Doğumgünü kutlaması, maksat muhabbet...
Reklamlar
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
-
ah ah cumartesı abımın nıkahı var pazar arkımın ablasının nıkahı var perısanız perısan
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
Mehmet Kardeş,
Yeni yaşın şimdiden hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız nice yıllar mujtluluklar dileriz.
Gezi planımızı iptal ediyoruz ve Pazar günü orada olacağız.
denizcimuzaffer+denizcieylem+denizciforesight (acık façası bozuldu ama
)
Memedim nice yıllara yengemle inşallah...Bir geziyle kutlasaydık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
tugcetugce adlı üyeden alıntı
birinizin douğumgünü şimdiden kutlu olsun... diğerinizin nişanı güzel geçsinnn
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Bütün güzellikler sizlerle olsun.Ne güzel bi doğum günü bi nişan! Ben Mehmet'in doğumgünü mekanına daha yakın olduğumdan kardeşimizin yaşını kutluycam.Gelirim yani Dragos'a....
tubis adlı üyeden alıntı
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar...darısı sizin başınıza inşallah...
mehmet kusura kalma kardeşim senin topiği böyle bişeyle meşgul etmek istemezdim ama gelemememin sebebini yalan söyleyerek geçiştirmek istemedim...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Syriana adlı üyeden alıntı
mehmet doğum günün kutlu olsun kardeşim nice yıllara...aynı gün ve saatlerde yenibosna'da nişanım olması dolayısıyla gelemiyorum malesef...size iyi eğlenceler...
Bülent Bey hayırlı olsun....Allah tamamına erdirsin...Aile içimi olacak...davet falan gelmedide...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
boy adlı üyeden alıntı
Herkes motorlarla gelsin
yeni üye olarak hem sizleri tanımak hemde bi MT üyesinin doğum gününü canlı bir şekilde kutlamak için orada olmak isterdim ama ben daha motor alamadım :( bu nedenle burdan d.günü kutlarım nice senelere
Bir peri her kalbi kırıldığında, bir tüy düşürürmüş kanatlarından ve tüyleri kalmadığında ölürmüş, peritozu olmadan uçamadığı gibi... ::melek02:
-
yok canım pixie sen git onlar ayarlar
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
pixie aramızda ne kadar prof motorcu varsa okadar da prof artçı var deyilmi tugcetugce?
-
en iyi ben blirim bunu.... artçılığımla çok çektiriorum
size iyi eğleneler doğumgününde....
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
pixie adlı üyeden alıntı
yeni üye olarak hem sizleri tanımak hemde bi MT üyesinin doğum gününü canlı bir şekilde kutlamak için orada olmak isterdim ama ben daha motor alamadım :( bu nedenle burdan d.günü kutlarım nice senelere
birazdan sana bi artcı bulunur...sen yeterki gelmek iste...arkadaşlarımız çok centilmendirler...gerekirse sırtlarında taşırlar...o kadar yani...
artcı demişim motur diyecektim...sorry sir madam...
-
en sonunda taşındıracaksınız beni istanbula ya hadi bakalım hayırlısı.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
birazdan sana bi artcı bulunur...sen yeterki gelmek iste...arkadaşlarımız çok centilmendirler...gerekirse sırtlarında taşırlar...o kadar yani...
artcı demişim motur diyecektim...sorry sir madam...
benim motoru götürsun abi tabi karamana gelip alması lazım
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah izin verirse bende kaçırmam, olurda vermezse nice yıllara abicim
-
fazla naz aşık usandırırmış peki cnm o zman geliyorum bende
Bir peri her kalbi kırıldığında, bir tüy düşürürmüş kanatlarından ve tüyleri kalmadığında ölürmüş, peritozu olmadan uçamadığı gibi... ::melek02:
-
Geyik çevirmeyelim arkadaşlar gelicekler ve tebrikleri görmek istiyoruz sonra oku oku bitmiyor topik
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mehmet'e (Boy) uygun olası doğum günü hediyeleri;
1. 3 diş büyük arka dişli
2. Pirelli Corsa lastik
3. 5 litre Epoxy
4. Bunu biliyorum ama yazmam, ben alcam
5. ?
....
Başka neler olabilir arkadaşlar.
-
-
Admin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler