Doğum günün kutlu olsun...
Doğum günün kutlu olsun...
Evet arkadaşlar, herkes geliyor değil mi? Havalar bozmadan kalabalık bir buluşma daha olsun!
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Orada olacağız Mehmet Kardeşim
Ne hediye alalım
Poturdak
doğum gününüz kutlu olsun... nice sağlıklı yıllara.....
orada olmaya çalışacağımdır....Bizim bilonun(syrıana) nişanıda vardı Yenibosnada saat 13.00-17:00 arası...arkadaşların bilgilerine sunarım...ikisinede yetişmeye çalışıcağım...off ya biri evlenir biri nişanlanır biri her yıl doğduğu günü 21 para top atışıyla kutlar....battık valla...eli boşda gidilmezki şimdi...neyse BOY kardeşime bi çokonat alırız...
Nişan yeri hakkında bilgi için 537 335 22 33...nümero benim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han bence Mehmet'e alabileceğiniz en iyi hediye silik lastikler. Hepiniz ortak 1-2 takım silik lastik alın başka birşey isteyeceğini düşünmüyorum
Elıntcım cahallımığıza ver...silik lastik nedir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yav ben onları yarıştıkca kabaklaşan lastik sanırdım...taam çok cahal çıktım...
Abiler ablalar... Hiçbir şey almayın, kendiniz gelin yeter. Elimde iki takım slick lastik var zaten, bir takımı satmaya çalışıyorum
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Doğum gününün, 11 Eylül saldırılarıyla bir alakası varmı
Doğum Günün Kutlu Olsun...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
benimki de 10 Eylül.bilseydim bende bi şeyler yapmaya çalışırdım.pazar günü hayırlı bir iş için koşuşturucaz yoksa tam benlikti..doğum günün kutlu olsun..
abi gelmeyi çok isterdimde motosiklet servisten çıkmadan gitmeyecem gezilere.. kötü oluyo..
iyiki doğdun mehmet abi
Nice mutlu ve motorlu günlere
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
yahu ben gelicem de, tam olarak nerde bu?
yerini anlamadım ben. tarif edebilecek olan veya beraber gidebileceğimiz biri var mı?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
doğumgünün kutlu olsun mehmet.
yeni yaşın sana sağlık,başarı,mutluluk getirsin.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)