[MT İstanbul] Hayvan barınakları projesi / 15 Eylül 2007 Cumartesi
Reklamlar
-
15 Eylül 2007, 17:04
ben sadece maddi yardım yapabilirim arkadaşlar...malum uçuşlar yoğun diye zaman kısıtlı..
Birde sizden ricam, hayvan sevgisi güzel, organizasyon güzel...Fakat bakın ramazan geldi....birde yaşlılar yurduna el öpmeye gitsek..bu ramazanda sevinseler, ya da bi iftar çadırına bağış yapsak..güzel olmazmı?
Reklamlar
-
15 Eylül 2007, 17:15
k0rkut adlı üyeden alıntı
ben sadece maddi yardım yapabilirim arkadaşlar...malum uçuşlar yoğun diye zaman kısıtlı..
Birde sizden ricam, hayvan sevgisi güzel, organizasyon güzel...Fakat bakın ramazan geldi....birde yaşlılar yurduna el öpmeye gitsek..bu ramazanda sevinseler, ya da bi iftar çadırına bağış yapsak..güzel olmazmı?
yaşlılar için katılıyorum sana çok mutlu olucaklarınada inanıyorum.böyle bi organizasyona katılmakta isterim fakat iftar çadırı olayına gelince bu belediyenin görevi bana göre bizden yeterince kaldırım tşaı için,çöp için vs için para alıyor.herkez görevini bilmeli.onların bizden topladıgı vergilerle 5 yıldızlı otelde çıkan yemekler verilebilir halka.bu benim düşüncem ama belirttigim gb yaşlılar için çok gsl olur.bende gelmek isterim..
-
15 Eylül 2007, 17:23
Desteğin için sağol..zaten maddi destek ve hediyeden daha çok, gönül almak..
Sadece gidip ellerini öpmek, yanlarında olmak bile bence onlara en büyük hediye...
Eğer katılımcılar artarsa, hep beraber el öpmeye gidelim..
( Yüreğimin dayanmadığı iki varlık, Yaşlılar ve bebekler)
-
15 Eylül 2007, 17:54
ya gittinizmi benım ısım cıktı gelemedım :S artık hafta ıcı goturucem makarna ve bol mıktarda gazete topladım..
-
15 Eylül 2007, 20:00
Gusso adlı üyeden alıntı
ya gittinizmi benım ısım cıktı gelemedım :S artık hafta ıcı goturucem makarna ve bol mıktarda gazete topladım..
Gittik arkadaşım.Eve ilk düşende ben oldum galiba? Bi sürüüü köpekçik var.Kimi kızgınlıktan kimi sevgisizlikten havlayıp duruyo (ağlayıp duruyomu deseydim?).İnsanın ne çok sorumluluğu varmış haberi olmayan.Yaşlılar,çocuklar,hayvanlar,ağaçlar,vs.... .! Gidilecek çoook yer var.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
15 Eylül 2007, 20:08
-
15 Eylül 2007, 20:11
yahu burak abi başka resmim yokmuydu gözler kaymış açlıktan ekmeğe saldırmış vaziyette
-
15 Eylül 2007, 20:17
bende çekilmiş bir de bu pozun var bir dahakine daha çok çekerim
By buraki77, shot with Canon PowerShot A80 at 2007-09-15
Hadi muzo yarın nereye gidiyoz
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
-
15 Eylül 2007, 20:19
-
15 Eylül 2007, 20:59
-
15 Eylül 2007, 21:17
k0rkut adlı üyeden alıntı
ah bunu ben yazmış olsaydım silah1 abi beni silahla vururdu valla...
hepinizden Allah razı olsun...güzel insanlarsınız...İlk fırsatta Huzurevine ve Çocuk Esirgemeye gidelim...ama abicim son Darülaceze ziyaretinde benim film koptu...manzaralar psikolojinizi bozar...dayanılacak gibi değildi...Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin...
emeğinize sağlık...hayvanların dili yok ya kıyamıyor insan ya...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
15 Eylül 2007, 21:51
Bugün MT İstanbul olarak hayvan barınağındaydık. Yarım elma gönül alma mahiyetinde elimizden geleni götürmeye çalıştık. Barınak sorumluları inanılmaz zor bir işin altındalar arkadaşlar. Her türlü yardım etkili olacaktır. Mimar Sinan Üniversitesi karşısında buluştuk. Tabii Pandamız Uluslararası destek ile rahatta olduğundan, bari köpüşlere bir faydam dokunsun dedi ve emanetlerini bırakıp veda etti
Yoladayız, şahane bir İstanbul sahili gezisi. Bayan Sürücülerimiz asla Torpil kabul etmediler, cevval motorcular
Barınağa vardık. 7 kule tarafları. Yolda içeriye giremeyip sırasını bekleyen müdavimler karşıladılar bizleri.
Denizcieylemin köpüşleri bir mıknatıs gibi kendine çeker, ama bu sefer biz kaşındık. Bu hayvanın bacağının biri yok ama çooook zeki, çok mutluuu, helal olsun barınak çalışanlarına
Bu köpüşte özürlü ama oynamaktan asla geri kalmıyor arkadaşlarıyla. Sağlıklı, iyi bakılmış, tek eksiği insanlar ve sevgileri
Ümmet Perkitan ağabeymizde çok etkilendi ortamdan. Bizi yalnız bırakmayan Yol Dervişimize tekrar selamlar.
köpüşler üzerimize atlıyolardı yaavv sevin bizi diyerek. Genelde çoğu ciddi travmalar geçirmiş yaratıklar. İnsanlardan gördükleri eziyete rağmen bizleri sevmeleri mükemmel bir kadirşinaslık
Kağıt arkadaşlar, bildiğiniz gazete kağıdı. Temizlik için en önemli şey. Lütfen bu kadar eften püften bir şey için hassasiyet! Götüreceğiniz gazete kağıtları Yemekten daha çok makbule geçiyor.
İşte MT, herkese teşekkürler ama en çok barınak çalışanlarına.
Haaazzzroooollll!!! çok tatlılar yaaa
Bu iki yaşlı erkek köpüş birbirlerine aşık olmuş ve marjinal bir yaşamı tercih etmişlerdi. Katıldık gülmekten.
Bu bayan, çok sevgili ablamız barınağın müdavimlerinden. İçeri girmesi ile tüm köpüşlerin deliler gibi sevinmesi bir oldu. Yazacak bir şey bulamadım. Her köpüşü adıyla biliyor. Köpüşler Zaten O nu Biliyorlar.
Ortaköy’ e gazladık ziyaretimiz bitince. Kafamızda insan olmaya dair bissürü soru. Hayvanların biraz olsun gönlünü almış, acımasız hemcinslerimiz adına sadece özür dileyebilmiştik. O kızgın kaniş beni ısıraydı da kızmazdım ama, sadece havlamakla yetindi. Ben olsam daha fazlasını yapardım eminim.
Bu hafta, böyle bir gezi yaptık. Km ler sürmedik, ama işe yaradığımızı hissettik bir parça. Katılan herkese teşekkürler. Yardımlarını esirgemeyen (Başta Halis ağabeyimiz) herkese köpüşler adına şükranlar.
Bişey diyim mi, iyiki MT var da bunlara şahit olma fırsatı yakalıyoruz. Evde köşe yastığının danteli olmaktansa gez, gör, şahit ol, yardım et, yaşamın ne denli acaip olabileceğinin farkına var! Biz bu gün çok sevildik, çok sevdik
Poturdak
-
15 Eylül 2007, 22:29
süpersiniz arkadaşlar.
hepinizi teker teker kutlarım.
metalgold; ö.m. atmıştım, cevap alamadım dostum.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
15 Eylül 2007, 22:34
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
15 Eylül 2007, 23:04
-
15 Eylül 2007, 23:10
Aye kardeşim,bildin mantıydı O! Yuvarladık biz onu.
İpek_im arkadaşım hoşgeldin.Anladığım kadarıyla foto ziyaret saati bittikten sonra çekilmiş.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
15 Eylül 2007, 23:17
-
15 Eylül 2007, 23:48
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
:
Tabii Pandamız Uluslararası destek ile rahatta olduğundan, bari köpüşlere bir faydam dokunsun dedi ve emanetlerini bırakıp veda etti
:
Aaaaa ben...napıyomki orda...ben hayvanları uzaktan severim...sizde beni uzaktan sevin....kedi köpekle uğraşcaağınıza benim neslim tükeniyor eyyy gaytann bıyıklıı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
16 Eylül 2007, 00:05
mete_han adlı üyeden alıntı
ah bunu ben yazmış olsaydım silah1 abi beni silahla vururdu valla...
hepinizden Allah razı olsun...güzel insanlarsınız...İlk fırsatta Huzurevine ve Çocuk Esirgemeye gidelim...ama abicim son Darülaceze ziyaretinde benim film koptu...manzaralar psikolojinizi bozar...dayanılacak gibi değildi...Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin...
emeğinize sağlık...hayvanların dili yok ya kıyamıyor insan ya...
abi zaten bidahaki sefer böyle bişi yazanı ben kesin vurucam abi kesin
korkut abiyi hem pilot olmasından hemde yeni üye olmasından dolayı affediyoz...
ama bu başlık altına yazmayın abi bunu gidin konu dışına açın konuşalım biri sorumluluğu alsın yapalım
yeter ya sözüm meclisten dışarıda bu tip konularda lafa gelince herkes bıtbıt konuşuyo icraata gelince piyasada kimse yok..
Gültekin adlı üyeden alıntı
süpersiniz arkadaşlar.
hepinizi teker teker kutlarım.
metalgold; ö.m. atmıştım, cevap alamadım dostum.
abi aldımda cevap yazmaya pek fırsat olmadı o olayı bidahaki barınak gezisine saklıyorum... çünkü bidahakine ataşehire gidiyoruz ve orası berbat heldeymiş yedikule barınağının durumunun biraz daha iyi olduğunu bildiğim için iilk etapta burayı seçtim açıkcası ben bu kadar bile katılım beklemiyodum...
neyse bizim için güzel bi başlangıç oldu abi.. daha iyisine daha büyüğüne
bu arada öm den atıcam sana numaraları haberleşiriz
bu arada metalgold değil metalgod yani tencerem ümitimin tabiriyle nam-ı diyar metalin allaa
aYe adlı üyeden alıntı
Resimler süper, on numara olmuş.
Genelde barınakları pislik götürür, bu yer işin hakkını vermiş, onlarada helal olsun.
Bir sonraki barınak baskınında yer almaya çalışıcam
O yediğiniz şey mantımı?
@Korkut
Hocam aç bir başlık, ön ayak ol, gidelim el öpmeye
valla allan yaranizmiydi yarandi miydi narendemiydi neydi o kızılderili velet neyse bişi yazacaktım kafam karıştı
gelmessen buluşmaya o mantımıydı bu çiğ börekmiydi diyene sorarsın tabi..
o kadar çaardık gel gel diye.. ruh çaarsam gelmişti senin yerine
-
16 Eylül 2007, 00:27
metalgod adlı üyeden alıntı
abi aldımda cevap yazmaya pek fırsat olmadı o olayı bidahaki barınak gezisine saklıyorum... çünkü bidahakine ataşehire gidiyoruz ve orası berbat heldeymiş yedikule barınağının durumunun biraz daha iyi olduğunu bildiğim için iilk etapta burayı seçtim açıkcası ben bu kadar bile katılım beklemiyodum...
neyse bizim için güzel bi başlangıç oldu abi.. daha iyisine daha büyüğüne
bu arada öm den atıcam sana numaraları haberleşiriz
bu arada
metalgold değil
metalgod yani tencerem ümitimin tabiriyle nam-ı diyar metalin allaa
tamamdır. bekliyorum.
nick için özür. ama doğru yazılışı da, bana uymaz.
ben sana kısaca Semih diyeyim o halde.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler