Semih mimar sinan ünv kabataşta değilmi sen beşiktaş yazmışsın millet yanlış yerde beklemesin
Semih mimar sinan ünv kabataşta değilmi sen beşiktaş yazmışsın millet yanlış yerde beklemesin
Herkes birgün MT'li olacaktır.
usda süper bi organizasyon dusunmussun keske çalışıyo olsaydım da yardım etseydım abi ben edirnede yasıom ve örenciyim kesşke çalışsaydım artıq önümüzdeki yaza çalışcam ama istanbul da olması da biraz sorun yaratabilir tebrikler bunu dusundugunuz için
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
ya içimden yardım etmek geliyo ama gecen gun buyuk adadaki barınakta bilmeden 80 tane köpegin arasında kalınca o hayvanlar hakkında bukdr iyimser olamıyorum ama olayları burdan takip edip elimden gelen bsy görürsem dalarım muhabbete ortadan bende
true love..
Drift Religion
insanlık hali gecenin bi yarısı olur böle vakalar düzeltelim hemen...
Bende gelicem kesinlikle ..Şimdiden başladım bişeler toplamaya zaten .. Orda olcam tabi kaybolmadan gelebilirsem
rock'ın roll sevmiyorsaaann
çek çek çektir git :P
google map ten bakarsan yeri çok rahat bulursun...
ilk sayfada linkler mevcut
Hımm ..Evet gördüm de işte yolda haritadaki gibi olmuyo . Nese artık ben 2 buçuk daki buluşmaya katılmak için 12 de çıkcam evden
rock'ın roll sevmiyorsaaann
çek çek çektir git :P
Cumartesi günki buluşmaya yetişmeye çalışacağım. Gazete bolca var getiririm, makarna veya mama ayarlayabilirim, ilaç için bakınıyorum.
Herkesi öptüm, Semih'ede teşekkürlerimle
Poturdak
Öncelikle "metalgod" ve projeye destek veren tüm arkadaşları kutluyorum. Araya girip Hayvanlar yerine İnsanlara yardım edin diyenleri ise anlamakta güçlük çekiyorum. Bu grup Hayvanlara yardım ediyor, sizde buyrun İnsanlar için yardım topiği başlatın ona da yardım edelim. Ayrıca bu topikte Hayvanlara yardım etmek demek İnsanlara yardım etmemek anlamına gelmiyor. Onu da elimizden geldiğince yapıyoruz.
Ortalama 1000 kişinin sürekli bağlı kaldığını ve bunların ortalama 300 kişisinin üye olduğunu düşündüğümüzde, bu topiğe katılımın bu kadar düşük olması da düşündürücü. Halbuki herkes 1 paket sigara parasını bu işe ayırabilse bir sürü ihtiyaç karşılanabilir. Topik anasayfada o kadar az görünüyor olmalı ki, biraz önce ilk defa gördüm ve böyle bir şey organize edildiği için de çok sevindim.
Eşim ve ben senelerdir sokak hayvanları için birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Etrafımızdaki hayvanların yiyecek ihtiyacını elimizden geldiğince karşılıyor ve onları kısırlaştırıp bulundukları yere tekrar bırakarak üremeden yaşamalarını sağlıyoruz. Evimizde 1 köpek ve 2 kedimiz var. Ayrıca şu an çok sevimli 2 yavru kedi de evimizde misafir. İsteyen olursa vereceğiz, kimse almazsa kısırlaştırıp tekrar sokağa bırakmak zorunda kalacağız. (İsteyenlere fotolarını yollayabilirim).
Eğer iş ile ilgili bir zorunluluk olmadığı taktirde Cumartesi Ben ve Eşim de gelip elimizden geldiğince yardım etmeye çalışacağız.
metalim benide yaz bende gelirim gelirken herhalde boş gelinmez dimi yani ben anca kendime geliyorum idare edin ama ordayım
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
abi üçünüzede desteğiniz için çok teşekkürler ekledim listeye isimlerinizi.. cumartesi günü görüşürz...
bu arada şu an tekirdağdayım motosikletimi servisten çıkarttım... şu an canavar gibi olmuş ama yine tipine bakınca bişeye benzemiyo
Haydi MT, köpüşleri sevmeye gelen yok mu dahaaaa
Daha önce yaşamamış olanlar için çok iyi bir deneyim olacağından şüphem yok. Yardımseverler, hayvanseverler, insanseverler, motosikletseverler haydin cumartesi günü güzel bir şey yapmaya hep beraber
Poturdak
hadi beyler toplanalım hayvanlara yardıma
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
silah1
Ben yarın yardımları toplamaya başlıyorum....
Cumartesi gelecekler kendileri yardımlarını getirebilir , gelmeyecekler yardımlarını bana verebilir... Yardım ulaştırmak isteyenler bana ö.m atsınlar.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
olüm listeye göre hareket etsene
ben motoru aldımda geldim
ya adam sana nasıl güvensin ya benzin biterse he birde şimdi grank var dimi
abi grangı mırangı hallettik sağa sağlim geldik istanbulada daha ne istiyonus bende aaa sattım satacam zaten haber gelesini bekliyorum adam bi kurtulim şundan görürsünüz siz haha
ne yapayım semih sende olmasan takılcak kimse yok ne yapalım verdigim adrese baktınmı ve kolı işini sordunmu ona gore hazırlık yaptırcam
abi şimdi görüştm şöyle bi durum var ... karton marton halı battaniye Allah ne verdiyse getirin diyolar...
bua arada saat 15:00 hayvanların yemek saati 15.00dan sonra ziyaret yok ama bizim için müsade edicekler
yani iki seçeneğimiz var ya buluşmayı öne alıp saat 13:30 gibi rda olucaz... yada oyalanıp saat 17:00 gibi orda olucaz..
ne dersiniz...
diyorumki saat 14:30 da standrt buluşmamızı yapıp bi cafede felan oturup ... saat 16:00 gibi hareket edelim 17:00 orda oluruz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)