kısmeett belki gelirimm biliosunuz motorum yok. gelemezsemde nice mutlu yıllara
kısmeett belki gelirimm biliosunuz motorum yok. gelemezsemde nice mutlu yıllara
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yaa bence buluşmalar inadına benim gelebileceğim saatleri sıyırıp geçiyor sürekli :(
ben 4 te paydos ediyorum. 5'te orada olacaksanız bende gelmek isterim..
Mutlu senelere mehmet doğum günün kutlu olsun.
seninde doğumgünün kutlu olsun memet bende 2gün önce 25girdim hepberaber kutlarız
ama motoru kim götürcek
Mehmet kardeş doğum günü kutlu olsun,aksilik olmazsa ordayım
Syriana tebrikler,allah sonuna erdirsin inşallah.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
mehmet nice nice mutlu yıllara.. sağlık sıhhat ve afiyetle
pazar günü malum açık öğretim sınavları var, büyük ihtimal gelemem
size ii eylenceler şimdiden..
GKN MOTORS
Hayırlı ugurlu olsun Allah mutlu mesud etsin insallah
Boy sen bir yas dahamı büyüdün bakem
Seni en son gordugumde bacaklarında kısa pantolonla dolasıyordun
Zaman işte ne cabuk gelip geciyor dimi
Allah sen ve esinle mutlu huzurlu hayırlı ömürler nasip etsin
Nerdesin eger yakın yerlerde isen alabilirim ?
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Dogum gunun kutlu olsun kardesim.Tum sevdiklerinle nice mutlu seneler ve kazasiz belasiz surusler dilerim.
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim, bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde doğumgününü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...
Okan ACAR
doğum günün kutlu olsun abi
arkadaşlar dikkatinizi çekmek istedim...
hayvan barınakları projesi: http://www.motosiklet.net/forum/duyu...i-projesi.html
doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutlulukla beraber bol birincilikler getirsin inşallah
Bu Karakız geçen buluşmada yalnız kalan Karakız dimi?
Eğer gelirse yoğun bakım unitesine girmiş gibi olucak.
Arkadaşlar, tatilde olduğum ve geç cevap verdiğim için hepinizden özür diliyorum. Hepinizin tebrik dilekleriniz için teşekkür ederim. Bülent ve Arzu arkadaşlarımızı da buradan kutluyorum. Umarım bizim gibi mutlu bir evliliğiniz olur
Pazar günü bir doğumgünü kutlamasından çok, havalar soğumadan hep beraber olalım istedim. KARAKIZ bu sefer yalnız kalmazsın herhalde, o kadar stemden sonra kimsenin seni yanlız bırakacağını sanmıyorum. Pınarr, hep aynı bahaneler... Gelirsen oralarda olacağız... Pastaya ve hediyeye gerek yok arkadaşlar, dediğim gibi maksat muhabbet, yeriz içeriz eğleniriz...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Mehmet dogum gunun kutlu olsun abicim esinle beraber nice mutlu seneler yasarsiniz ve bizler de buna sahit oluruz umarim
Bulusmaya ne yazik ki katilamayacagim cunku o gun Istanbul'dan 1100km uzakta abimin dugununde bulunmam gerekiyor Senin dogum gunun niyetine de eglenirim ben ama merak etme
Syriana sizin de nişanınız hayırlı olsun, Allah tamamına erdirir de mutlu ve huzurlu bir evliliğe adım atarsınız inşallah
Nice mutlu senelere Mehmet abi. Yeni yaşında dahada mutlu mesut bir hayat dileği ile...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Mehmet kardeşim doğumgünün ve doğumgünlerimiz kutlu olsun.
Mekanı İstanbul içinde seçtiğin için gelmem nasip olacak sanırım.
Pasta ve hediyeye gerek yok demişsin. Yaşın kemale ermiş, sana hediye olarak ancak tecrübelerimizi verebiliriz ahahahahah
Sen de bir pasta al da ağzımız tatlansın be adam. Aç aç seni mi seyredicez oralara gelip
Bu arada bizim egzozlar seninki gibi TIRT değil. Çok ses yapar. Mekanı kapatsaydın da diğer müşteriler rehatsız olmasaydı
Görüşmek üzere BOY (bu nasıl nick ya BOY, yaş ilerledi artık KİLOya çevir sen onu)
DBTYSG
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)