►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
görkem, teşekkür ederim.
teorik olarak yerini biliyorum ama dragos neresidir onu tam olarak bilmiorum
neyse bulurum bi şekilde.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Benim motorun ayak vitesini arkadaşım ayaklığı açmayı unutarak motoru düşürdüğünde kırdı...
ne yapacağımı nasıl gelip gideceğimi bilemiyorum :((((
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
saol..
yaa ben yan çantaları naapıcam zaten anadolu yakasındayım hadi geçebildim karşıya diyelim
yarın buluşma var benim izin günüm
bütün haftanın tek izin günü ve eve hapsolucam.
oturup ağlamak istiyorum yaaa :(
@Pınarr
Gördüğünüz gibi arkadaşlar, yine bahane yine bahane. Bak KARAKIZ geldi, herkese tembih ettim, kız özel ilgi gördü bu sefer. Geçen seferki sızlanmalarını yapamayacak bu sefer Sende bahanenin sonu gelmez...Benim motorun ayak vitesini arkadaşım ayaklığı açmayı unutarak motoru düşürdüğünde kırdı... ne yapacağımı nasıl gelip gideceğimi bilemiyorum :((((
Buluşma güzeldi. Gelen herkese teşekkür ederim. aYe, Discordian, MarlboroMan ve MarlboroGirl e hediyeler için ekstra teşekkür ederim. aYe'nin makinasıyla inanılmaz çok fotoğraf çektim. Zamanı olup foruma koyarsa görürsünüz siz de... Bir yaş daha yaşlandık ama önemli olan hissettiğiniz yaştır
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
@boy
Doğum günün kutlu olsun abi nice mutlu yıllara bende gelicektim gelemedim ufak kardeşim hastaydı onunla ilgilendim
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Mehmet doğum günün kutlu olsun tekrar..
Bugün fazla zamanımız olmadığı için ,hediye alamadık sana,affedersin di mi
Yakın zamanda ulaştırırız janjanlı bişi artık kusura bakmaa..
Leyla ile birlikte nice güzel yaşlar dileriiim...
Ducatista:)
Doğum gününüz kutlu olsun
Nice mutlu senelere
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Nice senelere Mehmetcim terliklerini motora bıraktım umarım almışsındır
Pasta kesilmeden kalktık kusura bakma
alla alla pastamı kesildi bzi görmedik öle bişey
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
üzüldüm ya...servise falan nasıl gitcek şimdi peki...uğraş dur...masrafda çabası...görünmez kaza işte...
Delikanlı SS ci....artcısını E5 te durakta murakta bırakmaz...evine bırakamadınmı kızcağızı terbiyesiz...ayıp dimi...genc bir kızı e5 ortasında bırakıyon...yıkıl karşımdan bre zındık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Muhabbeten sohbetten unuttuk pasta kesmeyi yaavv
Yeni tanıştığımız kardeşlerimize tekrar merhab. Mehmet Kardeşime ömrünü en güzel motorlarla ( Ki yeni modeller çıkacaktır muhakkak), Eşi Leyla Hanım ile, çevresinde dostlarıyla şaane geçirmesi dileklerimizi tekrar sunuyoruz. Bir araya geldik, bahanemizi yaratan Mehmet' e sonsuz şükranlar
iyiki doğdun Mehmet, Allah iniş Takımlarına Zeval Vermesin
Fotolar bende bu kadar. Ekranım Antik olduğu için görmeden ekliyorum. herkese taşekkürler: denizcimuzaffer+denizcieylem+denizciforesight
Poturdak
vahh kardeşimm vahh...yaş 25 olmuş...
bıradar ilk resimler ofsayt size yakıştıramadım...
abi beni hep çekmişin nedendir...bilincaltı bir ambiansmı var...
bide bu resim gözüme takıldı...jasmıneeeeeeeeeeeeee apla bu nedir allasennn...hımm Burak abi akşam bulaşıkları iyi yıkamadı diye kızıyodun ya o mevzu galiba...
şekerim zamane erkekleri gibi...hiç söz dinlemiyolar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ya abiler aplalar onu bun bırakında 2 kere kaza atlattım ölüydom...hayatımız iğnenin ucunda anasını satayım ya...ulan kamyon içinden yola bildiğin plastik top attılar tamda üzerinden geçtim hızım 80-90 galiba...direksiyon hakimiyetini kaybettim ...sallandım biraz...bu arada heyecandan sindirim sisteminin kontrolünü kaybedip salıyodum bir an....
genelde vicud böle adrenalin salgıladığında veya ölürken altınıza edermişsiniz biraz...bende öle oluyodum yani...ama motor üzerinde bellide olmazdı kokuda olmayınca eve kadar no problema...eve gelince paçalardan falan aşağı doğru akarmışşşş...
neyse 2.tehlikede slalom yapan Peugeot 206 ...abi herif öyel zikzaklar çizerek geliyoki akıllara zarar...e karanlık mevkideydik zaten herif sıyırdı yanımdan ben 2.kez şoktayım...noluyo dedim ya...yani olaki solumdan geçse bana çarpıp düşürecek arkadailerde beni pestil yapacak...boşa yaşıyoruz valla...E5 çok sakat hep derim...TEM gibisi yok...
güzel gündü gelenden gidenden Allah hoşnut olsun...şimdi yarın yalan dünyamıza dönelim...maskelerimizi takalım...sizlerle yeni bir poroceye kadar benim için dünya durdu...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)