[MT İstanbul] Hayvan barınakları projesi / 15 Eylül 2007 Cumartesi
Reklamlar
-
16 Eylül 2007, 03:51
ben kaçırdıııııım bunu yaaa
telafi günü mutlaka olmalıııııııııııı.
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Reklamlar
-
16 Eylül 2007, 04:09
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
16 Eylül 2007, 04:29
Resimleri gorunce katilamadigim icin bir kez daha uzuldum Giden herkesin ayagina, emegine ve yuregine saglik, dusunen ve katkida bulunanlari tekrar tekrar tebrik ediyorum Bir sonraki organizasyonda elimden geleni yapacagim, umarim katilim daha da artmis olur o zamana..
-
16 Eylül 2007, 12:18
-
16 Eylül 2007, 12:22
yaw bu kadar sosyal olmayın arkadaşlar ne kadar asosyal bir insan olduğumu hatırlıyorum
tugcetugce adlı üyeden alıntı
ben kaçırdıııııım bunu yaaa
telafi günü mutlaka olmalıııııııııııı.
tuğçe sen neyi kaçırmıyorsun ki?
Sırf herkeste 4 teker var diye...
-
16 Eylül 2007, 12:57
dorlion adlı üyeden alıntı
yaw bu kadar sosyal olmayın arkadaşlar
ne kadar asosyal bir insan olduğumu hatırlıyorum
tuğçe sen neyi kaçırmıyorsun ki?
ya dikkat et son zamanlarda gel,iorum
bide böle bi buluşma daha farklı iyilik meselesi o yüden daha çok koydu şimdi bana..
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
16 Eylül 2007, 13:01
Gültekin adlı üyeden alıntı
tamamdır. bekliyorum.
nick için özür.
ama doğru yazılışı da, bana uymaz.
ben sana kısaca
Semih diyeyim o halde.
yok hocam yani metalin alla derken töbe haa öle bi durum yok nirvana gibi bişey metal müzik konusunda üstad olmuş yada olacak gibi bişey bu en üst seviyeye ulaşmış
-
16 Eylül 2007, 13:31
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
16 Eylül 2007, 14:39
Emeği geçen herkese çok teşekkürler, gerçekten çok güsel bi gündü...Umarım dünü alışkanlık haline getirirz.. Her ne kadar barınakta korkuyor olmamdan kaynaklanan zor anlar yaşamış olsamda süper bi gündü..
Yaşasın mt
rock'ın roll sevmiyorsaaann
çek çek çektir git :P
-
16 Eylül 2007, 14:57
-
16 Eylül 2007, 19:42
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
buraki77 adlı üyeden alıntı
bir de kuryeci bir arkadaş vardı
telefonla görüşen
kurye olmak sucmu onlarda ekmek parası peşindeler belkide cok insandan daha helal kazanıyorlar akılarında cakalık yok sadece elerideki paketi yerine teslim etmek ama bana gelince gerekirse ekmegim için helal kazanmak için onuda yaparım
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
16 Eylül 2007, 21:03
-
16 Eylül 2007, 22:48
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abo burdada olay var 25 karekter
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
19 Eylül 2007, 14:44
Sarıyer barınağında köpekler ortalığı pisletmesin diye yiyecek vermiyorlarmış aşağıdaki link e göre bu konuya bir el atalım diyorum
http://www.shkd.org/tr/AIGTurk/
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
-
19 Eylül 2007, 14:48
bu nasıl bi insalıkki be diyecek bişi yok eğer böle bi durum gercek ise kıyamet kopucak!!!!
-
19 Eylül 2007, 15:53
işle.rimin yoğunluğundan dolayı bi müddetten beri sürekli online ım ama bi türlü takip edemiyorum başlıkları ve böle bir organizasyona katılmak isterdim kaçırdığım için üzülmedim dersem yalan sölemiş olurum.
buraki77 adlı üyeden alıntı
Sarıyer barınağında köpekler ortalığı pisletmesin diye yiyecek vermiyorlarmış aşağıdaki link e göre bu konuya bir el atalım diyorum
evet tamamen insanlık dışı bişey, izlerken için gitti bunu yapmaya hakları yok o numaraları arayanlardan biri olucam ...
Bir peri her kalbi kırıldığında, bir tüy düşürürmüş kanatlarından ve tüyleri kalmadığında ölürmüş, peritozu olmadan uçamadığı gibi... ::melek02:
-
19 Eylül 2007, 15:55
Bundan sonraki gidilecek barınak sarıyer olmalı bence..aramakla yetinmeyelim , doğruluk payını bilmiyoruz çünkü en iyisi gidip yerinde göremek...
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
-
19 Eylül 2007, 20:07
morrigan adlı üyeden alıntı
Bundan sonraki gidilecek barınak sarıyer olmalı bence..aramakla yetinmeyelim , doğruluk payını bilmiyoruz çünkü en iyisi gidip yerinde göremek...
aslında çok haklısın morrigan katılıyorum sana
Bir peri her kalbi kırıldığında, bir tüy düşürürmüş kanatlarından ve tüyleri kalmadığında ölürmüş, peritozu olmadan uçamadığı gibi... ::melek02:
-
20 Eylül 2007, 01:21
bu nedir ya?
tam zopalık bunlar...
saygılar.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
20 Eylül 2007, 01:31
bizims arıyere gitmemiz pek bişey ifade etmez sanırım.. gidicek olsa bile bi basın mensubu gibi biriyle gitmemiz lazım kanal d de kameraman bi arkadaşım var onunlada bi görüşeyim...
sırada ataşehir vardı normalde..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler