edelim..
S&S
en başından da dediğim gibi ben geliyorum...
Evet işte bu yaaa.Çok gereksiz işler bunlar.Cmt'si sağnak yağışlıymış dostlarımın bilgisine bu arada baron msn'den bana bi ulaş bekliyorum
bence bi durun her yer gezi oldu önümzdeki haftay1 bekleyin.. yazmay1n bisey kaynar gider o simdi bi ortal1k durulsun haftasonu bulusanlar bulussun bi...
tarihi belirleyin ama birine cakt1rmay1n
Tarihe daha çok var(Güneşli günler var daha)Kaynayıp gitmez ben unutmam takma kafana Eylül ortası veya sonuna doğru.Bu haftaki buluşmanın iyi geçmesini dilerim
Kar, fırtına, yagmur, çamur, farketmez..
Sürüyoruz aynı anda motorlarımızı yanyana
S&S
Herhangi bir terslik olmadigi sürece ORDAYIM
Forum başlığına atılan; konu dışı , kişisel tartışmalar içeren mesajlar silinmiştir. Lütfen forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmayalım. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek! Bu tür hareketlere devam üyelerin üyelikleri silinecektir.
Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz !
Site Yönetimi
Evet arkadaslar;
Katılım listemizi olusturmak için katılımcıların bugün mutlaka bildirmesi gerelior.
S&S
evet Cemaat öncelikle herkese hayırlı cumalar...
Listede +1 olarak varım demistim dimi ne olur ne olmaz ben genede bildirim...
Buradayim ve Yagmur Camur KAR fırtına genede Gidecem.....
Rakı içenler öldüde, su içenler ölmedimi?
ben de geliyorum...kaç kişi varız arkadaşlar
1.zuhtupasa
2 deamon
3 trigger
4. caramon
su anda...
evet arkadaslar..
şimdi;
deamon
zuhtupasa
Caramon
trigger olarak 4 kişiyi biliyorum başkası warsa isim yazdırsın
yer: salı pazarı tarih: cmrts(yarın) 20.8.2005 saat 19 30 güzergah: sahilyolundan bostancı orada bir yerde oturup çay vakti...
cehaletimi mazur görün salı pazarı stadın yanında olan yer dimi hani pazar günleri rus pazarı kuruluyodu bi ara
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)