Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
sorumuz şu...karakız nereye bakıyor...
ben anlamam karakız...5 dakka dediğin yer 2 km...işte sonradan ss ciler hep böyle...artık kimsenin kimseye saygısı yok ya...nereye doğdru gidiyoruz bilemiyorum...weee arrr dıı çildrıınnn....wi ar dıı vorddd....toplumsal yozlaşma falan filan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
bi gün çok küçüktüm...küçük olduğum için hatırlamıyom...
ama Boy Mehmet bi yanıma geldi...yien küçüktüm o zamanlar...ben diyim 3 sen de 5...bişey verdi bana...ben diyim pamuk şeker...sen de elma şekeri...korktum...o gün bu gündür sevmem...bugün gerçeklerle yüzleşmek için geldiydim zaten doğum gününe...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Abiyy Fotoları zaten acaip yüklemişim ve özür diliyorum
Şimdiiii, Panda, meraba falan diye girdi geldiğinde, baktım bir acaiplik var. Kızı arka masaya oturttu, anlayışla karşılarım elbette, yeni ortam, tanımadık kişiler falan aama bize yapmamalıydı, biz kardeş motorcular değilmiyiz Hadi onuda geçtim, kızcağız arada lafa giriyor falan, bu Handros bir bakış yapıyor arka masaya, kız pısıp vazgeçiyor konuşmaktan bile. Tamam kardeşim. insan evladı,Panda bile olsa, manita yapabilir, özel bir yerede istemiye istemiye getirebilir, ama kıza Gavur Azabı yapılmazz ki yaa
Üzüldüm ben. Halbüse kaynaşıyorduk az daha
Bazı insanlar sevgilileri için çok hassas olabiliyormuş demekki daha fazla yazmak istemiyorum.
Poturdak
güzel olmu güzel, gelemedik sınanlardan dolayı ama..
mehmet nice yıllara tekrar, 41 inci yaş gününe geliriz artık
bu 40. dimi
GKN MOTORS
Bu arada altından gecen topu gordum bende sag arka carprazındaydım aha dedim top gidiyor bi baktım sana denk geldi dedim simdi mıctık. Ben frenlere dokundum sen yalpalarsan falan diye senin ustunden gecmeyeyim diye ama Allah'tan iyi kurtardın. Top isyan etmiştir milyarlarca insan dururken sana denk geldigi icin
Saka bir yana Allah korusun cümlemizi böyle toplardan ve baska engellerden
Biraz önce shreki izledik, demek ki imkansız aşk yokmuş
Poturdak
Muzaffer resimler için teşekkürler. Tek tek yüklemek büyük eziyettir bilirim. O yüzden artık son buluşmalara makina getirmiyorum farkındaysan. Yoksa deli gibi resim çekerim her buluşmada. Bugün çektiğim resimleri Murat'ın makinasıyla çektim, eziyeti Murat'a kaldı hehehehehe Muraaaaaaaaaaat hadi koysana şu resimleri
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Mehmet abi mutlu, sağlık dolu, 2 teker üzerinde nice seneler diliyorum... iyki doğdun...
Çok önceden vermiş olduğum bir söz yüzünden aranızda bulunamadım çok güzel bir gün olmuş...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)