Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

[MT İstanbul] Hayvan barınakları projesi / 15 Eylül 2007 Cumartesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hyosung 250R & Mondial 125ZN
    ben sadece maddi yardım yapabilirim arkadaşlar...malum uçuşlar yoğun diye zaman kısıtlı..

Birde sizden ricam, hayvan sevgisi güzel, organizasyon güzel...Fakat bakın ramazan geldi....birde yaşlılar yurduna el öpmeye gitsek..bu ramazanda sevinseler, ya da bi iftar çadırına bağış yapsak..güzel olmazmı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı k0rkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben sadece maddi yardım yapabilirim arkadaşlar...malum uçuşlar yoğun diye zaman kısıtlı..

Birde sizden ricam, hayvan sevgisi güzel, organizasyon güzel...Fakat bakın ramazan geldi....birde yaşlılar yurduna el öpmeye gitsek..bu ramazanda sevinseler, ya da bi iftar çadırına bağış yapsak..güzel olmazmı?
    yaşlılar için katılıyorum sana çok mutlu olucaklarınada inanıyorum.böyle bi organizasyona katılmakta isterim fakat iftar çadırı olayına gelince bu belediyenin görevi bana göre bizden yeterince kaldırım tşaı için,çöp için vs için para alıyor.herkez görevini bilmeli.onların bizden topladıgı vergilerle 5 yıldızlı otelde çıkan yemekler verilebilir halka.bu benim düşüncem ama belirttigim gb yaşlılar için çok gsl olur.bende gelmek isterim..

Motosikleti
    Hyosung 250R & Mondial 125ZN
    Desteğin için sağol..zaten maddi destek ve hediyeden daha çok, gönül almak..

Sadece gidip ellerini öpmek, yanlarında olmak bile bence onlara en büyük hediye...

Eğer katılımcılar artarsa, hep beraber el öpmeye gidelim..

( Yüreğimin dayanmadığı iki varlık, Yaşlılar ve bebekler)

Motosikleti
    hyosung gt250r
    ya gittinizmi benım ısım cıktı gelemedım :S artık hafta ıcı goturucem makarna ve bol mıktarda gazete topladım..

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Gusso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya gittinizmi benım ısım cıktı gelemedım :S artık hafta ıcı goturucem makarna ve bol mıktarda gazete topladım..
    Gittik arkadaşım.Eve ilk düşende ben oldum galiba? Bi sürüüü köpekçik var.Kimi kızgınlıktan kimi sevgisizlikten havlayıp duruyo (ağlayıp duruyomu deseydim?).İnsanın ne çok sorumluluğu varmış haberi olmayan.Yaşlılar,çocuklar,hayvanlar,ağaçlar,vs.... .! Gidilecek çoook yer var.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Motosikleti
    2004 Honda Twister
    Evet arkadaşlar, buluşup toplaştık ve hayvan barınağına gittik

ama o kadar çok köpekle haşır neşir olmuşuz ki foto çekememişiz bile
    oradan da ortaköy hudson leather a gittik ve foto çekindik

bir de kuryeci bir arkadaş vardı telefonla görüşen

barınak resimleri diğer arkadaşlarda ve MUZO da sanırım, barınaktan aldığımız ginger ile çekilen fotolar

"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:

Motosikleti
    tabanvay
    yahu burak abi başka resmim yokmuydu gözler kaymış açlıktan ekmeğe saldırmış vaziyette

Motosikleti
    2004 Honda Twister
    bende çekilmiş bir de bu pozun var bir dahakine daha çok çekerim

By buraki77, shot with Canon PowerShot A80 at 2007-09-15

Hadi muzo yarın nereye gidiyoz
    "İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:

Motosikleti
    tabanvay
    yok çok çekme az çek öze çek

şaka yapıyom çekmesende olur o değilde açlıktan sersemleştim

son saatte aldığım duyumla yetiştim gruba ama tabi içeri giremedim bi sürü köpek vardı malumunuz korkuyorum, bekledim ben kapıda

sonra ortaköy yaptık.. herşey çok güzeldi, teşekkürler arkadaşlar

fotolar var bende de becerebilirsem koyacağım

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı k0rkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ah bunu ben yazmış olsaydım silah1 abi beni silahla vururdu valla...

hepinizden Allah razı olsun...güzel insanlarsınız...İlk fırsatta Huzurevine ve Çocuk Esirgemeye gidelim...ama abicim son Darülaceze ziyaretinde benim film koptu...manzaralar psikolojinizi bozar...dayanılacak gibi değildi...Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin...

emeğinize sağlık...hayvanların dili yok ya kıyamıyor insan ya...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Bugün MT İstanbul olarak hayvan barınağındaydık. Yarım elma gönül alma mahiyetinde elimizden geleni götürmeye çalıştık. Barınak sorumluları inanılmaz zor bir işin altındalar arkadaşlar. Her türlü yardım etkili olacaktır. Mimar Sinan Üniversitesi karşısında buluştuk. Tabii Pandamız Uluslararası destek ile rahatta olduğundan, bari köpüşlere bir faydam dokunsun dedi ve emanetlerini bırakıp veda etti

Yoladayız, şahane bir İstanbul sahili gezisi. Bayan Sürücülerimiz asla Torpil kabul etmediler, cevval motorcular

Barınağa vardık. 7 kule tarafları. Yolda içeriye giremeyip sırasını bekleyen müdavimler karşıladılar bizleri.

Denizcieylemin köpüşleri bir mıknatıs gibi kendine çeker, ama bu sefer biz kaşındık. Bu hayvanın bacağının biri yok ama çooook zeki, çok mutluuu, helal olsun barınak çalışanlarına

Bu köpüşte özürlü ama oynamaktan asla geri kalmıyor arkadaşlarıyla. Sağlıklı, iyi bakılmış, tek eksiği insanlar ve sevgileri

Ümmet Perkitan ağabeymizde çok etkilendi ortamdan. Bizi yalnız bırakmayan Yol Dervişimize tekrar selamlar.

köpüşler üzerimize atlıyolardı yaavv sevin bizi diyerek. Genelde çoğu ciddi travmalar geçirmiş yaratıklar. İnsanlardan gördükleri eziyete rağmen bizleri sevmeleri mükemmel bir kadirşinaslık

Kağıt arkadaşlar, bildiğiniz gazete kağıdı. Temizlik için en önemli şey. Lütfen bu kadar eften püften bir şey için hassasiyet! Götüreceğiniz gazete kağıtları Yemekten daha çok makbule geçiyor.

İşte MT, herkese teşekkürler ama en çok barınak çalışanlarına.

Haaazzzroooollll!!! çok tatlılar yaaa

Bu iki yaşlı erkek köpüş birbirlerine aşık olmuş ve marjinal bir yaşamı tercih etmişlerdi. Katıldık gülmekten.

Bu bayan, çok sevgili ablamız barınağın müdavimlerinden. İçeri girmesi ile tüm köpüşlerin deliler gibi sevinmesi bir oldu. Yazacak bir şey bulamadım. Her köpüşü adıyla biliyor. Köpüşler Zaten O nu Biliyorlar.

Ortaköy’ e gazladık ziyaretimiz bitince. Kafamızda insan olmaya dair bissürü soru. Hayvanların biraz olsun gönlünü almış, acımasız hemcinslerimiz adına sadece özür dileyebilmiştik. O kızgın kaniş beni ısıraydı da kızmazdım ama, sadece havlamakla yetindi. Ben olsam daha fazlasını yapardım eminim.

Bu hafta, böyle bir gezi yaptık. Km ler sürmedik, ama işe yaradığımızı hissettik bir parça. Katılan herkese teşekkürler. Yardımlarını esirgemeyen (Başta Halis ağabeyimiz) herkese köpüşler adına şükranlar.
    Bişey diyim mi, iyiki MT var da bunlara şahit olma fırsatı yakalıyoruz. Evde köşe yastığının danteli olmaktansa gez, gör, şahit ol, yardım et, yaşamın ne denli acaip olabileceğinin farkına var! Biz bu gün çok sevildik, çok sevdik
    Poturdak

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    süpersiniz arkadaşlar.
    hepinizi teker teker kutlarım.

metalgold; ö.m. atmıştım, cevap alamadım dostum.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Resimler süper, on numara olmuş.

Genelde barınakları pislik götürür, bu yer işin hakkını vermiş, onlarada helal olsun.

Bir sonraki barınak baskınında yer almaya çalışıcam

O yediğiniz şey mantımı?

@Korkut

Hocam aç bir başlık, ön ayak ol, gidelim el öpmeye

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aye kardeşim,bildin mantıydı O! Yuvarladık biz onu.

İpek_im arkadaşım hoşgeldin.Anladığım kadarıyla foto ziyaret saati bittikten sonra çekilmiş.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

ben hep burdaydım sadece nick değişikligi oldu hepsi bu
    Not:resimleri yüklemeyi tam olarak başaramadıgım için boyutlar bu şekilde oldu üzgünüm.tölerans tanıyın artık

ben hep burdaydım sadece nick değişikligi oldu hepsi bu
    Not:resimleri yüklemeyi tam olarak başaramadıgım için boyutlar bu şekilde oldu üzgünüm.tölerans tanıyın artık

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :

Tabii Pandamız Uluslararası destek ile rahatta olduğundan, bari köpüşlere bir faydam dokunsun dedi ve emanetlerini bırakıp veda etti
    :

Aaaaa ben...napıyomki orda...ben hayvanları uzaktan severim...sizde beni uzaktan sevin....kedi köpekle uğraşcaağınıza benim neslim tükeniyor eyyy gaytann bıyıklıı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    tabanvay
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ah bunu ben yazmış olsaydım silah1 abi beni silahla vururdu valla...

hepinizden Allah razı olsun...güzel insanlarsınız...İlk fırsatta Huzurevine ve Çocuk Esirgemeye gidelim...ama abicim son Darülaceze ziyaretinde benim film koptu...manzaralar psikolojinizi bozar...dayanılacak gibi değildi...Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin...

emeğinize sağlık...hayvanların dili yok ya kıyamıyor insan ya...
    abi zaten bidahaki sefer böyle bişi yazanı ben kesin vurucam abi kesin

korkut abiyi hem pilot olmasından hemde yeni üye olmasından dolayı affediyoz...

ama bu başlık altına yazmayın abi bunu gidin konu dışına açın konuşalım biri sorumluluğu alsın yapalım

yeter ya sözüm meclisten dışarıda bu tip konularda lafa gelince herkes bıtbıt konuşuyo icraata gelince piyasada kimse yok..

Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süpersiniz arkadaşlar.
    hepinizi teker teker kutlarım.

metalgold; ö.m. atmıştım, cevap alamadım dostum.
    abi aldımda cevap yazmaya pek fırsat olmadı o olayı bidahaki barınak gezisine saklıyorum... çünkü bidahakine ataşehire gidiyoruz ve orası berbat heldeymiş yedikule barınağının durumunun biraz daha iyi olduğunu bildiğim için iilk etapta burayı seçtim açıkcası ben bu kadar bile katılım beklemiyodum...

neyse bizim için güzel bi başlangıç oldu abi.. daha iyisine daha büyüğüne

bu arada öm den atıcam sana numaraları haberleşiriz

bu arada metalgold değil metalgod yani tencerem ümitimin tabiriyle nam-ı diyar metalin allaa

Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Resimler süper, on numara olmuş.

Genelde barınakları pislik götürür, bu yer işin hakkını vermiş, onlarada helal olsun.

Bir sonraki barınak baskınında yer almaya çalışıcam

O yediğiniz şey mantımı?

@Korkut

Hocam aç bir başlık, ön ayak ol, gidelim el öpmeye
    valla allan yaranizmiydi yarandi miydi narendemiydi neydi o kızılderili velet neyse bişi yazacaktım kafam karıştı

gelmessen buluşmaya o mantımıydı bu çiğ börekmiydi diyene sorarsın tabi..

o kadar çaardık gel gel diye.. ruh çaarsam gelmişti senin yerine

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı metalgod adlı üyeden alıntı Mesajı göster

abi aldımda cevap yazmaya pek fırsat olmadı o olayı bidahaki barınak gezisine saklıyorum... çünkü bidahakine ataşehire gidiyoruz ve orası berbat heldeymiş yedikule barınağının durumunun biraz daha iyi olduğunu bildiğim için iilk etapta burayı seçtim açıkcası ben bu kadar bile katılım beklemiyodum...

neyse bizim için güzel bi başlangıç oldu abi.. daha iyisine daha büyüğüne

bu arada öm den atıcam sana numaraları haberleşiriz

bu arada metalgold değil metalgod yani tencerem ümitimin tabiriyle nam-ı diyar metalin allaa

tamamdır. bekliyorum.
    nick için özür. ama doğru yazılışı da, bana uymaz.
    ben sana kısaca Semih diyeyim o halde.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler